Myrentacar

Alle reviews

Myrentacar

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Alamo
6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Momondo merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Momondo
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

Hertz merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Hertz
13 reviews

Hertz: Ervaringen Zekerheid is bij het huren van een auto geen overbodige luxe. Je rijdt immers in een onbekende wagen en wilt natuurlijk wel dat ...

Sunny Cars merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Sunny Cars
5 reviews

Makkelijk een auto huren bij Sunny Cars, Rent a Smile. Huur een lach, maar is dat ook zo? Alles wat je moet weten over Sunny Cars voordat je bij di...

Myrentacar

Op het internet kan je alles vinden wat je nodig hebt. En, je kunt er ook bedrijven vinden die producten en diensten verkopen waarvan je niet eens wist of iemand daar ooit vraag naar zou hebben. En waarom ook niet? Gemak dient de mens, en nu we weten dat het bedrijf bestaat, gaan we het misschien ook wel gebruiken, nietwaar? Op ErvaringenSite bespreken we bedrijven met een webshop die zaken doen in het binnen- en buitenland. Wat dacht u bijvoorbeeld van het bedrijf met de naam Myrentacar, wat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van betrouwbare auto verhuurbedrijven in verschillende landen. Heeft u een persoonlijke ervaring met een van de vele bedrijven die in onze vergelijkingsgids zijn opgenomen en die u met ons wilt delen. Wij hopen dat wij ook uw reviews tegemoet mogen zien.

Over Myrentacar
Myrentacar is een online service die in 2011 gestart is door een reiziger, Kirill Atoshin uit Montenegro. Tijdens zijn reizen vond hij het behoorlijk irritant dat bij het huren van een auto altijd vervelende kleine lettertjes in het contract staan, en dat er veel louche autoverhuurders zijn. Daarom begon hij naast zijn (in het Russisch geschreven) travel-blog bijhouden welke kleinere autobedrijven te vertrouwen waren en welke niet, om ze als tip voor andere reizigers achter te laten. Deze dienst is tegenwoordig uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 2000 autoverhuurders in meer dan 10 verschillende landen. Het bedrijf heeft inmiddels al meer dan 15 medewerkers en er worden regelmatig nieuwe autoverhuurders in nieuwe bestemmingen op deze gids opgenomen. De website is in het Russisch geschreven, maar laat zich automatisch omzetten in het Spaans of het Engels. Helaas is de Nederlandse taal nog niet mogelijk.

Producten en Diensten van Myrentacar
Zoals al eerder aangegeven kan je op deze website kleine, zelfstandige autoverhuurbedrijven vinden in verschillende landen en steden. Van deze autoverhuurders wordt gesteld dat ze te vertrouwen zijn. Dat wil zeggen, geen rare praatjes achteraf met de verhuurder over niet bestaande schadeclaims, geen problemen met boeken, redelijke prijzen. Kortom, geen vervelende kleine lettertjes in het contract. De site doet voornamelijk zaken met kleine ondernemingen, om op deze manier ook wat ter te geven aan de zelfstandige ondernemers in deze landen. De landen zijn voornamelijk gelegen in het zuid-oosten van Europa, maar er zijn ook verhuurbedrijven in Thailand, Turkije en Griekenland  in de gids opgenomen. Op de site vind je ook handige tips over de benodigde papieren voor het huren van een auto, de prijs, de staat van de wegen, en andere handige en leuke tips. 

Complimenten, Klachten en Tips over Myrentacar
Heeft u wel eens een auto in het buitenland gehuurd? Nu we nog steeds in de ban zijn van het coronavirus stellen steeds meer mensen het op prijs om met een vorm van privévervoer te reizen in plaats van de publieke trein of bus. Natuurlijk gaat het altijd anders in het buitenland en daarom is het aan te raden om je goed voor te bereiden. Laat daarom ook uw review bij ons achter. Wij horen graag van u hoe het bevallen is.