Wat doe je met een telefoon vol foto's? Hang ze op in huis!

Wat doe je met een telefoon vol foto's? Hang ze op in huis!

Foto's maken jouw huis gezellig en persoonlijk.

Wij geven daarom graag een aantal tips hoe je ze kunt gebruiken in jouw interieur!

Foto's niet gebruiken? Zonde!

We maken de hele dag foto's - vooral met onze mobiele telefoons. Harstikke leuk, maar wat doe je daarna met die foto's, behalve misschien nog eens op Instagram of Facebook plaatsen of doorsturen met Whatsapp? Precies, helemaal niets! Dat is natuurlijk zonde.

Onze tip? Hang jouw foto's op in huis! Dat kan op allerlei manieren, afhankelijk van hoe creatief jij bent, hoeveel geld je hieraan wilt besteden en hoeveel ruimte je hebt.

De makkelijkste (en goedkoopste) optie: printen en ophangen!

Je denkt misschien dat dat een dure grap wordt: foto's ophangen in huis. Niets is minder waar! Je kunt jouw foto's ook gewoon direct uitprinten, bijvoorbeeld met jouw eigen printer of een app, en ophangen. Dat kan gewoon met een punaise of plakband of op een prikbord of whiteboard. Lekker makkelijk. Je kunt alles gewoon bij bijvoorbeeld de HEMA kopen.

Deze manier van ophangen is speels, vrolijk en kost weinig moeite of geld. Bijkomend voordeel is dat je de foto's vaak kunt wisselen. Is het uit met die jongen? Haal je die foto toch gewoon weer weg en hang je er iemand anders? Net zo makkelijk.

Foto's online laten drukken... op papier of andere materialen

Wil je toch iets meer kwaliteit en duurzaamheid, dan kun je ook gewoon wat foto's laten drukken en die los ophangen. Er zijn veel verschillende bedrijven die foto's drukken. Op ErvaringenSite verzamelen we die bedrijven, dan kunnen hun klanten reviews over ze schrijven. Je vindt ze in de categorie reviews over foto's en canvas.

Wil je eens iets anders, dan kun je foto's ook op ander materiaal dan papier laten drukken, bijvoorbeeld op canvas, of op hout. Dan heb je meestal niet eens een lijst nodig.

Foto's in een lijst

Denk je aan foto's in huis, dan zie je die waarschijnlijk toch ingelijst voor je. Geen probleem: lijsten zijn er in alle soorten, maten en materialen. Je kunt kiezen voor een lijst die precies om die ene foto past of gebruikmaken van een passe partout. In dat geval kun je verschillende formaten in de lijst kwijt en wordt de rest van de ruimte opgevuld, bijvoorbeeld met een kartonnen omranding.

Veel plezier met het gebruiken van foto's in jouw interieur!

En laat je een review achter als je ervaringen hebt opgedaan bij een bedrijf, bijvoorbeeld om foto's te laten drukken of lijsten aan te schaffen? Wij lezen ze graag!

Meer