Hoe richt je een grote badkamer in? Wij geven tips!

Hoe richt je een grote badkamer in? Wij geven tips!

Heb jij het geluk een grote badkamer te hebben? De inrichting kan een uitdaging zijn. Hoe doen anderen dat en wat zijn hun ervaringen?

ErvaringenSite geeft tips voor hoe jij jouw grote badkamer zo goed mogelijk inricht!

1. Deel de ruimte op in meerdere zones

Als je de ruimte hebt, dan is het een goed idee om die op te delen in meerdere zones. Creëer bijvoorbeeld een aparte zone voor jouw persoonlijke verzorging, een fijne omkleedruimte en een plek waar je even kunt zitten. Visueel geeft dit een extra luxueuze uitstraling en jij zult extra genieten van jouw badkamer.

2.

Benut de ruimte
Je bent misschien gewend om ruimte te moeten besparen in een badkamer; wellicht was jouw vorige badkamer niet zo groot. Nu kun je echter wél kiezen voor die grote waskom of die riante badkamerkast, dus wat let je? Zo kun je extra genieten van het grotere aantal vierkante meters van jouw badkamer!

3. Zorg voor eenheid

Een al te grote badkamer kan een onoverzichtelijk geheel geven. Zorg daarom voor eenheid. Dat doe je bijvoorbeeld door bepaalde kleuren terug te laten komen of dezelfde stijl te hanteren op alle plekken en in alle zones van jouw nieuwe badkamer.

4. Kies voor een vrijstaand bad

Op foto's in magazines en in meubelwinkels is het vaak een echte eyecatcher: een vrijstaand bad. Zo eentje op pootjes met een vintage look. Of juist een modern, spierwit exemplaar met strakke lijnen. Een dergelijk vrijstaand bad neemt echter veel ruimte in en die hebben veel badkamers niet. Maar heb je een grote badkamer, dan kun je wel zo'n stijlvol en comfortabel bad toevoegen aan jouw inrichting!

5. Vergelijk verschillende winkels en maak jouw keuze

Met al deze tips kun jij spoedig op pad. Maak een lijstje van wat je nodig denkt te hebben en bezoek meerdere keukenwinkels en meubelzaken. Vergelijk deze winkels op basis van de ervaringen van hun klanten. Want je wilt natuurlijk niet achteraf met een lekkend bad zitten of andere problemen ervaren. Op ErvaringenSite kun je deze winkels vergelijken en de reviews van hun klanten lezen, bijvoorbeeld in de categorie Wonen.

Heb jij al ervaringen met een of meerdere keukenwinkels? Laat dan vooral even jouw ervaringen achter in een review op ErvaringenSite!

Meer