Fuckbook

Alle reviews

Fuckbook

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

RegioSexContact.nl merklogo voor beoordelingen van online dating
RegioSexContact.nl
0 reviews

Of je het nu casual dating, friends-with-benefits of sekscontact noemt, het blijft een feit dat steeds meer Nederlanders hun weg vinden naar online...

Suikerarrangement merklogo voor beoordelingen van online dating
Suikerarrangement
0 reviews

Traditioneel online daten is niet voor iedereen. Sommige mensen hebben het gewoon te druk om urenlang op een datingsite te zoeken naar iemand waarm...

NovaMora merklogo voor beoordelingen van online dating
NovaMora
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbare datingsite waar u nieuwe mensen kunt ontmoeten? Of wilt u graag de ervaringen lezen van anderen over datingsite...

Milf-Match merklogo voor beoordelingen van online dating
Milf-Match
0 reviews

Vandaag de dag zijn er honderden verschillende datingsites, die opties geven aan min of meer iedereen om een date te vinden, voor welke reden dan o...

Fuckbook

Heb je wel eens behoefte aan een spannende date maar niemand in de buurt waarmee je dat kan doen. Dan kun je lid worden van het online datingplatform Fuckbook. Op deze datingsite kun je spannende dates vinden. Mocht je eerst willen weten of deze site wel betrouwbaar en privé is, lees dan snel verder om de ervaring en review van echte klanten te lezen. Die ervaring zal je helpen om de juiste beslissing te nemen. 

Fuckbook is een online datingsite waar je als je 18 jaar of ouder bent terecht kunt om een spannende date te vinden.

Ben jij al lid van Fuckbook, of ben je dat geweest dan willen we je vragen om jouw ervaring te delen in een review op deze website. Voor veel mensen is het eng om persoonlijke informatie te geven aan een onbekende website. Maar door jouw ervaring te delen kunnen anderen bepalen of dit bedrijf betrouwbaar is. 

Over Fuckbook
Fuckbook is een website waar je spannende dates kunt vinden. Het bedrijf bestaat sinds 2009 en heeft sindsdien meerdere awards gewonnen voor beste datingsite in zijn soort. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2009 zijn er meer dan 29 miljoen profielen aangemaakt. 

Het bedrijf is zich ervan bewust dat mensen weinig vertrouwen hebben in de legitimiteit van de website en de mensen die er een profiel hebben. Daarom raden ze aan om nooit creditcard gegevens met anderen te delen of login details te delen. En mocht je toch iets tegenkomen dat niet in orde is dan kun je vanuit de website het profiel rapporteren of direct contact opnemen met Fuckbook. Je kunt mensen ook blokkeren zodat ze jouw profiel niet meer kunnen zien. 

De website is voor iedereen boven de 18 die zin heeft in een spannende date. Het is daarbij niet belangrijk of je man, vrouw, transgender, non-binary, lesbisch, homo, of hetero bent, zolang je het, maar met elkaar bespreekt, kun je doen waar je zin in hebt. 

De producten van Fuckbook
Fuckbook is een datingsite die bedoeld is om mensen te vinden voor een spannende date. Als klant moet je 18 jaar of ouder zijn om een profiel aan te maken. Net als bij veel andere datingsites kun je zowel kiezen voor een gratis profiel als een betaald profiel. Het voordeel van een betaald profiel is dat je meer opties hebt om te reageren op mensen die je bekijken. 

Als je kiest voor een betaald profiel zal Fuckbook ervoor zorgen dat je dat niet terugziet op je bankafschriften. Ze gebruiken een andere naam zodat je privacy gewaarborgd is. Het bedrijf is zich er namelijk terdege van bewust dat mensen niet perse willen dat de naam ‘Fuckbook’ op hun bankafschriften verschijnt. 

De website maakt gebruik van realtime chat en berichtendiensten zodat je direct in contact kan komen met iemand die je aandacht heeft getrokken. Hierdoor kun je als je wil direct dezelfde dag nog op spannende date. Je kunt bovendien naar Live Cam sessies kijken. 

Ervaringen, klachten en tips over Fuckbook
We zijn heel benieuwd wat jij als bezoeker van Fuckbook vindt van de service die het platform biedt. Kun je ons meer vertellen over jouw ervaring en met ons delen of je al leuke spannende dates hebt gehad. Je hoeft uiteraard niet in details te treden, maar we zijn gewoon benieuwd of het platform echt werkt en betrouwbaar is. Jouw review zal ons hierbij helpen.