Investeren in jouw huis? Lees eerst reviews van klanten!

Investeren in jouw huis? Lees eerst reviews van klanten!

Dit is een goede tijd om te investeren in jouw huis. Niet alleen omdat je nu waarschijnlijk toch alle tijd hebt, nu we verplicht aan huis gebonden zijn. Maar ook omdat je dan van jouw tijd in huis nu meer kunt genieten. Maar let op: laat je van te voren altijd goed informeren.

ErvaringenSite verzamelt reviews om jou te helpen de juiste keuze voor een bedrijf te maken. Lees dus eerst reviews van de klanten die jou voorgingen, voordat je overgaat tot een (grote) aankoop!

Klussen in huis

In deze tijd zijn veel mensen aan het klussen in hun huis. Die klusjes waar je al een tijdje tegenaan zat te hikken, springen nu je thuis bent, meer in het oog. Daarnaast heb je nu misschien meer tijd om wat in huis te doen. Daarom gaven we eerder in onze blog al tips voor klusjes die je nu zou kunnen doen.

Maar er zijn ook grotere klussen die je juist nu kunt laten uitvoeren. Klussen waarvoor je wellicht een professional moet inschakelen. Ook dan is het juist verstandig om van te voren reviews van eerdere klanten te lezen. Zo weet je beter waar je aan toe bent.

Grote aanpassingen en verbeteringen in huis

Er is van alles wat je kunt laten verbeteren in huis door een professional. Zo kun je een loodgieter inhuren om jouw leidingen eens goed na te lopen en te verbeteren waar nodig. Ook kan je jouw huis toekomstbestendig maken, bijvoorbeeld door trapliften van Triwa te installeren of extra steunpunten te installeren in de badkamer.

Dit zijn grote klussen in huis, die de meeste mensen niet zomaar zelf kunnen of willen uitvoeren. Hoe weet je of je een betrouwbare partij in huis haalt?

ErvaringenSite verzamelt daarom online reviews over diensten. Zo kun jij eenvoudig bepalen welke bedrijven positieve ervaringen van hun klanten hebben opgeleverd, en welke bedrijven je wellicht beter kunt vermijden.

Eenmaal een dienst afgenomen? Beoordeel die in een review

!

Om een betrouwbaar en evenwichtig beeld van elk bedrijf op ErvaringenSite te kunnen vormen, hebben we jouw ervaringen en beoordelingen nodig! Heb jij dus al eens een dienst afgenomen, laat dan zeker even in een review weten hoe jij die en het bedrijf zelf hebt beoordeeld en ervaren.

Schrijf dus een review op ErvaringenSite!

Meer