Plan nu vast vanuit huis jouw toekomstige droomreis

Plan nu vast vanuit huis jouw toekomstige droomreis

Reizen is nu misschien in tijden van corona even niet mogelijk, maar een toekomstige droomreis alvast plannen, dat kan natuurlijk wel!

ErvaringenSite geeft jou graag tips hoe je, veilig vanuit je eigen huis, toch alvast een beetje op vakantie kunt.

Je hebt nu misschien wel veel extra tijd

Aangezien we met zijn allen door de coronacrisis noodgedwongen thuis zitten, zoeken velen naar een goede dagbesteding. Die extra tijd kun je bijvoorbeeld uitstekend gebruiken om een droomvakantie te plannen. Dat scheelt later tijd en levert nu alvast het plezier van een toekomstige vakantie.

Verken ErvaringenSite en vindt reizigerservaringen

Op ErvaringenSite verzamelen we voor jou reviews over vakantiebedrijven en reisorganisaties. Op de pagina's van onder andere luchtvaartmaatschappijen, hotels en aanbieders van all-inclusive-vakanties hebben tal van klanten hun ervaringen gedeeld en reviews geschreven.

Zo kan je dus snel te weten komen welke reisorganisaties betrouwbaar zijn en welke je misschien beter kunt vermijden. Gebruik jouw extra tijd nu om te voorkomen dat je later misschien een slechte ervaring zult hebben omdat je geen tijd had om vooraf reviews te lezen!

Ga online op reis en verken zo alvast jouw droombestemming

Op het internet is veel informatie te vinden over alle landen in de wereld. Dat is heel handig om je vast in te verdiepen of om zo te bepalen waar je het liefst naartoe gaat op vakantie, wanneer dat weer kan. Wil je bijvoorbeeld een rondreis Japan maken, dan kun je nu alvast dat prachtige land ontdekken via Google. Loop bijvoorbeeld eens virtueel door straten ver weg met Google Streetview of bezoek de officiële pagina van een land.

Zo creëer je niet alleen extra vertier nu, maar zorg je er ook voor dat je straks extra goed voorbereid op reis kunt.

Schrijf reviews over reisbedrijven

Heb jij eerder een reis gemaakt of vakantie gevierd, maar was je, misschien door tijdgebrek, vergeten een review met jouw ervaringen te schrijven? Benut de extra tijd die je nu misschien wel hebt om dat nog even recht te zetten en deel jouw ervaringen alsnog in een review op ErvaringenSite. Zo help je anderen een betere keuze te maken met welke reisorganisatie zij in zee gaan!

Meer