Vivid Racing

Alle reviews

Vivid Racing

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

WijKopenAutos merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
WijKopenAutos
0 reviews

Bij Wijkopenautos kan je gemakkelijk je auto verkopen. Wat klanten vinden van Wijkopenautos lees je hier op ErvaringenSite.  Heb je reeds erva...

Tankpas.nl merklogo voor beoordelingen van Overige Autodiensten
tankpas.nl
0 reviews

Ben jij ondernemer of ZZP’er? Dan heb je vast wel gehoord van een tankpas. Er zijn veel bedrijven die een tankpas aanbieden, vandaar is het n...

Caraudioshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige Autodiensten producten
Caraudioshop.nl
0 reviews

De eerste autoradio kwam uit in circa 1922, dit werd ontdekt door twee broers, die entrepreneurs waren in deze tijd. Auto audio systemen ontwikkele...

SnappCar merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
SnappCar
0 reviews

De economie heeft als gevolg van de Corona pandemie een flinke opdonder heeft gekregen. Veel mensen er financieel op achteruit zijn gegaan. Ook wor...

Vivid Racing

Door de komst van het internet krijgen we veel makkelijker toegang tot online shops die hele specifieke producten verkopen. Onderdelen voor het tunen van auto's zijn een goed voorbeeld van een branche die nu heel eenvoudig bereikbaar is. Je vindt nu zelfs dit soort webshops die aan de andere kant van de wereld gevestigd zijn en die producten aanbieden die in Europa nog altijd niet verkrijgbaar zijn. Dat is natuurlijk leuk en uniek maar hoe zit het met de kwaliteit van de producten die er verkocht worden en welke service wordt er door zulke shops geboden? Daar kom je nu heel makkelijk achter door de reviews die klanten op onze website plaatsen te lezen. Zij beschrijven daarin hun ervaringen en aan de hand van hun commentaren kom je vrij snel te weten welke shops betrouwbaar zijn en welke niet.

Over Vivid Racing
Rob Rohn en Dan Mermelstein begonnen in 2001 met Vivid Racing dat zich sinds die tijd heeft ontwikkeld tot een internationaal bedrijf dat tuning en auto-onderdelen verkoopt. Wat ooit in Arizona begon met een lening van 500$ is nu uitgegroeid tot een bedrijf met klanten in alle delen van de wereld. Het bedrijf biedt klanten de mogelijkheid om met de klantenservice contact op te nemen om vragen te stellen over producten of bestellingen. Houd er wel rekening mee dat ze het bedrijf in Amerika gevestigd is dus je kunt het beste een e-mail sturen. Aangezien de aangeboden producten vanuit verschillende locaties verzonden worden staat de levertijd specifiek bij elk besteld artikel vermeld. Bestelde producten worden normaal gezien binnen 48 uur verstuurd.

De producten van Vivid Racing
Vivid Racing biedt een groot assortiment aan auto-onderdelen. Er zijn zowel onderdelen voor reparaties verkrijgbaar als producten die speciaal bedoeld zijn om je auto te tunen. Je kunt hier diverse soorten artikelen bestellen die de prestaties van een auto verbeteren zoals remmen, uitlaten, schokdempers en luchtfilters. Daarnaast zijn er velgen, wielen, sportbumpers, spoilers en rolkooien te vinden. Enkele van de merken die Vivid Racing verkoopt zijn KW, Awe Tuning, Titan 7 en Brembo. Behalve deze en andere merken brengt het bedrijf ook producten van de eigen VR-lijn op de markt. Op de site van Vivid zijn er ook blogs te lezen die gaan over onderwerpen die met tunen en auto's te maken hebben.

Reviews over Vivid Racing
Omdat consumenten graag vooraf willen weten waar ze aan toe zijn hebben zij jouw hulp nodig. Je kunt hen in dit geval, als je al klant bent, de helpende hand reiken door een review over Vivid Racing te schrijven. Door jouw ervaring op onze website te delen maak je het voor deze klanten eenvoudig om over de juiste informatie te beschikken. Met datgene wat jij in jouw beoordeling publiceert laat je hen zien welke ervaring jij met Vivid hebt en hoe de site je als klant heeft behandeld. Omdat we de reviews van alle klanten bundelen ontstaat er een duidelijk overzicht over de plus- en minpunten van het winkelen bij deze online shop. Dat bereiken we alleen door samen klaar te staan voor consumenten die de producten en service van Vivid Racing nog niet kennen.