Dating easy

Alle reviews

Dating easy

80% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: What are our customers saying?

F
Fanny
Het wilde niet zo lukken met mij in de liefde. Ik heb alles meegemaakt. vreemdgaan, opgeven, weglopen, felle ruzies of juist totaal geen spanning. en niet alleen door de ander hoor, ik heb mijn ste...Lees verder
L
Larissa F.
aangename locatie om te daten! ik heb me - in verband met goede voornemens - ingeschreven staan bij meerdere datingbureaus. Zo kom je meer potentiele partners tegen en kun je meer daten. En ook bet...Lees verder
H
henneke
voor mij is dit een handigere datingsite dan andere, vooral omdat het om singles gaat die in de buurt wonen, voor zover ik dat zo heb ingesteld natuurlijlk. Eerder had ik wel eens leuke chats, maa...Lees verder
E
Esther92
Ik ben een echte date-koningin. Heb denk ik alle datesites al wel gehad, leuke dates ook. Maar ik merkte toch telkens dat het echt een groot voordeel is als je date niet aan de andere kant van het ...Lees verder
P
Pieter S.
Ik heb bijna 2 maanden gechat met ene Elisa en toen eindelijk een afspraak gemaakt in een kroeg bij ons in Den helder. Jammergenoeg is ze toen niet gekomen, dus ik weet niet of ik deze site nog ste...Lees verder

Alle reviews (5)

 • No reviews yet!

  Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  liefde gevonden

  Het wilde niet zo lukken met mij in de liefde. Ik heb alles meegemaakt. vreemdgaan, opgeven, weglopen, felle ruzies of juist totaal geen spanning. en niet alleen door de ander hoor, ik heb mijn steentjes ook bijgedragen. Maar ja, wat moet je zoinder liefde he? ? Dus ik blijf maar proberen steeds en ook online kijken. Bij de meeste andere websites vond ik niemand leuk genoeg of de dates vielen dan toch tegen enzo.

  MAar toen ging ik op datingeasy en daar kwam ik ineens Sjoerd tegen! En hij woonde om de hoek. Gek dat ik hem nooit gezien had bij de albert heijn ofzo, want daar komen we allebei. Of misschien viel hij niet op, dat kan ook.

  Nou, en hij is het helemaal! Eerst voorzichtig gemaild zoals altijd, maar met afspreken was hij dus ook gewoon heel leuk!! En nu gaan we al 6 weken 'samen'. Voel me weer veertien jaar oud hahaa.

  Misschien was het gewoon toeval dat het via datingeasy wel is gelukt, maar toch ben ik ze heel erg dankbaar!!

  Groetjes

  Fanny


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangenaam profiel maken en kijken

  aangename locatie om te daten! ik heb me - in verband met goede voornemens - ingeschreven staan bij meerdere datingbureaus. Zo kom je meer potentiele partners tegen en kun je meer daten. En ook beter vergelijken. Datingeasy werkt inderdaad makkelijk, ik merk dat ik best vaak online ben om profielen te bekijken. Heb met meerdere mannen een leuk afspraakje gehad ook, ik kijk wel waar het heen gaat. Maar dit is best een aangename plek, ik raad het wel aan. Maar je moet wel tijd hebben om je erin te verdiepen en een profiel te maken en te bekijken, anders werkt het niet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  daten met mensen in de buurt

  voor mij is dit een handigere datingsite dan andere, vooral omdat het om singles gaat die in de buurt wonen, voor zover ik dat zo heb ingesteld natuurlijlk. Eerder had ik wel eens leuke chats, maar dan bleek daten echt lastig, omdat we zo ver uit elkaar woonden.
  Ik weet ook wel dat echte liefde niet gebonden is aan een afstand, maar het is wel echt een stuk makkelijker met daten! Vooral in het begin


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  daten in de buurt

  Ik ben een echte date-koningin. Heb denk ik alle datesites al wel gehad, leuke dates ook. Maar ik merkte toch telkens dat het echt een groot voordeel is als je date niet aan de andere kant van het land woont. ook al heeft dat ook voordelen natuurlijk ;). Maar voor een relatie is het gewoon een dikke plus.

