ErvaringenSite

  Ervaringen Thrifty

  Op zoek naar recensies over dit bedrijf of wil je zelf graag een review schrijven van jouw ervaring met ze? In beide gevallen zit je hier goed! Op deze pagina kun je meningen geven en beoordelingen delen. En lezen natuurlijk. Op deze manier helpen we elkaar bij het maken van een keuze voor een bedrijf.

  Horizon verbreden

  Natuurlijk heb je soms ook andere redenen om een auto te huren. Bijvoorbeeld voor een verhuizing. Absoluut noodzakelijk en vaak ook positief, maar laten we eerlijk zijn; de wereld ontdekken is leuker. Als je al in het bezit bent van een auto en de gehele reis is als autovakantie in te vullen, is dat meegenomen, maar een afstand is al snel te groot. Zeker als je eerst met het vliegtuig naar je vakantiebestemming toe gaat. Gelukkig zijn veel autoverhuurbedrijven in meerdere landen actief, dus is huren op locatie mogelijk. Vaak zelfs in de buurt van vliegvelden. Helemaal makkelijk als je vanaf thuis alle reserveringen al online hebt kunnen regelen.

  De geschikte auto

  Welke auto de beste keuze is voor wat je van plan bent, hangt van meerdere criteria af. Ga je alleen, met het gezin of collega’s? Gaan er (jonge) kinderen mee? Bagage misschien? Want als er veel tassen en koffers mee gaan, is een ruime kofferbak geen overbodige luxe. Blijf je in de stad of ga je voor veel kilometer over asfalt? Er zijn toch echt wezenlijke verschillen tussen stadsauto’s, familiewagens en personenbusjes. Daarom is het verstandig om vooraf te inventariseren wat je nodig denkt te gaan hebben en wat de behoeften van jou en de passagiers zijn. Daarna is het tijd om te reserveren en dromen waar te maken.


  Deze achterbankklassieker maakt menig autorit nog kilometers langer

  Thrifty

  Dit autoverhuurbedrijf is in meerdere landen actief, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en natuurlijk hier in België. Naast de wagens uit het wagenpark kunnen tegen vergoeding extra opties gekozen worden voor meer comfort. Alles valt via de website te regelen via de locatie van waar je wilt beginnen en de datum. Ook wijzigingen en annuleringen kunnen digitaal doorgegeven worden. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is het reserveringsnummer en de achternaam van de huurder.

  Beweringen en de ervaringen

  Op de website van Thrifty worden een aantal beweringen gedaan, waarvan aankomende huurders graag willen weten wat daar van klopt. Hoe zit dat met die prijs-kwaliteitsverhouding? Ze garanderen het, maar deelt de klant die mening? Er zouden geen verborgen kosten zijn bij hun verhuurcontracten en alle essentiële kosten worden vooraf al met de klant verrekend in het bij aanvang te betalen tarief. Was dit ook bij jou het geval? En hoe werd de huurauto aangeleverd? Was deze in nette staat? Wat vond je van het personeel? Hoe zat het met de service en klantgerichtheid? Kortom, heb jij ervaring met dit verhuurbedrijf, verkondig dan gerust jouw mening in een recensie. En als je hier bent om te lezen: kom gerust jouw review schrijven zodra je weer thuis bent!

  Thrifty
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Thrifty

  Uw beoordeling