Chisple

Alle reviews

Chisple

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating

50plusdating

5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating

Alleenstaande Mama's

3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

50liefde.nl merklogo voor beoordelingen van online dating

50liefde.nl

8 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op ErvaringenSite kun je vele reviews van verschillende bedri...

Nieuwerelatie merklogo voor beoordelingen van online dating

Nieuwerelatie

3 reviews

Ontdek wat anderen van nieuwerelatie.be vinden. Nieuwerelatie.be is een website waar u contact kunt leggen met anderen. Het is een datingsite voor ...

Chisple

Datingsite en websites om mensen met dezelfde interesse te ontmoeten zijn er in overvloed. Maar wat mag je verwachten van de service die er verleend wordt en aan welke soort mensen wordt je gekoppeld? Vaak zijn de beschrijvingen over wat zo een site nu precies te bieden heeft niet erg duidelijk dus je zult op de meningen van andere gebruikers moeten vertrouwen. De eenvoudigste manier om dat te doen is door de reviews te lezen die op onze website geplaatst zijn door echte leden zodat je precies en zonder censuur kunt lezen wat er geboden wordt en wat je te wachten staat. Zo voorkom je dat voor de verkeerde datingsite kiest en bespaar je jezelf vele mailtjes en chatsessies met mensen die uiteindelijk toch niet bij je passen.

Over Chisple
Chisple is een website die een ontmoetingsplaats is voor mensen die dezelfde interesses en lifestyle als jij hebben. Deze website wordt beheerd door Global Webshops S.l. dat haar hoofdkantoor in Malaga, Spanje heeft.

De producten en diensten van Chisple
Je kunt op twee manieren lid worden van deze site. Je kiest voor een gratis lidmaatschap waarbij je gebruik kunt maken van een aantal basisfuncties of je kiest voor de betaalde versie waarbij je meer mogelijkheden hebt om gelijkgestemden te ontmoeten. Zodra je begint om een profiel te maken wordt je gevraagd naar je geslacht en of je getrouwd of alleenstaand bent. Daarna ben je verplicht een foto te plaatsen en na je woonplaats en geboortedatum te hebben ingevuld ben je klaar voor de volgende stap. De verplichte foto wordt door de website gebruikt om je account te verifiëren zodat er geen nep accounts gemaakt kunnen worden. Zodra je al deze info geplaatst hebt kun je kiezen uit tien categorieën om aan te geven wat je leuk vindt zodat je matches kunt vinden. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit kunst & cultuur, festivals bezoeken, films & theaters of sport & recreatie. Als je hiermee klaar bent krijg je een e-mail toegestuurd waarmee je jouw inschrijving kunt bevestigen. Vervolgens kun je besluiten welk soort abonnement dat je wilt. Als je kiest voor het betaalde lidmaatschap dan kun je betalen met onder andere je creditcard. Elk abonnement wordt stilzwijgend verlengd als je niet minstens 48 uur voor het einde schriftelijk opzegt.

Reviews over Chisple
De website van Chisple laat niet zo heel veel zien van de mogelijkheden die er geboden worden. Daarom kun jij als lid van dit ontmoetingsplatform zonder moeite een review erover op onze website publiceren. Je geeft op die manier geïnteresseerden extra informatie over wat hen te wachten staat en of een lidmaatschap wel de moeite waard is. Door in jouw beoordeling uitgebreid in te gaan op wat je krijgt voor het geld dat je betaald geef je anderen een blik achter de schermen. Aan de hand van jouw ervaring hoeven deze mensen niet langer te twijfelen of Chisple wel aan hun wensen tegemoet zal komen. Is het bij deze website echt zo makkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten zoals beweerd wordt? Of voldeden de personen aan wie je gekoppeld bent helemaal niet aan je verwachtingen? Natuurlijk erg belangrijke informatie voor degenen die willen betalen om een bepaald resultaat te krijgen.