  Dus dat vind ik het grootste voordeel aan deze datesite!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beetje jammer

  Ik heb bijna 2 maanden gechat met ene Elisa en toen eindelijk een afspraak gemaakt in een kroeg bij ons in Den helder. Jammergenoeg is ze toen niet gekomen, dus ik weet niet of ik deze site nog steeds ga blijven gebruiken.


Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating
50plusdating
5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating
Lexa
5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

50liefde.nl merklogo voor beoordelingen van online dating
50liefde.nl
8 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op ErvaringenSite kun je vele reviews van verschillende bedri...

Dating easy

Reviews en beoordelingen van Datingeasy
Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de laatste jaren een ware vogelvlucht genomen. Het is mooi om te zien hoe het online daten steeds meer is geaccepteerd. Als jij nog vrijgezel bent dan is het goed om een keer een kijkje te nemen op Datingeasy. Voor je het weet is je vrijgezellen leven voorbij en kun je plannen maken voor huisje boompje beestje. Er is van alles mogelijk via Datingeasy. 

Als je een goede of minder goede ervaring hebt gehad met Datingeasy dan zien we graag je beoordeling op NederlanReview. Op die manier is het voor anderen mogelijk om een goed beeld te krijgen van deze datingwebsite. 

Via daten op internet wordt het voor singles reuze eenvoudig om op zoek te gaan naar een leuke match! DatingEasy.be biedt deze mogelijkheid!
oe werkt online dating?

Op DatingEasy.be kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan uw zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunt u het contact in uw eigen tempo opbouwen. Door de berichten via DatingEasy.be te versturen blijft u anoniem zolang u dit wilt: u houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer u toe bent aan een eventuele afspraak in "het echte leven".
Over Datingeasy
Datingeasy is een onderdeel van Klikmedia bv.  Ze zijn gevestigd in Nijmegen. Datingeasy maakt het mogelijk om een leuk afspraakje te krijgen of om simpelweg nieuwe contacten te maken. Eerst kun je mailen en chatten om elkaar goed te leren kennen. Vervolgens kun je ergens afspreken. Het is dan slim om op een openbare plek af te spreken waar meerdere mensen zijn. 

De diensten van Datingeasy 
Datingeasy is een website waar je andere mensen kunt ontmoeten. Het doel is om hierbij een partner te vinden voor het leven. Het is heerlijk om te zien hoe je ook zelf op zoek kunt naar die perfecte persoon en soulmate. In een paar stappen kun je een profiel aanmaken en contact zoeken met een ander. Je moet wel eerst je profiel activeren door op de bevestigingslink te klikken. Vervolgens kun je het profiel met teksten en foto’s aanvullen. Hierna kun je op zoek gaan naar een leuke single om een afspraakje mee te maken. 
Het is slim om zelf initiatief te nemen door een interessebericht te versturen of een persoonlijk bericht te versturen. 

Er zijn verschillende succesverhalen op Datingeasy.be te vinden om je te laten zien hoe goed de website kan werken. 
   
Klachten of tips over Datingeasy
Misschien ben je ergens ontevreden over? Of misschien denk je dat er zaken zijn welke verbeterd kunnen worden? Dan is het goed om contact op te nemen met Datingeasy. Hiervoor kun je gebruik maken van het reactieformulier op de website. 

Wat vind jij van Datingeasy?
Heb je een persoonlijke ervaring met Datingeasy ? Dan zien we graag je reactie op onze website ErvaringenSite. Door meerdere ervaringen op de website te krijgen is het mogelijk voor anderen om een goed beeld te krijgen van Datingeasy  en tal van andere bedrijven. 

 

Geen fake profiels? Zijn ze betrouwbaar en heeft u succesverhalen? Lees hier reviews en ervaringen over dating easy op ErvaringenSite!