ErvaringenSite

  Ervaringen LoveMatch.nu

  Bent u single en zou u graag de partner van uw dromen willen ontmoeten? Stop dan met dromen en maak het waar! Wat zijn de bevindingen van andere consumenten op LoveMatch? Wat is uw ervaring?
  Wij als ErvaringenSite verzamelen reviews die vaak verschillen waarbij de consumenten al eerder contact hebben ondernomen met dit bedrijf. Zo hebben zij hun ervaringen of bevindingen over dit bedrijf gedeeld en of het inderdaad klopt dat LoveMatch.nu doet wat het zegt. Dit is bedoeld voor de consumenten zoals u die misschien niets of weinig van dit bedrijf afweten, maar zo toch een indruk krijgen van wat er te verwachten staat en of de verwachtingen ook kloppen met uw eigen. We horen dus graag uw eigen ervaring met LoveMatch als u het eerder heeft geprobeerd. Daarmee kunt u samen met ons ervoor zorgen dat consumenten een juist beeld krijgen van LoveMatch.

  Over LoveMatch.nu

  LoveMatch is een bedrijf dat zich bezig houdt met het tonen van vele verschillende singles in de buurt. Zo kunt u zich aanmelden en in de lijst gaan zoeken wie er allemaal bij u past en als jullie beiden elkaar leuk of aantrekkelijk vinden, zelfs gezellig chatten. Misschien groeit het wel uit tot een date? Alles is mogelijk en dat maakt het zo leuk. Ook biedt LoveMatch te chatten op verschillende platformen. U kunt bijvoorbeeld gewoon op uw eigen pc chatten en zoeken, op uw mobieletelefoon of zelfs uw tablet. Bovendien zit je hier niet vast aan een abonnement en kan je stoppen wanneer je wilt. LoveMatch biedt een van de meeste singles in België en België in verschillende leeftijdsklassen. Dit bedrijf is betrouwbaar en is zeker veilig.

  LoveMatch (2008-04-05) (Dutch)

  Diensten van LoveMatch

  Zoals u er zeker al van uit heeft kunnen halen, is LoveMatch bedoeld voor het vinden van singels bij jou in de buurt. De website biedt een ruime keuze uit verschillende singles die zich hebben ingeschreven. U kunt als het waren ‘’Matchen’’ met een persoon als u haar of hem ziet zitten. Zo kunt u het profiel van diegene bekijken en daaruit besluiten. Het is dan ook aangeraden om een leuke/enthousiaste profielfoto te plaatsen dat een andere een goed beeld van u kunnen krijgen. Bovendien worden de interesses en of plaatsen van woonst getoond zodat er zeker van zult zijn dat het de juiste keuze is. Wees niet bang om eens gezellig te chatten en wie weet loopt het uit tot een van je beste momenten van je leven. Praat met elkaar en leer meer over elkaar kennen.

  Klachten

  Heeft u vragen of opmerkingen over LoveMatch? Dan kunt u eenvoudig een contact-formulier invullen waarbij zo spoedig mogelijk een antwoord wordt gegeven. Dit wordt door verzonden naar de mail.

  Heeft u ooit weleens een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld over dit bedrijf? Graag zouden we hier meer over willen weten met uw eigen ervaringen en mening.

  Succesverhalen en do's & don'ts. Dat leest u bij ErvaringenSite van daters die u voorgingen. Meldt u alleen aan na het lezen van deze ervaringen!

  LoveMatch.nu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5.8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Verwijderen gegevens

  Dit bedrijf wil mijn gegevens niet verwijderen uit hun bestanden;

  Door: Bruno Van Sompel19-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  let op: fake profielen!!

  volgens mij zijn deze profielen fake, ik zag elders precies dezelfde foto's. let op dus

  Door: ko01-10-2016
  Bruno Van Sompel19-06-2017

  LoveMatch is een zeer louche bedrijf. Mijn gegevens wil men niet verwijderen!!! Aanrader!Klacht neerleggen bij Testaankoop/bevoegde instanties!!!

