ErvaringenSite

  Ervaringen OSW

  Je auto verkopen kan soms lastig zijn en vooral tijdrovend. Als je het allemaal zelf moet doen moet je je wagen aanmelden op verschillende sites om snel een goede koper te vinden. Je kan ook altijd naar de dichtstbijzijnde garage gaan en je wagen daar verkopen voor een goed bod. Maar ben je wel zeker dat dat het beste bod was? Kon je meer gekregen hebben voor je voertuig? Dat zijn allemaal vragen waar je niet meteen een antwoord op zal krijgen. Gelukkig is er OSW die je helpt bij de verkoop van je voertuig. Betrouwbare recensies over dit bedrijf kan je lezen op ErvaringenSite.

  Over OSW

  OSW is een bedrijf waar particulieren hun voer- en vaartuigen kunnen verkopen. Het bedrijf werd opgericht in 2011 in Nieuwegein, Nederland. Eerst bestond de website uit 4 verschillende websites zodat klanten gemakkelijker de website konden vinden. Deze 4 websites waren: autovandaagverkopen.nl, mijnmotorverkopen.nl, caravansverkopen.nl e, campersverkopen.nl en verkopenboot.nl. Sinds 2014 gaat het bedrijf door het leven onder de naam OSW. In 2015 werd het honderdduizendste object al aangemeld op de website. Sinds 2017 heeft ook iedere inkoper een eigen bedrijfspagina op OSW zodat je als verkoper een goed beeld hebt van het bedrijf die het voer- of vaartuig komt ophalen.


  De dienst van OSW, simpel uitgelegd in dit filmpje.

  Diensten van OSW

  Bij OSW kan je zorgeloos je voer- of vaartuig verkopen. OSW vindt de juiste koper voor het juiste bedrag en zo kan de verkoop vlekkeloos verlopen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf je voer- of vaartuig te verkopen en het dus helemaal zelf in handen te nemen. Je wagen, camper, caravan, motor of boot verkopen gebeurt heel simpel. Je meldt je voertuig aan op de website van OSW, dit duurt maar een paar minuten. Daarna, als je voertuig werd goedgekeurd, gaan de medewerkers van OSW aan de slag om de juiste bedrijven te benaderen. Het hoogst ontvangen bod geven ze dan aan je door, dat is altijd een vrijblijvend bod. Daarna kan je beslissing of je het bod accepteert of weigert. Het verkopen van je voertuig op OSW is gratis, het bedrijf rekent een kleine vergoeding aan het bedrijf dat het voertuig uiteindelijk koopt. Je bent niet verplicht om je voertuig te verkopen. Als je eenmaal beslist om het bod te aanvaarden kan je zelf afspreken met het bedrijf hoe de betaling gebeurt, via bank of contant.

  Vragen of klachten voor OSW

  Vind je het nog niet allemaal duidelijk genoeg en heb je nog een paar vragen? Dan zal de klantendienst van OSW die graag beantwoorden. Je kan ze bereiken via de telefoon op een algemeen nummer of het nummer van de servicedesk. Je kan ze iedere werkdag bereiken van 8u30 tot 17u30.

  Schrijf zelf een review!
  Wil je net zoals vele anderen ook laten weten wat je vindt van dit bedrijf? Laat dan zeker een reactie achter! Zo weten potentiële klanten wat ze mogen verwachten. Lees je ook graag reviews over winkels en bedrijven voor je er een contract afsluit of een aankoop doet? Dan kan je terecht op dé reviewsite van Vlaanderen: ErvaringenSite.

  OSW
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OSW

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is OSW een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over OSW. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OSW actief?

  OSW is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OSW gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.