Boodschappen bestel je nu het beste online! #corona

Boodschappen bestel je nu het beste online! #corona

Nu iedereen thuis moet blijven, doe je de boodschappen het beste online, veilig vanuit je eigen huis dus. Waar en hoe doe je dat het slimst? En wat moet je dan bestellen?

ErvaringenSite geeft graag tips!

Waar kun je het beste boodschappen bestellen?

Jouw vaste supermarkt kan een grote zijn, zoals Delhaize of Lidl, maar ook een kleine buurtsuper. Heeft jouw eigen supermarkt een eigen bestelservice, dan kan het het gemakkelijkst zijn om gewoon daar te bestellen. Immers, je kent die winkel goed, weet wat ze verkopen en wil ze misschien juist nu een hart onder de riem steken. Niks mis mee!

Je kunt er ook voor kiezen van de nood een deugd te maken en eens wat nieuws te proberen. Of juist eens niet bij die grote supermarkt te bestellen, maar een lokale markt te ondersteunen. Die kan dat zomaar hard nodig hebben.

Lees vooraf altijd reviews van klanten die al eens online hun boodschappen hebben besteld bij de winkel waar jij dat wilt gaan doen. Zijn ze tevreden over het bestelgemak, de service, de prijs en de levering? Bij ErvaringenSite verzamelen wij alle reviews over Eten & Drinken voor je, dus jij kunt je goed voorbereiden op jouw online boodschappen ervaring!

Wat kun je het beste bestellen?

Hamsteren van boodschappen, dat wordt niet alleen asociaal gevonden, maar ook onnodig. Immers, de voorraden raken niet op nu, alleen als mensen die nu ineens massaal gaan inkopen. Jouw hele digitale winkelmandje volladen met wc-papier, chips en blikgroente, dat is dus nergens voor nodig. Beter van niet zelfs.

Maar wat moet je dan wel bestellen nu? Nou gewoon, normale boodschappen! Probeer zo 'normaal' mogelijk te bestellen wat je anders in een winkel zou aanschaffen. Wel kan het slim zijn iets verder vooruit te kopen, dan hoef je de bezorger niet telkens op pad te sturen. Doe bijvoorbeeld wekelijks boodschappen in plaats van iedere dag.

Haal dus net als altijd het dagelijkse brood, verse melk, wat lekkers voor de kinderen, de ingrediënten voor dat quiche recept waar je nu toch alle tijd voor hebt, et cetera. Dan hoef je ook minder na te denken over wat je nu moet bestellen.

Meer