Korting: 7,5% op alles bij hoofdkussens.nl

Korting: 7,5% op alles bij hoofdkussens.nl

Niets begint je dag beter dan een goede nachtrust ervoor! En slapen met de juiste kussen..dat helpt!

Maar welke kussens zijn er en welke is de beste voor u? Lees het hier!

Kussens kunnen enorm de kwaliteit van slapen bevorderen of juist niet. Met de juiste kussens komen we goed tot rust en ontwaken we uitgeslapen. Maar het verkeerde kussen kan je hoofdpijn, neckpijn, last van je schouder, een slapende arm geven en niezen tot gevolg hebben.

Een slechte kussen kan niet het probleem zijn van al deze klachten, maar een slecht kussen zal deze klachten zeker verergeren. Veel van die klachten zullen zich dan linken aan het onderliggende probleem, maar tot uiting komen door een slecht kussen.

Een ander probleem is als uw kussen oud en versleten is. Dan zal uw kussen veel dode huidcellen bevatten. Andere symptomen kunnen meeldauw, schimmel of bedmijt zijn. Zorg er dus voor dat uw kussen niet te oud is.
Toe aan een nieuw kussen? Weet hoe u slaapt voordat u een keuze maakt!

Klik hier om naar hoofdkussen.be te gaan en te profiteren van 7.5% op alles!

Direct naar hoofdkussens.be >>

Voordat u gaat winkelen, bedenk eerst hoe u slaapt. Hoe ligt u het vaak in bed?

Als u op uw rug slaapt:

Rugslapers hebben een dunnere kussen nodig. Wat betekent dat uw hoofd niet te ver naar voren komt als u slaapt. Kijk ook of er een extra bobbel (waar het kussen dus iets omhoog komt) op ongeveer 75% aan de achterkant van het kussen. Daar ligt uw nek namelijk die dan door het kussen ondersteund wordt.

Als u op uw zij ligt:

Zijslapers hebben een stevigere kussen nodig. Dit, om het gat te vullen tussen uw oor en uw schouder.

Als u op uw buik slaapt;

buikslapers hebben de meest dunne, bijna platte, kussen nodig die u maar kunt vinden. Buikslapers hebben eigenlijk geen kussen nodig want u ligt immer plat met uw hoofd, in dezelfde lijn als uw lichaam. Maar dan is het zelfs een idee om een kussen te kopen en die onder uw buik te stoppen. Om rugpijn te voorkomen!

Meer