Voetbalwedden, wij helpen je op weg!

Voetbalwedden, wij helpen je op weg!

Van sites waar voetbal live kan worden gevolgd tot bookmakers en sites met informatie over je lievelingsclub; het moet elkaar nog allemaal vinden. Daardoor kan het nog wat zoekwerk vereisen om door te hebben waar je het beste jouw (online) weddenschap kan afsluiten. Voetbalwedden.eu probeert hierin verandering in te brengen en probeert één plek te geven voor het gokken op voetbal. Reden genoeg voor ons om het te onderzoeken. Aangezien niet iedereen bekend is met (online) gokken op wedstrijden gaan wij hieronder eerst kort in op hoe dit werkt en kijken daarna naar de site.

Hoe werkt (online) gokken op voetbal?

Net als offline heb je een ‘bookmaker’ nodig die het gokken op voetbalwedstrijden verzorgen. Deze voetbalwedden sites vervullen eigenlijk de rol van het vertrouwde wedkantoor. Bij een online bookmaker maak je een account aan en stort je geld waarna je kan beginnen met gokken. Dit is de plek waar geld wordt verdient of verloren.

Elke bookmaker kent zijn eigen ‘odds’, dit zijn de verwachte winstkansen die bij elke bookmaker kan verschillen. Een odd is namelijk afhankelijk van de weddenschappen die de bezoekers van de bookmakers plaatsen. Bovendien hanteren de meeste bookmakers een bonussysteem, waardoor verschillen tussen de boomakers groter wordt en het alsnog aantrekkelijk kan zijn om bij een bookmaker een weddenschap af te sluiten met een mindere ‘odd’.

Het spreekt daarom voor zich dat het van belang is om alvorens een weddenschap af te sluiten goed te kijken welke bookmaker aansluit bij jouw strategie. Dit brengt ons bij een andere belangrijke stap: vergelijken.

Vergelijken van bookmakers en inwinnen van informatie

Zoals elk ervaren gokker weet is wedden een spelletje van winnen en verliezen. Om de risico’s in te perken is het van belang om jezelf goed te informeren over, ten minste, de bookmakers zelf en de clubs waarop je vóór of tegen gaat wedden.

De website van voetbalwedden.eu is zelf geen bookmaker. De website plaatst zichzelf als een vergelijkingswebsite en probeert op één plek een overzicht te bieden van: - de verschillende bookmakers; - de bonussen die je bij de bookmakers krijgt; - de odds van de bookmakers.

Voetbalwedden.eu is meer dan vergelijken

Naast de vergelijkingsfunctie biedt de besproken site de mogelijkheid om voetbal live te volgen en uitslag voetbal. Ook probeert het zijn bezoekers te informeren over de sport. Zo worden clubs uitgelicht en staat er informatie over de geschiedenis van de club en de beste spelers en managers. Door het geven van achtergrondinformatie over clubs krijgt de bezoeker voetbalwedden tips met betrekking tot zijn/haar lievelingsclub.

Winnen en verliezen

Zoals hiervoor aangegeven kan je met het gokken op voetbal geld winnen, maar ook verliezen. Ongeïnformeerd gokken kan ook niet worden aangeraden. In dat kader probeert de besproken site een overzicht te geven over de bookmakers, clubs en al het andere wat relevant kan zijn voor jouw gok. De site probeert jouw winkansen op deze manier te verhogen, maar een garantie kan natuurlijk nooit worden gegeven.

Meer