ErvaringenSite

  Ervaringen Chisple

  Datingsite en websites om mensen met dezelfde interesse te ontmoeten zijn er in overvloed. Maar wat mag je verwachten van de service die er verleend wordt en aan welke soort mensen wordt je gekoppeld? Vaak zijn de beschrijvingen over wat zo een site nu precies te bieden heeft niet erg duidelijk dus je zult op de meningen van andere gebruikers moeten vertrouwen. De eenvoudigste manier om dat te doen is door de reviews te lezen die op onze website geplaatst zijn door echte leden zodat je precies en zonder censuur kunt lezen wat er geboden wordt en wat je te wachten staat. Zo voorkom je dat voor de verkeerde datingsite kiest en bespaar je jezelf vele mailtjes en chatsessies met mensen die uiteindelijk toch niet bij je passen.

  Over Chisple

  Chisple is een website die een ontmoetingsplaats is voor mensen die dezelfde interesses en lifestyle als jij hebben. Deze website wordt beheerd door Global Webshops S.l. dat haar hoofdkantoor in Malaga, Spanje heeft.

  When Two Girls Like The Same Guy | 20 Funny Dating Stories and Embarrassing Moments by T-FUN

  De producten en diensten van Chisple

  Je kunt op twee manieren lid worden van deze site. Je kiest voor een gratis lidmaatschap waarbij je gebruik kunt maken van een aantal basisfuncties of je kiest voor de betaalde versie waarbij je meer mogelijkheden hebt om gelijkgestemden te ontmoeten. Zodra je begint om een profiel te maken wordt je gevraagd naar je geslacht en of je getrouwd of alleenstaand bent. Daarna ben je verplicht een foto te plaatsen en na je woonplaats en geboortedatum te hebben ingevuld ben je klaar voor de volgende stap. De verplichte foto wordt door de website gebruikt om je account te verifiëren zodat er geen nep accounts gemaakt kunnen worden. Zodra je al deze info geplaatst hebt kun je kiezen uit tien categorieën om aan te geven wat je leuk vindt zodat je matches kunt vinden. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit kunst & cultuur, festivals bezoeken, films & theaters of sport & recreatie. Als je hiermee klaar bent krijg je een e-mail toegestuurd waarmee je jouw inschrijving kunt bevestigen. Vervolgens kun je besluiten welk soort abonnement dat je wilt. Als je kiest voor het betaalde lidmaatschap dan kun je betalen met onder andere je creditcard. Elk abonnement wordt stilzwijgend verlengd als je niet minstens 48 uur voor het einde schriftelijk opzegt.

  Reviews over Chisple

  De website van Chisple laat niet zo heel veel zien van de mogelijkheden die er geboden worden. Daarom kun jij als lid van dit ontmoetingsplatform zonder moeite een review erover op onze website publiceren. Je geeft op die manier geïnteresseerden extra informatie over wat hen te wachten staat en of een lidmaatschap wel de moeite waard is. Door in jouw beoordeling uitgebreid in te gaan op wat je krijgt voor het geld dat je betaald geef je anderen een blik achter de schermen. Aan de hand van jouw ervaring hoeven deze mensen niet langer te twijfelen of Chisple wel aan hun wensen tegemoet zal komen. Is het bij deze website echt zo makkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten zoals beweerd wordt? Of voldeden de personen aan wie je gekoppeld bent helemaal niet aan je verwachtingen? Natuurlijk erg belangrijke informatie voor degenen die willen betalen om een bepaald resultaat te krijgen.

  Chisple
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Chisple

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Chisple een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Chisple. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Chisple actief?

  Chisple is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Chisple gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.