  Marc Claes03-04-2019

  Dag mensen ik heb mij op lovematch.nu in geschreven en ik voel mij opgelicht voor ongeveer 500 euro . Ik was aan chatten met een zekere carolien uit nijlen en ze had 2 dochters beweerde ze en de fotos waren 3 stuks en ik dacht ik wow met haar daten maar dan was de eerste afspaak een maand later en ze zei dat haar vader was gevallen dus ik dacht ok kan ik nog begrijpën maar toen de volgende afspraak kwam zei ze ja mijn viendin heet ongeluk gehad en ze ligt in coma pas weer 3 weken later en zo houden ze mij aant lijntje tot 3 maal toe . Ik kan hier van oplichters spreken die voir die zelfde site werken met nep profielen om zo geld los te krijgen vindt gewoon schande . Ik ga nooit meer op een dating site ik ben meer malen voor het lijntje gehouden . Dus mensen als ze niet de eerste keer een afspraak maken om mensen te leren kennen dan kan het nog zijn dat ze niet op de afspraak nakomen en wacht niet te lang ze hebben credits nodig die ze vergaren om hun site te verrijken . Ik stuurde ze ook fotos en kreeg nooit een van haar te zien ik zei haar maak eens een foto met uw hand op uw hoodt en dat wow ze niet dus fake gewoon en oplichters . Het moet van beide kanten komen en gaat het niet dan zou je kunnen veronderstellen dat het fake is schande dat dit allemaal zomaar kan. Daters veel geluk dit was mijn ervaring en nu blijf ik alleen achter hebben ze dan geen gevoel voor al die gedupeerde? Opdoeken die handel. Groeten Marc ben 55 jaar en veel geluk . Dit was mijn ervaring . Toch spijtig en zonden want sommige mensen meene wat ze delen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  betrouwbaar met leuke profielen

  je moet even de weg vinden op deze datingsite maar volgens mij is het verder wel betrouwbaar er zijn leuke profielen en het chatten is altijd wel leuk ;)

  Door: elster11-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Elkaar gevonden op internet

  Mijn vriend Bas en ik hebben elkaar leren kennen via LoveMatch!

  We vonden elkaar op elkaars profielpagina, en begonnen al gauw te chatten. Van chatten kwam daten en dat ging eigenlijk net zo makkelijk als op de chat.

  Nu zijn we heel gelukkig samen en allebei heeel blij dat we ooit dat profiel hebben aangemaakt op LoveMatch!

  Het kan dus echt gewoon, je grote liefde op internet tegenkomen!!

  Door: Hanne11-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Weer begonnen met daten

  Na een paar mislukte relaties wilde ik toch weer beginnen met daten en omdat een vriendin van mij succes had via LoveMAtch ben ik ook daar naartoe gegaan. Profiel gemaakt en dat ging best makkelijk. Ik heb wel het idee dat er meer vrouwen dan mannen op zitten, maar dat is volgens mij meestal wel zo. Tot nu toe heb ik al een aantal gesprekjes gehad met meerdere mannen en zefls al een keer een date gehad. Misschien spreken we nog een keertje af. Het was nog geen liefde op het eerste gezicht, maar de gesprekjes die we eerst hadden waren wel heel leuk, dus wie weet. Het is voor mij in ieder geval een leuke website waar ik mooi kan daten enzo. Groetjes, Francine

  Door: Francine07-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  de Hr.

  Lovematch, het is geen eerlijke dating site, het is bedriegerij, ik heb er zelf mijn bevinding ervan, ik ben opgelicht !

  Door: Bert Sluijer13-04-2016
  Bruno Van Sompel19-06-2017

  Bij mij wil men niet mijn gegevens verwijderen uit hun bestand.

  Bruno Van Sompel19-06-2017

  Maak een klacht/melding van de knoeierij van LoveMatch bij de consumentenbond!!!

  bruynseels02-10-2017

  kan Mijnheer hierboven geen ongelijk geven,hun praktijken laten de wensen over.Zelf over sms te sturen naar iemand moet een code ingeven op hun formulier. dan gaat u naar persoon waar u tekst wit heen sturen,dan gaat het gewoon niet.bedrieglijke praktijken.De pas en te onpas verdwijnen credits waar zijn die heen. En werken volgens mij met verschillende site's ,ik heb testen gedaan,en ge moet elke site credits aankopen.Je kan niet verder werken met credits van een andere site.Als u bericht verstuur zijt dubbel credits kwijt. want een bericht dat men terug stuurt pikt men credits af. Ze denken dat geld op de mensen hun rug groeit.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over LoveMatch.nu

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is LoveMatch.nu een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over LoveMatch.nu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LoveMatch.nu actief?

  LoveMatch.nu is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LoveMatch.nu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.