Toch op vakantie, in tijden van corona! #coronatips

Toch op vakantie, in tijden van corona! #coronatips

Op vakantie gaan is in tijden van corona even niet goed mogelijk. Hoe kun je toch de ervaring van een vakantie krijgen?

ErvaringenSite geeft jou graag tips! #coronatips

Op vakantie in de eigen camper of caravan

Op vakantie gaan is nu even niet goed mogelijk, zo schreven we eerder al in onze blog. Echter, overnachten in je eigen caravan, camper of zelfs tent, dat kan soms nog wel. Immers, je komt zo niet direct in contact met anderen dan eventueel jouw gezinsleden.

Mocht je niet meer de weg op kunnen: camperen in de tuin is misschien een inventieve oplossing om ook in tijden van corona een vakantiegevoel op te wekken!

Heb je al een eigen camper of caravan, dan kun je die gewoon gaan inrichten om erin te kunnen overnachten. Ben je nog niet voorzien, schaf er dan eentje aan. Zijn de winkels gesloten, dan kun je ook een 2e hands stacaravan overnemen van bijvoorbeeld een buurman.

Ruil van huis met vrienden of buren

We mogen ons huis niet uit, dus op vakantie gaan is lastig, tenzij je in jouw eigen tuin terecht kunt. Maar je kunt ook gewoon eens van huis ruilen met bijvoorbeeld de buren, vrienden of familie!

Doe vervolgens net alsof je op vakantie bent et voilá: je krijgt zo een vakantiegevoel. Zorg er wel voor dat je jouw huis goed schoonmaakt en hetzelfde doet in jouw 'vakantiewoning'.

Decoreer jouw huis in vakantiesferen

Een wat comfortabelere oplossing om een vakantiesfeer op te roepen, maar daardoor niet minder leuk: maak van jouw eigen huis een vakantie met decoraties! Nu is het misschien wel het perfecte moment om die hangmat aan te schaffen en elke dag een (virgin) cocktail te schenken.

Pas ook jouw ritme aan het vakantiethema aan. Slaap bijvoorbeeld eens lekker uit en start de dag met het lezen van een vakantiegids over jouw eigen stad. Je zou er zomaar nog eens wat nieuws over kunnen leren!

De benodigde spullen voor deze restyling van jouw woning, die kun je gewoon online kopen. De meeste online winkels draaien immers gewoon door tijdens de coronacrisis. Op ErvaringenSite verzamelen we reviews over online shopping voor je, dan weet jij waar je het beste terecht kunt!

Meer