ErvaringenSite

  Ervaringen CityDate

  Lees dit! Wat anderen van dit bedrijf vinden. ErvaringenSite is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met ErvaringenSite.be nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Lees echter eerst de informatie op onze site over dit bedrijf.

  Over CityDate

  Het bedrijf biedt speeddating aan voor vrijgezellen. Het is mogelijk om een leuke avond te hebben in een mooie omgeving met singles van jouw leeftijd. Mensen van 24 jaar tot 58 jaar zijn van harte welkom. Je voelt een klik vaak al in de eerste 6 minuten. Vind de juiste partner van je leven of een leuke vriendschap.

  Tips voor Speeddating. 

  Diensten van

  CityDate
  Het bedrijf biedt speeddate evenementen aan op locatie. Denk hierbij aan Gent, Leuven en Antwerpen.


  Klachten, tips en complimenten over

  CityDate
  Het bedrijf is per mail en per post te benaderen. Op die manier kun je dus ook een mogelijke klacht onder de aandacht brengen. Tips en complimenten kun je natuurlijk ook zo verzenden. As je ter plekke een klacht hebt kun je natuurlijk op de locatie zelf op zoek gaan naar de organisatie.

  Heb jij ervaring met

  CityDate?
  Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op ErvaringenSite achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen!

  Wilt u weten of u de ware kunt ontmoeten tijdens een speeddate event via CityDate? Lees hier alle ervaringen van mensen die onlangs op speeddate zijn geweest met CityDate. Als single zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om andere singles te ontmoeten. Internet is een uitstekend medium om elkaar te leren kennen, echter kan het lang duren voordat u weet of er een daadwerkelijke klik is. Speeddaten kan dan een goede manier zijn om in een kort tijdsbestek een goed gesprek aan te gaan met andere singles. Bent u zelf naar een speeddate event geweest met CityDate? Schrijf dan uw ervaringen op in een beoordeling en laat andere singles weten wat u ervan vond.

  Over CityDate
  CityDate is opgericht door twee mensen die zelf naar een speeddate event gingen. Er ontstond een hechte vriendschap tussen de eigenaren van CityDate en dat resulteerde in het opzetten van een vennootschap. De eigenaren van CityDate weten dus precies wat het speeddaten inhoudt. Het doel van het bedrijf is om singles op een ongedwongen manier in een kort tijdsbestek met elkaar kennis te laten maken tijdens een speeddate. CityDate organiseert speeddate events in Antwerpen, Gent en Leuven. Met het organiseren van speeddates hopen zij dat mensen een leuke avond hebben, vriendschappen sluiten en eventueel een relatie met elkaar aangaan.

  Diensten

  Bij CityDate kunt u in avond contact leggen met zo’n zeven tot twaalf singles tijdens een speeddate. U heeft ongeveer zes minuten de tijd om met elkaar te praten. Speeddaten is een laagdrempelige manier om andere singles te ontmoeten. Wanneer u via internet date dan is het lastig om iemands gezichtsuitdrukking te zien en duurt het relatief lang om een goede indruk te krijgen van meerdere singles. Tijdens een speeddate event ontmoet u meerdere singles in real life en voelt u direct of er een klik is of niet. U kunt een speeddate event bezoeken in Antwerpen, Gent of Leuven.

  Via de website van CityDate kunt u een account aanmaken en inschrijven voor een speeddate in één van de drie steden. De speeddates worden gehouden in gezellige restaurants en bars en hebben een centrale liggen waardoor u deze prima met het openbaar vervoer kunt bereiken. De kosten voor een event zijn 33 euro, inclusief twee drankbonnen. Singles tussen de 24 en 58 jaar kunnen een account aanmaken. Een voorwaarde is dat u ook echt single bent. Wanneer u zich aanmeldt voor een speeddate event dient u te kiezen voor een speeddate met leeftijdsgenoten. Een kwartier voordat de speeddate begint dient iedereen aanwezig te zijn.

  De vrouwen nemen plaats aan een tweepersoons tafel en de mannen mogen kiezen bij wie ze aanschuiven. Vervolgens heeft u ongeveer zes minuten om nader kennis met elkaar te maken. Als de gong gaat, dan schuiven de mannen door naar de volgende tafel. Uiteindelijk heeft elke single met elkaar gesproken. Aan het einde van de avond blijven veel singles nog even om een drankje met elkaar te nemen. Mocht het u niet bevallen dan kunt u uiteraard gewoon naar huis. Heeft u de ware gevonden via CityDate? Schrijf een beoordeling en deel uw ervaringen met anderen.

  Klachten

  Een speeddate event kan natuurlijk anders uitpakken dan dat u verwacht had. Misschien had u gehoopt de ware tegen te komen en is dit niet het geval geweest. U kunt een klacht indienen bij CityDate, echter krijgt u het bedrag voor de speeddate avond nooit terug. In de algemene voorwaarden van het bedrijf staat duidelijk vermeld dat er nooit een terug storting wordt gedaan. Een inschrijving voor een event annuleren, is niet mogelijk. U krijgt het betaalde geld niet terug. Op de website van CityDate kunt u de voorwaarden terugvinden in de algemene voorwaarden.

  Op zoek naar de partner van je leven of een nieuwe vriendschap? CityDate organiseert speeddate events in Antwerpen, Gent en Leuven. In 6 minuten de ware vinden, kan dat?

  CityDate
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Fijn die samples

  WIj zijn wel weer eens aan nieuwe meubels toe. De stoffen bij Dekoria spreken mij erg aan, maar het blijft online he. Gelukkig kan je er gratis stoffen bestellen (samples). Erg blij mee. Ze kwamen snel binnen en nu kunnen we rustig de juiste stoffen uitzoeken!

  Door: Levia van Wateringen09-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over CityDate

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CityDate een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over CityDate. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CityDate actief?

  CityDate is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CityDate gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.