Wat is het idee achter de Kimbino app?

Wat is het idee achter de Kimbino app?

Het oorspronkelijke idee achter deze Kimbino app was een project om bossen te redden. Voor het bestaande ecosysteem moet je de bestaande bossen behouden Een bos is een ecosysteem dat jaren nodig heeft om te ontstaan. Daar moeten we dus zuinig op zijn! Als er nieuwe bomen geplant worden, helpt dat niet voor het bestaande ecosysteem.

Mensen hoeven niet meer van winkel naar winkel te gaan voor de aanbiedingen, maar de beste deals heb je in één oogopslag bij elkaar. Boodschappen doen wordt zo een stuk makkelijker en voordeliger. De kortings app is niet alleen erg goed voor het milieu, maar ook voor je eigen agenda en je portemonnee dus!

VOORDELEN VAN DE KORTINGS APP OP EEN RIJTJE

Het gebruik van de kortings app heeft vele voordelen voor jou als gebruiker. Als gebruiker ben je natuurlijk als eerste op de hoogte van de beste deals. Als er nieuwe kortingen zijn, worden die naar jou als de app gebruiker gemaild. Alle winkels staan in één overzicht, waardoor je minder tijd kwijt bent met aanbiedingen zoeken.

Je kan een efficiënte planning maken om boodschappen te doen, dus dat scheelt nog meer tijd en energie. Verder is de kortings app (binnenkort) in de Google Play store te verkrijgen, waardoor de kortings app bereikbaar is voor een zeer groot publiek. Jammer genoeg staat de kortings app nog niet in de App store van Apple, maar wat niet is kan zeker nog komen! Mocht je niet in het bezit zijn van een smartphone met Android, dan kan je de diverse folders ook nog gewoon bekijken op de site. Het is dus bereikbaar voor iedereen dus.

DIVERSE FOLDERS IN DE KORTINGS APP

De kortings app bevat alle folders van al je favoriete en dagelijkse winkels. Neem bijvoorbeeld de Aldi folder of de Carrefour market folder. Maar ook folders als die van Albert Heijn, Lidl, Kruidvat, Blokker, Hubo of Action zijn er te vinden. Heel veel keuze in één overzicht en met scherpe prijzen! Wij wensen je heel veel plezier bij het efficiënt en goedkoop winkelen.

Meer