Adult Friend Finder

Alle reviews

Adult Friend Finder

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating

Alleenstaande Mama's

3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Dating easy merklogo voor beoordelingen van online dating

Dating easy

5 reviews

Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

Ashley Madison merklogo voor beoordelingen van online dating

Ashley Madison

2 reviews

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Ashley Madison is een datingsite waar singles en vrijgezellen elkaar kunnen treffen. Het is ook mogelijk vo...

SmartVibes merklogo voor beoordelingen van online dating

SmartVibes

7 reviews

Lees het! Lees wat anderen zeggen over deze organisatie. Je zal er geen spijt van krijgen. Je kunt nu namelijk ontdekken wat anderen zeggen over hu...

Adult Friend Finder

Op het internet zijn heel veel mogelijkheden te vinden om in contact te komen met gelijkgestemden. Of het nu gaat over voetballiefhebbers, online spelletjes of om personen die zin hebben in seks. Heeft u zin in seks? Hoopt u om een speciaal iemand te ontmoeten waarmee u een hete, seksuele ervaring of misschien zelfs relatie mee kunt beginnen? Ook dergelijke sites zijn op onze vergelijkingssite opgenomen. Want veel sekssites zijn niet te vertrouwen. Daarom verzoeken wij iedereen die ervaring heeft met een datingsite om een persoonlijke review achter te laten, zodat anderen een beter idee kunnen krijgen of de site te vertrouwen is of niet, en wat ze van de website mogen verwachten. Heeft ervaring met Adult Friend Finder? Dan zouden wij graag van u te weten willen komen hoe dat bevallen is. Kreeg u gemakkelijk contact met gelijkgestemden? Werd u misschien na een bezoekje aan de website overspoeld met spam? Ook andere zaken die u juist wel of niet zijn bevallen horen wij graag. Uw beoordeling telt mee!

Over Adult Friend Finder
Het Amerikaanse internetbedrijf Friend Finder Networks (voorheen Various, Inc.) is in 1996 opgericht door de Amerikaan Andrew Conru. Het hoofdkantoor staat in Boca Raton, Florida, en er zijn extra kantoren in New York, Californië en Taiwan. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het verzorgen van online-entertainment voor volwassenen en online datingsites, maar ook sociale netwerkdiensten. De website Adult Friend Finder is een spin-off van het bedrijf FriendFinder. Behalve online datingsites zoals Adult FriendFinder zijn er ook websites die zich specifiek richten die zich richten op een bepaalde seksvoorkeur, maar ook de op de Zuid-Amerikaanse markt gerichte Amigos.com en de christelijke datingwebsite BigChurch. Het bedrijf werd in 2007 overgenomen door de eigenaren van Penthouse Magazine en voortgezet onder de huidige naam van het overkoepelende bedrijf, FriendFinder. In 2017 werd het merk Penthouse verkocht en werd FriendFinder een zelfstandige onderneming. 

Producten en Diensten van Adult Friend Finder
De website Adult Friend Fiender is natuurlijk bedoeld voor volwassenen die op zoek zijn naar een sekspartner. Via de website van Adult FriendFinder kunnen gelijkgestemden met elkaar in contact komen zonder dat dat al te veel tijd en moeite kost. Er kan geselecteerd worden op seksuele voorkeur en wensen, maar er kan ook geselecteerd worden op locatie zodat de bezoekers niet voor een seksdate het hele land door hoeven te reizen. Na aanmelding bij Adult FriendFinder.com krijgt u toegang tot een bloeiende online seksgemeenschap met als doel uw seksuele dromen en wensen met andere mensen boven de achttien jaar waar te maken en een hopelijk geweldige seksuele ervaring te beleven. Adult FriendFinder heeft al miljoenen mensen over de hele wereld geholpen bij het vinden van een sekspartner, trio’s, swingers en andere seksueel getinte bijeenkomsten.   

Complimenten, Klachten en Tips over Adult Friend Finder
Via het internet met iemand in contact komen wordt steeds normaler. En waarom ook niet? Bent u op zoek bent naar een seks date of iemand met dezelfde interesses? Lees hier de beoordelingen en reviews van andere personen die ervaring hebben met deze aanbieder!