ErvaringenSite

  Ervaringen Thrifty

  Op zoek naar recensies over dit bedrijf of wil je zelf graag een review schrijven van jouw ervaring met ze? In beide gevallen zit je hier goed! Op deze pagina kun je meningen geven en beoordelingen delen. En lezen natuurlijk. Op deze manier helpen we elkaar bij het maken van een keuze voor een bedrijf.

  Horizon verbreden

  Natuurlijk heb je soms ook andere redenen om een auto te huren. Bijvoorbeeld voor een verhuizing. Absoluut noodzakelijk en vaak ook positief, maar laten we eerlijk zijn; de wereld ontdekken is leuker. Als je al in het bezit bent van een auto en de gehele reis is als autovakantie in te vullen, is dat meegenomen, maar een afstand is al snel te groot. Zeker als je eerst met het vliegtuig naar je vakantiebestemming toe gaat. Gelukkig zijn veel autoverhuurbedrijven in meerdere landen actief, dus is huren op locatie mogelijk. Vaak zelfs in de buurt van vliegvelden. Helemaal makkelijk als je vanaf thuis alle reserveringen al online hebt kunnen regelen.

  Deze achterbankklassieker maakt menig autorit nog kilometers langer

  De geschikte auto

  Welke auto de beste keuze is voor wat je van plan bent, hangt van meerdere criteria af. Ga je alleen, met het gezin of collega’s? Gaan er (jonge) kinderen mee? Bagage misschien? Want als er veel tassen en koffers mee gaan, is een ruime kofferbak geen overbodige luxe. Blijf je in de stad of ga je voor veel kilometer over asfalt? Er zijn toch echt wezenlijke verschillen tussen stadsauto’s, familiewagens en personenbusjes. Daarom is het verstandig om vooraf te inventariseren wat je nodig denkt te gaan hebben en wat de behoeften van jou en de passagiers zijn. Daarna is het tijd om te reserveren en dromen waar te maken.  Thrifty

  Dit autoverhuurbedrijf is in meerdere landen actief, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en natuurlijk hier in België. Naast de wagens uit het wagenpark kunnen tegen vergoeding extra opties gekozen worden voor meer comfort. Alles valt via de website te regelen via de locatie van waar je wilt beginnen en de datum. Ook wijzigingen en annuleringen kunnen digitaal doorgegeven worden. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is het reserveringsnummer en de achternaam van de huurder.

  Beweringen en de ervaringen

  Op de website van Thrifty worden een aantal beweringen gedaan, waarvan aankomende huurders graag willen weten wat daar van klopt. Hoe zit dat met die prijs-kwaliteitsverhouding? Ze garanderen het, maar deelt de klant die mening? Er zouden geen verborgen kosten zijn bij hun verhuurcontracten en alle essentiële kosten worden vooraf al met de klant verrekend in het bij aanvang te betalen tarief. Was dit ook bij jou het geval? En hoe werd de huurauto aangeleverd? Was deze in nette staat? Wat vond je van het personeel? Hoe zat het met de service en klantgerichtheid? Kortom, heb jij ervaring met dit verhuurbedrijf, verkondig dan gerust jouw mening in een recensie. En als je hier bent om te lezen: kom gerust jouw review schrijven zodra je weer thuis bent!

  Thrifty
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2.8
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  huur auto bij entreprise Montpellier

  Omdat de gehuurde auto uren later aanwezig was dan afgesproken, stelde Entreprise Montpellier (Rue du Grand St Jean) ons een compensatie voor. Die zou rechtstreeks op onze rekening gestort worden. Vier maand later nog steeds geen compensatie gezien, ondanks ons aandringen via mail en telefoon. Men blijft beloven het in orde te brengen, zonder gevolg. Wij zijn absoluut zeer ontevreden over deze manier van zaken doen. Wij raden Entreprise niemand aan

  Door: nele caljon09-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  huur auto bij entreprise Montpellier

  Beloofde compensatie blijft uit

  Omdat de gehuurde auto uren later aanwezig was dan afgesproken, stelde Entreprise Montpellier (Rue du Grand St Jean) ons een compensatie voor. Die zou rechtstreeks op onze rekening gestort worden. Drie maand later hebben we nog steeds geen compensatie gezien. Aan de telefoon belooft men om het na te kijken. Via mail krijg je standaard antwoord 'uw vraag zal binnen de 48u bekeken worden'. Allemaal zonder enig gevolg. Wij zijn absoluut zeer ontevreden over deze manier van zaken doen. Wij raden Entreprise niemand aan.

  Door: nele caljon10-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Thrifty

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Thrifty een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Thrifty. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Thrifty actief?

  Thrifty is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Thrifty gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.