Sportschool gesloten? Creëer een fitnessruimte thuis!

Sportschool gesloten? Creëer een fitnessruimte thuis!

Sporten ervaren veel mensen als heel belangrijk. Maar what to do nu sportscholen gesloten zijn door het coronavirus? Simpel: sport thuis!

ErvaringenSite geeft graag tips voor hoe je thuis een sportruimte inricht!

1. Zorg voor een prettige ruimte in huis

Om een fitnessruimte in huis te creëren, hoef je echt niet in een riante villa te wonen. Toegegeven, als je toevallig een 'kamer over' hebt, dan is dat handig, maar dat is zeker geen vereiste. Je kunt immers elke ruimte omvormen tot een sportruimte of ruimte voor fitness maken in een andere ruimte.

Wel is het van belang dat je zorgt voor een prettige ruimte. Dus niet in een gangkast of in de hal. Je moet natuurlijk die drempel om te sporten zo laag mogelijk houden, dus zorg ervoor dat je kunt verblijven in een ruimte waarin jij je prettig voelt.

2. Bestel sportattributen online, op basis van klantervaringen

Om jouw fitnessruimte te voorzien van de juiste apparten en attributen, hoef je gelukkig niet de deur uit. Je kunt gewoon veilig thuis blijven en online bestellen. Er zijn veel verschillende online shops waar je dat kunt doen. Op ErvaringenSite verzamelen we reviews met klantervaringen over fitness. Zo weet jij waar jij het veiligst en voordeligst jouw sportspullen kunt kopen!

3. Richt jouw fitnessruimte slim in met apparatuur

Voordat je gaat bestellen, is het slim om te bepalen wat jij precies nodig denkt te gaan hebben in jouw nieuwe fitnessruimte. Sportte je voorheen in een sportschool, bedenk dan welke apparaten jij het meeste gebruikte. Misschien de loopband, of toch een krachttrainer? Of zoek naar een alternatief als zo'n apparaat te groot of te duur blijkt. Een springtouw is bijvoorbeeld een heel goedkope manier om jouw conditie te verbeteren, en neemt bijna geen ruimte in!

Vergeet bij het bestellen zeker niet de basics, zoals veilige yogamatten of puzzelmatten. Jouw webverkoper kan jou vast nog verder helpen om te bepalen wat jij precies nodig hebt.

4. Schrijf een review met jouw ervaringen

Heb jij succesvol online jouw fitnessruimte bij elkaar gekocht? Vergeet dan niet op ErvaringenSite een review achter laten met jouw ervaringen! Ben je goed geholpen, was de levertijd kort genoeg en heb je al veilig en naar wens kunnen sporten? Wij horen graag van je!

Meer