ErvaringenSite

  Ervaringen Datebord

  We zijn allemaal op zoek naar de liefde. Sommigen vinden het elk weekend weer, anderen moeten er iets meer moeite voor doen. Online daten is voor velen de oplossing. Er zijn genoeg datingsites om in contact te komen met andere singles. Je bent echter op zoek naar een serieuze relatie en wilt niet dat je in met iemand aan het chatten bent die gebruikmaakt van een fake profiel. Jij wilt alleen het echte werk, geen neppe oplichters. Op Datebord hebben ze het ontmoeten van singles een stuk makkelijker gemaakt, maar om eerst zeker te weten of al deze profielen ook echt betrouwbaar zijn, lees je natuurlijk eerst de recensies van andere singles op ErvaringenSite. Zij hebben hun profiel bij Datebord al aangemaakt en kunnen je alles vertellen over hun ervaringen.

  Over Datebord

  De datingsite van Datebord richt zich op singles in België en Nederland. Ze zijn onderdeel van Didio Internet, een servicebedrijf dat focust op ontwikkelingen van internetdiensten. Ze onderhouden meerdere datingsites en willen alleen het beste voor klanten. Ook Nieuwerelatie, Babbelen.nl, Meets en Secretdates zijn onderdeel van Didio Internet.


  Een mooier liefdeslied is er natuurlijk niet.

  Wat maakt Datebord anders?

  Er zijn duizenden datingwebsites online, dus wat maakt Datebord nu speciaal? Bij Datebord wordt online daten op een nieuwe manier aangepakt. De website maakt gebruik van een prikbord waarop alle profielen te zien zijn. Datebord noemt zichzelf de Marktplaats van daten. Je maakt gratis een advertentie van jezelf die anderen kunnen bekijken en je kunt ook zelf op zoek gaan naar advertenties van anderen die je bevallen. Heb je iemand gevonden? Dan kun je direct beginnen met chatten. Datebord controleert alle profielen die op de website aangemaakt worden en zorgt ervoor dat fictieve profielenmeteen verwijderd worden. Je kunt er dus altijd vanuit gaan dat de advertenties op Datebord geplaatst zijn door echte mensen.

  Klachten Datebord

  Heb je problemen met het aanmaken van een profiel op de website? Of kun je geen advertentie plaatsen? Neem dan altijd direct contact op met Datebord. De website heeft een contactformulier voor al je vragen, klachten of opmerkingen. Je kunt met het formulier eenvoudig een bericht sturen aan de datingsite. Ook voor eventuele problemen die voorkomen tijdens het chatten met de andere singles op Datebord, kunnen via het contactformulier kenbaar gemaakt worden. Datebord probeert natuurlijk alle profielen handmatig na te kijken, maar er kunnen altijd fouten gemaakt worden.

  Vond jij een date met Datebord?

  Heb jij een profiel aangemaakt bij Datebord en meteen een advertentie geplaatst? Heb jij nu iedere week een nieuwe date en geniet je er volop van? Laat dan in jouw review weten wat jouw ervaringen zijn met de datingwebsite en of Datebord veilig is. Misschien helpt jouw recensie andere singles om de stap te zetten om ook een advertentie te plaatsen op Datebord. Heb jij een profiel aangemaakt en waren jouw ervaringen minder positief? Schrijf dan een review over wat er mis ging. Jouw beoordeling is belangrijk voor andere singles.

  Hebben singles bij Datebord snel succes? Is de datingsite betrouwbaar? Zijn er neppe profielen? Antwoorden op deze vragen, vind je op ErvaringenSite.

  Datebord
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Datebord

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Datebord een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Datebord. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Datebord actief?

  Datebord is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Datebord gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.