Catholic Match

Alle reviews

Catholic Match

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating
50plusdating
5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

50liefde.nl merklogo voor beoordelingen van online dating
50liefde.nl
8 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op ErvaringenSite kun je vele reviews van verschillende bedri...

Nieuwerelatie merklogo voor beoordelingen van online dating
Nieuwerelatie
3 reviews

Ontdek wat anderen van nieuwerelatie.be vinden. Nieuwerelatie.be is een website waar u contact kunt leggen met anderen. Het is een datingsite voor ...

Catholic Match

Datingsites zijn er inmiddels in overvloed te vinden op het internet. Natuurlijk zijn er de grote en bekende sites waar iedereen die een partner, vriend of date zoekt zich aan kan melden. Ook zijn er sites die hun diensten aanbieden voor bepaalde doelgroepen zoals getrouwde mensen die extra spanning en sensatie zoeken. En dan zijn er ook datingsites die zich richten op mensen die een bepaald geloof aanhangen. Welk soort site je wilt gaan gebruiken hangt natuurlijk van je eigen voorkeuren af. Maar welke site je ook kiest wij weten zeker dat er gebruikers zijn die er een review over geschreven hebben. Waarom we dat weten? Omdat deze reviews door hen op onze website gepubliceerd worden zodat mensen als jij te weten komen wat de diverse aanbieders je te bieden hebben.

Over Catholic Match
Catholic Match is een datingsite voor vrijgezelle katholieken die actief op zoek zijn naar een partner van hetzelfde geloof. Mede-oprichters Brian Barcaro en Jason LaFosse bespraken in 1999 tijdens een picknick die door hun kerk georganiseerd was de moeilijkheden die katholieke mannen en vrouwen tegenkwamen tijdens het daten. Zo ontstond SaintRaphael.net vanuit hun appartement in Pittsburgh. Toen Mike Lloyd zich enkele jaren later bij hen voegde werd door de dot.com crash in 2001 duidelijk dat investeren in internet gerelateerde bedrijven niet zonder risico was. Het idee kwam op tafel om nieuwe leden van de datingsite te laten betalen voor deelname terwijl de inmiddels meer dan 2000 bestaande leden gratis gebruik mochten blijven maken van de site. In 2004 werd de naam gewijzigd in Catholic Match en er zijn inmiddels meer dan 1 miljoen vrijgezelle katholieken die van de website gebruik maken.

De producten van Catholic Match
De datingsite Catholic Match is gericht op katholieke mannen en vrouwen die vrijgezel zijn en die een partner zoeken die uit dezelfde gemeenschap komt. De website is Engelstalig en de gebruikers zijn te vinden in alle windhoeken op aarde. Het eerste dat je doet zodra je op de website terechtkomt is een profiel maken zodat andere gebruikers kunnen zien wie je bent. Nadat je een profiel hebt gemaakt kies je voor een standaard of premium lidmaatschap. Dat laatste biedt je extra mogelijkheden zoals het versturen van berichten en likes. Op de website vind je tevens een uitgebreide helpdesk met veelgestelde vragen over het maken van een profiel, het beheren van je account en het gebruik van de app. Als moderne website biedt Catholic Match haar gebruikers namelijk ook een app die geschikt is voor zowel Android als Apple telefoons.

Reviews over Catholic Match
Maak jij als katholiek gebruik van de datingsite van Catholic Match? Als jij de redenen die je daarvoor hebt met ons wilt delen dan ben je van harte welkom om een beoordeling over deze site op onze website te plaatsen. Door over jouw ervaring te schrijven help je andere katholieken inzicht te krijgen in de werkwijze van deze website en wat de aangeboden diensten voor hen kunnen betekenen. Je kunt in jouw review bijvoorbeeld ingaan op de gebruiksvriendelijkheid van de site, hoe makkelijk het is om met andere gebruikers in contact te komen of wat het verschil is tussen het basis en het uitgebreide abonnement. De informatie die jij verstrekt zal door anderen zeker op prijs worden gesteld.