ErvaringenSite

  Ervaringen FlashDate

  U heeft vast al vaak gehoord over speeddates maar misschien bent u er nog niet zo gerust in. Daarom is er Flashdate om u op een toegankelijke manier kennis te laten maken met de wereld van speeddates. U surft naar flasdate.be waar u zich gratis kunt registreren en enkele getuigenissen van eerdere vrijgezellen kunt lezen. U kunt het al raden: veel van deze vrijgezellen gaan nu gezellig door het leven met z’n tweetjes. Ook op ErvaringenSite leest u meer over de werking van Flashdate dankzij de reviews van mensen die op speeddate gingen. Na het lezen van deze reviews kunt u zelf opmaken of Flashdate iets voor u is. Wie weet loodsen deze reviews je wel richting de ware.

  Over Flashdate

  Flashdate is niet zomaar een website, maar een plaats waar vrijgezellen een weg uit het vrijgezellenbestaan kunnen vinden. Flashdate organiseert tal van activiteiten voor singles in Vlaanderen en Brussel. Dit zowel in het Frans als in het Vlaams. De Nederlandstalige events worden georganiseerd onder de vlag van SmartVibes. De focus van Flashdate ligt op een speeddate waarbij zeven mannen en zeven vrouwen plaatsnemen aan zeven tafels. Na zeven minuten praten luidt de gong en is het tijd om door te schuiven naar de volgende tafel. Tijdens deze speeddate voorziet Flashdate drankjes en hapjes zodat het sowieso een aangename avond wordt.


  Stel de juiste vragen bij een speed date! Je hebt immers maar beperkt de tijd... In deze video een aantal goede voorbeelden en tips!

  Diensten

  Op de website van Flashdate kunt u zichzelf of iemand inschrijven. Tevens kunt u een cadeaubon van Flashdate cadeau doen aan iemand die volgens u wel eens mag stoppen met dat vrijgezellenbestaan. Nadat u zich heeft ingeschreven, kunt u gelijk een kijkje nemen in de kalender. Kies hierbij een speeddate event bij u in de buurt. Meestal worden de speeddates georganiseerd in de grote steden zoals Gent, Brugge, Antwerpen of Brussel. U betaalt een schappelijke prijs voor de hele avond waarbij ook de drank en hapjes zijn inbegrepen. Flashdate zorgt dus voor de locatie, een gemoedelijke sfeer, hapjes, drank en het nodige gezelschap. Uit de zeven mannen of vrouwen klikt het vast wel met iemand of zelfs met meerdere mensen. Eenmaal de speeddate is afgelopen, krijgt u nog de kans om wat na te praten met de andere deelnemers.

  Klachten

  Bij klachten of vragen kunt u via e-mail of telefonisch contact opnemen met Flashdate. Op de website van Flashdate vindt u ook een hele resem aan veelgestelde vragen. Meestal vindt u hier ook uw antwoord in terug. De vragen gaan onder andere over de speeddate zelf, over de kosten, over de screenings van de kandidaten en over wat je moet doen als je onverwachts niet op de speeddate kunt raken. Tevens vindt u hier meer informatie over wat er gebeurt indien Flashdate zelf de speeddate verplaatst naar een andere datum en in welke gevallen u uw geld kunt terugkrijgen.

  Enkele tips

  Op speeddate gaan is altijd spannend, ook al is het uw derde keer. Meestal bent u ook nerveus om plots met zeven vreemde mensen te gaan praten en dat telkens voor zeven minuten. Daarom is het belangrijk om gewoon even diep in te ademen en uzelf te blijven. Weet dat de anderen ook even nerveus zijn zoals u en iedereen er zit met hetzelfde doel: de ware vinden. En geen nood als u niet bij de eerste speeddate de liefde van uw leven vindt. Flashdate organiseert tal van evenementen en op elk potje past sowieso een dekseltje. Laat u ook inspireren door de vele reviews op ErvaringenSite en op de website van Flashdate zelf. U gaat zo wegdromen als u de vele succesverhalen leest. En wie weet schrijf je binnenkort die van jou…

  Wilt u weten of het mogelijk is om de ware liefde te vinden tijdens een speeddate via FlashDate? Door alle beoordelingen te lezen over dit bedrijf krijgt u een goed beeld van de speeddate avonturen van anderen. Hun ervaringen kunnen u helpen om een goede keuze te maken op het gebied van daten. Voor sommigen is speeddaten de ultieme manier om snel in contact te komen met andere singles, terwijl andere singles liever veilig vanachter de computer chatten. Wat de beste manier voor u is om in contact te komen met andere singles bepaalt u zelf. Wanneer u nieuwsgierig bent naar de ervaringen van singles die op speeddate zijn gegaan kunt u hier alle beoordelingen lezen.

