Sixt Onbetrouwbaar

Cijfer4,5

Totaal

4,5

Bestellen

4

Service

2

Prijs

6

Leveren

6


NEEZou hier niet weer kopen

Onbetrouwbaar

Door: Offermans

Ik vind dit bedrijf erg slecht , zowel in Hilversum als Utrecht heb ik geen goed woord voor ze over .
Rond uit oplichters . Ze denken overal recht op te hebben ,vooral al ze eenmaal je creditcard hebben , zoeken ze elke vlekje , kransje op de auto zodat ze geld van je rekening kunnen afschrijven onder de mom van schade.
Ze komen met een camera en maken van alles een foto .
Ik heb ze zelf moeten blokkeren van mijn creditcard . Als je even een uur later was met de auto werd er al geld van je creditcard gereserveerd .
Wij hebben zoveel slechte ervaring met dit bedrijf dat ik wel pagina's over kan schrijven . Ze bellen je de hele dag op of sturen mailtjes met rekeningen . En altijd weer met een verrassing .Wij hebben dit bedrijf als erg onprettig ervaren .
Daarna hebben wij bij Eurocar gehuurd in Utrecht en nog nooit 1 slechte ervaring mee gehad .
De dag dat dit bedrijf failliet gaat hang ik de vlag uit . Ik zal niemand aanraden met Sixt in zee te gaan . Ik zal overal slechte info over dit bedrijf geven . Kortom vreselijk bedrijf die alleen op geld uit is en je voor alles wil laten opdraaien .Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door:: dce06-08-2016

Ik heb onlangs via rentalcars een cabrio gehuurd bij Sixt in Maspalomas Gran Canaria en ik kan jullie verzekeren dat alles prima is verlopen zoals gewenst en afgesproken, De auto was een cabrio beetle vw alsook een heel recente wagen zo goed als nieuw, Alles werd geregeld zoals afgesproken en we werden zelfs niet gepusht om bijkomende verzekeringen te nemen. Enige minpuntje was dat we zelf de wagen moesten ophalen alsook zelf terug brengen daar er geen hotelservice was voorzien maar dat wisten we, Ik zou zeggen: als ik ooit eens terug op reis vertrek ga ik zonder twijfelen terug een auto huren bij Sixt,

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Sixt

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Sixt?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!