ErvaringenSite

  Ervaringen E-darling

  Ontdek wat anderen van E-darling vinden. E-darling is een dating site voor hoger opgeleiden. Ze hebben zich gericht op een speciale doelgroep. Hoog opgeleide mensen willen graag met andere hoog opgeleide mensen daten en kennis maken is de achterliggende gedachte. België telt meer dan drie miljoen alleenstaanden. Online dating is dan een middel om hier verandering in aan te brengen. E-darling is een manier om online een goede date te vinden. Je hoeft niet het nachtleven in te duiken om een partner te vinden. Je kunt direct in contact komen met andere singles om zo een date te vinden. Je kunt vanuit je eigen vertrouwde plek contact leggen met anderen. Hierdoor is het mogelijk om dus gemakkelijk iemand te vinden.

  Over E-darling

  Er zijn natuurlijk tal van datingsites waar je uit kunt kiezen. E-darling wil anders zijn en richt zich dus op dating voor de hoger opgeleide personen. Er is ook een speciale matchingmethode waar gebruik van wordt gemaakt. E-darling biedt online daten aan me een persoonlijke benadering. Er is een uitgebreide persoonlijkheidstest voor de hoger opgeleiden. Op die manier krijg je alleen matches welke je ook echt leuk vindt. Daarnaast kun je je gratis inschrijven en krijg je ook de uitgebreide persoonlijkheidstest. Je treft op de site welgesteld singles aan van 30 tot 55 jaar oud. Ook is het goed om te weten dat er een slagingspercentage is van dertig procent. E-darling heef tin 2013 en in 2014 een nominatie gehad voor datingsite van het jaar. Het heeft veel vertrouwen opgeleverd. Ook is E-darling aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk.
  Een handmatige controle van profielen en het niveau van de hoger opgeleide mensen op de site maken het tot een betrouwbare datingsite. Het is een geweldige mogelijkheid om zo je droompartner te vinden.

  Hoe u een profiel aan kunt maken bij E-darling. Ze leggen het zelf even uit in de filmpje!

  Diensten van E-darling

  E-darling is natuurlijk een datingsite. Het is echter meer dan de gemiddelde datingsite. Het is een datingsite welke zich op de hoger opgeleide mensen richt. E-darling biedt haar diensten wereldwijd aan en er zijn meer dan 13 miljoen single mannen en single vrouwen welke ervoor zorgen dat er maandelijks 2.000 koppels samenkomen. Een geweldige dienst dus met volop succesverhalen. Je kunt op E-darling met meerdere singles in contact komen. Je kunt samen gaan chatten en mogelijk zelfs afspreken. Op die manier is het mogelijk om elkaar te leren kennen. Als er dan een goede klik is dan is het natuurlijk goed om nog een keer af te spreken!

  Klachten, tips en complimenten over E-darling

  Er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Het is dan goed om een klacht in te dienen. E-darling zit in vele landen en heeft volop ervaring. Ondanks dat zijn ze er altijd nog blij mee wanneer er een klacht ingediend wordt. Op die manier kunnen ze hun dienstverlening namelijk verbeteren. Ook voor jezelf is het natuurlijk fijn om je klacht in te dienen. Je kunt het beste gebruik maken van het contactformulier op de website om je klacht in te dienen.
  Ze zijn ook aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk, waardoor je altijd nog je klacht bij hun in kunt dienen als je er met E-darling niet uitkomt.

  Heb jij ervaring met E-darling

  Ben jij een van de miljoenen mensen welke gebruik maken van E-darling? Dan is het goed om op ErvaringenSite een reactie achter te laten. Hier kunnen anderen dan gebruik van maken. Ze kunnen dan de verschillende beoordelingen van anderen lezen en hier hun voordeel mee doen.

  Op zoek naar een datingsite voor hoger opgeleiden? Hoe werkt dat en zijn er succesverhalen? Lees ervaringen bij ErvaringenSite over E-darling!

  E-darling
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,6

  Service

  6,6

  Prijs

  5,4

  Leveren

  7,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  nieuwe vriendin

  Bij eDarling vond ik mijn nieuwe vriendin! Bedankt eDarling!

  :-DD

  Door: Jort18-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Toch nog samen

  Na jaren van alleen leven was ik toch benieuwd hoe ik het op 'de markt' zou doen. Ik schreef me in bij meerdere bureaus (Parship, Lexa, Pepper, etc), maar om de een of andere reden vond ik de meest geschikte matches telkens bij eDarling. Misschien omdat die hoogopgeleid zijn? Het was een verrassing om meerdere leuke mannen tegen te komen, die kennelijk ook interesse in mij hadden. Er is er eentje overgebleven waar ik de meeste 'klik' mee heb gevonden. Met hem zie ik het wel voor me, dat ik niet meer alleen zal wonen. Erg spannend toch wel! En goed om te weten dat ik toch nog iemand tegen kan komen!

  Door: AvanderL12-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Geen match wel geld

  Toch maar dat inschrijfgeld betaald want ik dacht dat ik dan goede service zou krijgen, maar ik vond geen matches (woon in het Noorden van het land en daar blijken veel minder mensen online...) en opzeggen was echt een horror. Dus helaas, geen match met e-darling.

  Door: alleen06-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Schrijf zelf een review over E-darling

  Uw beoordeling