Online shoppen voor kids: hoe doe je dat goed?

Online shoppen voor kids: hoe doe je dat goed?

Online kinderkleding shoppen is nu een uitkomst met corona. Maar er zijn valkuilen. Hoe ontwijk je die? Lees vooraf klantervaringen en reviews!

Slim online kinderkleding shoppen

Zelf kun je misschien wel even wachten met nieuwe kleren kopen nu, maar kinderen groeien gewoon door - coronacrisis of niet. Voor hen kun je daarom bijvoorbeeld goed online terecht. Dat is natuurlijk harstikke leuk, maar er is een aantal valkuilen.

Zo wil je niet hoeven retourneren omdat iets bijvoorbeeld niet past. Dat is namelijk niet allleen onhandig en slecht voor het milieu, maar kan ook een verdrietig kind veroorzaken: net een cadeautje gekregen, wordt het weer weggenomen om teruggestuurd te worden!

Dus: online shoppen voor kinderen, hoe doe je dat goed?

1. Zoek winkels die je kunt vertrouwen: lees reviews op ErvaringenSite!

Heb je net met jouw zoon of dochter een prachtige nieuwe outfit voor school uitgekozen en besteld, komt het pakketje nooit aan. Dat is natuurlijk een teleurstelling die je jouw kind wilt besparen!

Het is daarom slim om alleen te kopen bij merken en winkels die je kunt vertrouwen. Hoe doe je dat? Door reviews van klanten te lezen die eerder kinderkleding online bestelden! Daarom verzamelt ErvaringenSite reviews over online kinderkledingwinkels.

2. Blijf favoriete merken trouw

Heb je eenmaal een favoriet merk voor kinderkleding gevonden, dan kan het slim zijn om daar nogmaals iets van te kopen. Ben je bijvoorbeeld gek op de kinderkleding van B Nosy of juist die van de HEMA, waarom dan niet nogmaals daar bestellen? Je weet immers dat bijvoorbeeld de kwaliteit en de pasvorm dan goed zijn en goed bij jou en jouw dochter of zoon passen.

3.

Let op de juiste maat

Als je voor jezelf kleding koopt, dan is het natuurlijk ook van belang om op de juiste maat te letten. Maar shop je voor jouw dochter of zoon, dan is dat misschien nog wel belangrijker. Let ook op dat jouw kind nog groeit en dat het dan nog steeds moet passen.

Laat je daarom goed adviseren welke maat geschikt is. Zo verklein je de kans dat je later moet retourneren.

Veel plezier met het shoppen naar kinderkleding!

Meer