Hoe verspreid je jouw boodschap aan de wereld?

Hoe verspreid je jouw boodschap aan de wereld?

Veel mensen hebben iets te zeggen. Dat kan een reclame-uiting zijn, maar ook een hart onder de riem. Bijvoorbeeld "stop Corona!" of "bedankt, zorgmedewerkers!"

Jij bent echter niet de enige die de wereld iets wil vertellen. Om op te vallen, moet je dus wel even jouw best doen. Daarom geven wij jou een aantal tips. Hoe verspreid je jouw boodschap op een leuke en originele manier?

Zorg voor een originele boodschap

Heb je iets te zeggen, giet dat dan in een aantrekkelijk jasje. Liefst op een originele manier, Humor werkt ook altijd goed, als die tenminste aanslaat.

Nu het coronavirus rondwaart, hebben mensen elkaar extra veel te vertellen. Immers, we kunnen elkaar nu niet gemakkelijk opzoeken, dus je moet elkaar op een andere manier jouw verhalen vertellen. Via sociale media is nu erg geschikt.

Tussen al die berichten die daar nu rondcirkelen, valt jouw boodschap beter op als je die in een origineel en creatief jasje hebt gestoken. Bedenk bijvoorbeeld een pakkende slogan, voorzie jouw boodschap van een wervende illustratie en zet mensen aan het denken.

Druk jouw boodschap af

Eerder schreven we in onze blog hoe je een boodschap kunt verspreiden met stickers of met flyers. Dat zijn leuke manieren om een boodschap te verspreiden - letterlijk.

Stickers kun je bijvoorbeeld overal op plakken, bijvoorbeeld op een lantaarnpaal in de openbare ruimte, al mag dat natuurlijk helemaal niet, of op een laptop of tas. Flyers zijn meer old skool en kun je bijvoorbeeld achter je raam hangen of uitdelen bij een bijeenkomst.

Een andere plek waarop je jouw boodschap kunt drukken, is kleding. Laat bijvoorbeeld t-shirts bedrukken. En deel die vervolgens ergens uit onder een relevante doelgroep. Veel mensen vinden het leuk om gratis merchandise te krijgen, dus voor je het weet loopt straks iedereen met jouw boodschap op de borst rond!

Lees en schrijf reviews

Wil je jouw boodschap afdrukken, dan kunnen verschillende bedrijven daarmee helpen. ErvaringenSite moedigt alle klanten aan om hun ervaringen te delen in reviews over Foto en Canvas bedrijven.

Wil je jezelf professioneel laten bijstaan door een bedrijf dat diensten aanbiedt als b2b, dan verzamelen we bij ErvaringenSite ook reviews over diensten en werk.

Laat je dus horen, op ErvaringenSite!

Meer