Insta Contact

Alle reviews

Insta Contact

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating

50plusdating

5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating

Alleenstaande Mama's

3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating

Lexa

5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Pepper merklogo voor beoordelingen van online dating

Pepper

11 reviews

Een beoordeling of review van Pepper Lees hier wat anderen van Pepper vinden. Pepper is een van de grotere datingsites van ons land. Het is intere...

Insta Contact

Zoek jij mensen waarmee je kunt chatten om er later een afspraakje mee te kunnen maken? Dan kun je gebruik maken van de vele datingsites die er in Nederland en België te vinden zijn. Sommige bieden erotische contacten voor vrijgezellen terwijl anderen zich richten op avontuurtjes voor getrouwden. Welk soort date je ook zoekt, wat je wilt is resultaat. Je hebt tenslotte een veel te druk bestaan om wekenlang alleen maar berichtjes uit te wisselen zonder dat het iets oplevert. Om voor de meest betrouwbare datingservice te kiezen raden we je aan om de reviews van andere gebruikers op onze website te lezen. Daarin maken zij hun commentaren en ervaringen duidelijk zodat je precies weet waar je moet zijn om jouw prins of prinses op het witte paard te vinden.

Over Insta Contact
Deze Nederlandstalige datingsite is eigendom van een bedrijf aan de andere kant van de wereld. GWA Limited uit Hong Kong beheert deze en andere datingsites die in Nederland en België actief zijn. Voor vragen over de site kun je de meeste gestelde vragenrubriek aandachtig lezen of je kunt contact opnemen met de klantenservice die via een Belgisch telefoonnummer bereikbaar is. Je kunt ook een e-mailtje sturen of gebruik maken van het contactformulier. Volgens Insta Contact kun je erotische getinte gesprekken voeren met louter fictieve profielen. De vraag waarom je dan lid zou moeten worden van zo'n site hangt dan wel in de lucht. Consumenten die al ervaring hebben met de diensten van deze datingservice kunnen je precies vertellen wat je te wachten staat. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is hun reviews op onze website lezen.

De producten en diensten van Insta Contact
Je kunt gratis lid worden om een profiel van jezelf te maken. Je kunt foto's plaatsen en aangeven wat je hobby's en voorkeuren zijn. Ook kun je de profielen van andere gebruikers bekijken zonder dat je daarvoor hoeft te betalen. Pas als je ontvangen berichten wilt lezen of zelf berichten wilt sturen moet je de portemonnee trekken. Met veilige methodes zoals Bancontact, iDEAL of creditcard kun je credits kopen om te kunnen chatten. Insta Contact biedt je meerdere pakketten met credits die in prijs variëren van 10 tot 225 euro. De pakketten worden automatisch aangevuld als je credits op zijn en je kunt elk pakket op ieder moment opzeggen.

Reviews en commentaren over Insta Contact
Gebruik je Insta Contact om online in België of Nederland te daten? Heel veel andere singles willen dan graag van je weten waarom je Insta Contact gebruikt. Heb je leuke contacten opgebouwd door de site te gebruiken? Heb je afspraakjes kunnen maken met andere gebruikers? Het zijn maar enkele vragen die andere consumenten graag beantwoord willen hebben. Jij kunt ze met een review op onze website het antwoord op deze en andere vragen geven. Beschrijf daarom de plus- en minpunten van deze datingservice in jouw beoordeling zodat het voor iedereen duidelijk wordt wat hen te wachten staat. Op onze website verschijnt op die manier een duidelijk overzicht van de manier waarop Insta Contact echt werkt. Per slot van rekening heeft iedereen het recht om dat te weten.