Amazon Prime, de beste online streamingdienst?

Amazon Prime, de beste online streamingdienst?

Zoek je een dienst om je YouTube video's en favoriete films en tv-series te streamen naar je tv? Misschien ben je ook wel op zoek naar een streamingdienst voor muziek? Wat als je beide zou kunnen combineren? Dan kom je bij Amazon prime, want die maakt het mogelijk! Amazon Prime werd 10 jaar geleden opgericht en is erin geslaagd om een sterke positie te behouden in de competitieve online markt. Is Amazon prime beter dan Netflix, Hulu of Spotify? Lees snel verder en kom er meer over te weten, zo zie je ook of Amazon prime iets voor jou is!

Eerst was er Amazon

Amazon werd 20 jaar geleden opgericht en startte met het exclusieve verkoop van boeken op het internet. Niet veel later begon amazon.com zich te verspreiden en begon het dan ook andere zaken te verkopen zoals video's, audioboeken, MP3-downloads, software, videospelletjes, kledingadvies, elektronica, voeding, meubels, speelgoed en sieraden. Deze technologiegigant is op dit moment de grootste webwinkel van de wereld, gemeten op basis van inkomsten en beurswaarde. Amazon is de tweede grootste in termen van totale verkopen, ze komt daarmee net na de Alibaba Group. Het bedrijf heeft ook haar eigenlijk elektronische producten zoals de e-reader Kindle, tablets als Fire, Fire TV en de Amazon Echo (je eigen persoonlijke assistent). Amazon is daarmee de grootste aanbieder van cloud diensten in de wereld.

Daarna was er ook Amazon Prime

Amazon prime werd zo'n 10 jaar na de oprichting van Amazon.com gelanceerd en was één van de eerste streaming diensten ter wereld. Met meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd is dit overduidelijk een succes geworden. Amazon prime is een dienst waar je een betaald abonnement neemt die je toelaat om zoveel video's, films, tv-series en muziek te streamen als je maar wil.
Prime Music heeft een database van meer dan 2 miljoen liedjes die je, aan de hand van je abonnement, gratis kan streamen en downloaden, zonder enige reclame of andere pretverstoorders. Als je nog een grotere muziekbibliotheek nodig hebt kan je een abonnement nemen op Amazon Music Unlimited, dan heb je ongelimiteerd toegang tot meer dan 10 miljoen liedjes!


The Grand Tour, enkel te kijken op Amazon Prime!

Titels op Amazon Prime

Op Amazon prime vind je heel wat films en tv-series, enkele zijn zelfs enkel en alleen te zien op Amazon prime, denk maar aan The Grand Tour (de opvolger van Top Gear), The Man in the High Castle, The Looming Tower, American Gods, Sneaky Pete en nog vele andere! Amazon Prime biedt ook heel wat films in andere talen aan, buiten Engels hebben ze er ook nog in het Spaans, Hindi, Portugees, Urdu en meer. Het platform van Amazon prime is zeer handig in gebruik, alles wordt opgedeeld per categorie en komt overeen met je interesses. Als je een film of serie kijkt op Amazon prime weet het programma na een tijdje wat voor entertainment je leuk vindt en dan zal het je ook titels aanraden die in deze categorie passen. Als je geïnteresseerd bent in de diensten van Amazon prime dan kan je die 30 dagen gratis uitproberen.

Foto: methodshop.com

Meer