10% extra korting » bij united consumers autoverzekering

10% extra korting » bij united consumers autoverzekering

United consumers maakt het nu wel heel gek. Ze geven nog eens 10% korting bij het afsluiten van je nieuwe auto verzekering!

United Consumers is een bedrijf die probeerd om consumenten kortingen te geven op vele consumenten producten. En dan vooral wat wij als "vaste lasten" beschouwen. Dus energie, verzekering, zorgverzekering maar ook voor gsm abonnementen of tanken. (ook een soort maandelijkse vaste uitgave post natuurlijk)

Ze adverteren dan ook alles als "energie met korting" of "autoverzekering met korting". Waarbij ze honderd autoverzekeringen vergelijken om de meest goedkope voor u te vinden. Het voordeel staat dus voorop bij unitedconsumers en iedereen is welkom. Dat is ook wel duidelijk als we kijken dat ze ruim 500.000 deelnemers hebben.

Of het wat voor u is? Of ze betrouwbaar zijn en of het een goed idee is om via unitedconsumers een autoverzekering af te sluiten....dat laten we graag aan u, de consument over. Lees hier ervaringen van anderen die u voorgingen, zodat u weet waar u aan begint. Een goed cijfer kan helpen in uw beslissing.

Voor nu weten wij dat we u een korting mogen aanbieden van 10%. Hoe het werkt kunt u bij united consumers lezen.Klik hier of klik op de banner hier beneden. Veel korting-plezier toegewenst!


Meer