  Over FlashDate

  FlashDate is onderdeel van SmartFlash BVBA dat is gevestigd in Lokeren, België. Sinds 2009 organiseert het bedrijf activiteiten voor singles in Vlaanderen en in Brussel. Met het organiseren van singlefeesten en speeddates hoopt de organisatie singles bij elkaar te brengen. De Nederlandse events worden uitgevoerd door Goedgevormd. Het bedrijf heeft inmiddels 25.000 leden en 1.000 bezoekers per dag. Jaarlijks organiseert FlashDate circa 240 evenementen waarbij singles elkaar kunnen ontmoeten. Heeft u zelf ervaring met de single evenementen van FlashDate? Schrijf dan een beoordeling over dit bedrijf.


  Diensten

  Bij FlashDate kunt u zich gratis registreren als single. Dit kunt u eenvoudig online doen door een account aan te maken. Wanneer u zich heeft geregistreerd, kunt u deelnemen aan speeddates in de regio Vlaanderen en Brussel. Er worden meer dan 240 evenementen per jaar georganiseerd waarbij u de gelegenheid heeft om andere singles te ontmoeten. Op de website van FlashDate kunt u op de kalender zien wanneer er een speeddate event gepland staat. De speeddates worden gehouden op centrale locaties die voor iedereen makkelijk vindbaar zijn.

  De kosten voor een speeddate avond bedragen 32 euro. Dit is inclusief twee drankjes. Tijdens een speeddate event legt u contact met zeven andere singles. Het gezelschap bestaat uit zeven vrouwen en zeven mannen. In zeven minuten tijd legt u contact met elkaar. De vragen die u stelt, kunt u zelf bepalen. Wanneer u interesse heeft in een single kunt u online contact leggen met die persoon, met wederzijdse toestemming, om verder te praten. In een korte tijdspanne legt u tijdens een speeddate snel contact met andere singles. U krijgt direct een goed beeld van iemand door een real life gesprek aan te gaan.

  Wanneer u het niet prettig vindt om alleen naar een speeddate te gaan dan is het mogelijk om samen met een single vriend of vriendin te komen. Diegene dient zich wel te registreren, alvorens hij of zij met u mee naar een speeddate event kan gaan. Registreren is kosteloos. Bij FlashDate is het mogelijk om iemand een cadeaubon te geven. Het tegoed kan worden ingewisseld wanneer diegene zich inschrijft voor een speeddate event. Heeft u uw partner ontmoet tijdens één van de speeddate avonden van FlashDate? Deel uw ervaringen door een beoordeling te schrijven.

  Klachten

  Indien u een klacht heeft over de werkwijze van FlashDate dan kunt u deze indienen bij de klantenservice van het bedrijf. Dit kan per e-mail of telefonisch. Wanneer u zich heeft ingeschreven voor een speeddate event dan is het onder bepaalde voorwaarde mogelijk om het inschrijfgeld terug te krijgen bij annulering. Tot veertien dagen voor het evenement kunt u kosteloos annuleren, wanneer u dit tot 72 uur voor het event doet dan wordt uw betaling omgezet in een tegoed. Deze kunt u gebruiken wanneer u een andere speeddate event bezoekt. Als u annuleert binnen de 72 uur dan ontvangt u nooit geld terug.

  Lees hier hoe echte klanten de speeddates van FlashDate beoordelen. Wat zijn hun ervaringen: hebben ze ware liefde gevonden op een speeddate? Lees de reviews!

  FlashDate
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Prettige website, leuke speeddates, goed geregeld!

  Prettige website, leuke speeddates, goed geregeld!

  Door: Eva19-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over FlashDate

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FlashDate een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over FlashDate. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FlashDate actief?

  FlashDate is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FlashDate gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.