Hoe geniet je van Pasen en de lente in jouw eigen tuin?

Hoe geniet je van Pasen en de lente in jouw eigen tuin?

Het weer is de laatste tijd prachtig; de lente is nu echt begonnen! En dan is het dit weekend nog Pasen ook. De deur uit om dat te vieren, dat gaat nu even niet. Maar genieten in eigen tuin, dat kan natuurlijk wel! Hoe doe je dat? Wij geven tips!

Onze beste tip geven we meteen als eerst: bestel in deze tijd van corona het liefste online. Zo zorg je ervoor dat je niet naar buiten hoeft.

Schaf nieuwe tuinmeubelen aan

Wil je de komende tijd lekker buiten zitten? Investeer dan in een nieuwe set tuinmeubelen. Online kun je die in allerlei winkels aanschaffen. Voor je dat doet, is het altijd verstandig om goed te weten waar je bestelt. Lees dus de ervaringen van klanten in reviews over tuinmeubelwinkels.

Kies dan bijvoorbeeld voor een wicker tuinset. Die zijn van lichtgewicht materiaal en kun je daarom eenvoudig verplaatsen. Bijvoorbeeld wanneer je toch eens in de voortuin in plaats van de achtertuin wilt zitten. Je kunt ook kiezen voor inklapbaar meubilair, dat je dus handig kunt opbergen als het weer kouder wordt. Of ga voor luxe en kies een lekkere tuinbank met zachte kussens!

Zorg voor een bloemenpracht in de tuin

Bloemen horen bij de lente. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook goed voor de natuur. Ze trekken bijvoorbeeld bijtjes aan, die weer honing kunnen maken.

Narcissen zijn nu misschien wel de bloemen bij uitstek voor in de tuin. Lekker felgeel van kleur zijn ze speciaal geschikt voor Pasen.

Ook zin in boeketten in jouw huis? Ook die kun je gewoon online bestellen. Wij verzamelen reviews over online bloemisten voor je bij ErvaringenSite. zo weet jij waar jij het mooiste boeket scoort, voor jezelf of misschien wel als paascadeau.

Verstop (paas)eieren dit weekend!

Waar denk je aan bij Pasen? Juist, (paas)eieren! Vergeet die niet dit weekend in de tuin te verstoppen. Dat kan natuurlijk zowel met chocolade paaseieren als met gewone eieren. Die kun je ook nog beschilderen.

Zo zorg je ervoor dat je dit weekend, én daarna, van alles te doen hebt in jouw tuin.

Wij wensen iedereen alvast een vrolijk Pasen!

Meer