Zorg in oktober extra goed voor je huisdieren!

Zorg in oktober extra goed voor je huisdieren!

4 oktober is dierendag, dus oktober is dierenmaand. Zorg daarom extra goed voor je huisdieren. Geef hen wat extra liefde in de vorm van extra verwennerij, extra verzorging en extra gezondheid!

Een extra bot of een extra bakje kattenmelk

Is jouw hond of kat braaf geweest dit jaar, of vind je het gewoon tijd voor wat extra verwennerij? Verras haar of hem dan met een extra bot tussendoor of een bakje kattenmelk.

Let wel op dat je niet zomaar een hapje of slokje van jouw eigen eten of melk geeft; in ons eten zitten veel stoffen die schadelijk kunnen zijn voor onze huisdieren. Haal de verwennerij dus altijd bij een echte dierenwinkel.

Extra verzorging

Veel huisdieren vinden het heerlijk om goed verzorgd te worden. Neem deze maand dus eens goed de tijd om bijvoorbeeld jouw vissen te verschonen, of zorg er deze maand voor dat dat konijnenhok echt weer helemaal schoon is.

Zo'n steuntje in de rug, rondom dierendag, zorgt ervoor dat je dit niet hoeft te vergeten.

Extra gezond voer

Is jouw hond, kat of paard wat ouder en heeft deze voer nodig met extra vitaminen? Vooral veel hondenrassen en paarden kunnen bijvoorbeeld last hebben van gewichtsproblemen, zoals artritis.

Voedingssupplementen in paardenvoer, zoals Primeval gelatinaat voor paarden, of in hondenvoer, zoals Flexadin Advanced, werken zowel herstellend als preventief. Een verwennerij die jouw hond of paard misschien wel hard nodig heeft!

Een beetje extra liefde in de vorm van wat verwennerij, verzorging en gezondheid is in deze dierenmaand heel welkom. Neem deze maand oktober dus eens extra de tijd om jouw huisdieren in het zonnetje te zetten!

Meer