ErvaringenSite

  Ervaringen Vivid Racing

  Door de komst van het internet krijgen we veel makkelijker toegang tot online shops die hele specifieke producten verkopen. Onderdelen voor het tunen van auto's zijn een goed voorbeeld van een branche die nu heel eenvoudig bereikbaar is. Je vindt nu zelfs dit soort webshops die aan de andere kant van de wereld gevestigd zijn en die producten aanbieden die in Europa nog altijd niet verkrijgbaar zijn. Dat is natuurlijk leuk en uniek maar hoe zit het met de kwaliteit van de producten die er verkocht worden en welke service wordt er door zulke shops geboden? Daar kom je nu heel makkelijk achter door de reviews die klanten op onze website plaatsen te lezen. Zij beschrijven daarin hun ervaringen en aan de hand van hun commentaren kom je vrij snel te weten welke shops betrouwbaar zijn en welke niet.

  Over Vivid Racing

  Rob Rohn en Dan Mermelstein begonnen in 2001 met Vivid Racing dat zich sinds die tijd heeft ontwikkeld tot een internationaal bedrijf dat tuning en auto-onderdelen verkoopt. Wat ooit in Arizona begon met een lening van 500$ is nu uitgegroeid tot een bedrijf met klanten in alle delen van de wereld. Het bedrijf biedt klanten de mogelijkheid om met de klantenservice contact op te nemen om vragen te stellen over producten of bestellingen. Houd er wel rekening mee dat ze het bedrijf in Amerika gevestigd is dus je kunt het beste een e-mail sturen. Aangezien de aangeboden producten vanuit verschillende locaties verzonden worden staat de levertijd specifiek bij elk besteld artikel vermeld. Bestelde producten worden normaal gezien binnen 48 uur verstuurd.

  2021 Hyundai Tucson N Line - Exterior and Interior Details

  De producten van Vivid Racing

  Vivid Racing biedt een groot assortiment aan auto-onderdelen. Er zijn zowel onderdelen voor reparaties verkrijgbaar als producten die speciaal bedoeld zijn om je auto te tunen. Je kunt hier diverse soorten artikelen bestellen die de prestaties van een auto verbeteren zoals remmen, uitlaten, schokdempers en luchtfilters. Daarnaast zijn er velgen, wielen, sportbumpers, spoilers en rolkooien te vinden. Enkele van de merken die Vivid Racing verkoopt zijn KW, Awe Tuning, Titan 7 en Brembo. Behalve deze en andere merken brengt het bedrijf ook producten van de eigen VR-lijn op de markt. Op de site van Vivid zijn er ook blogs te lezen die gaan over onderwerpen die met tunen en auto's te maken hebben.

  Reviews over Vivid Racing

  Omdat consumenten graag vooraf willen weten waar ze aan toe zijn hebben zij jouw hulp nodig. Je kunt hen in dit geval, als je al klant bent, de helpende hand reiken door een review over Vivid Racing te schrijven. Door jouw ervaring op onze website te delen maak je het voor deze klanten eenvoudig om over de juiste informatie te beschikken. Met datgene wat jij in jouw beoordeling publiceert laat je hen zien welke ervaring jij met Vivid hebt en hoe de site je als klant heeft behandeld. Omdat we de reviews van alle klanten bundelen ontstaat er een duidelijk overzicht over de plus- en minpunten van het winkelen bij deze online shop. Dat bereiken we alleen door samen klaar te staan voor consumenten die de producten en service van Vivid Racing nog niet kennen.

  Vivid Racing
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vivid Racing

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vivid Racing een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vivid Racing. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vivid Racing actief?

  Vivid Racing is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vivid Racing gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.