ErvaringenSite

  Ervaringen LoveMatch.nu

  Bent u single en zou u graag de partner van uw dromen willen ontmoeten? Stop dan met dromen en maak het waar! Wat zijn de bevindingen van andere consumenten op LoveMatch? Wat is uw ervaring? 
  Wij als ErvaringenSite verzamelen reviews die vaak verschillen waarbij de consumenten al eerder contact hebben ondernomen met dit bedrijf. Zo hebben zij hun ervaringen of bevindingen over dit bedrijf gedeeld en of het inderdaad klopt dat LoveMatch.nu doet wat het zegt. Dit is bedoeld voor de consumenten zoals u die misschien niets of weinig van dit bedrijf afweten, maar zo toch een indruk krijgen van wat er te verwachten staat en of de verwachtingen ook kloppen met uw eigen. We horen dus graag uw eigen ervaring met LoveMatch als u het eerder heeft geprobeerd. Daarmee kunt u samen met ons ervoor zorgen dat consumenten een juist beeld krijgen van LoveMatch.

  Over LoveMatch.nu
  LoveMatch is een bedrijf dat zich bezig houdt met het tonen van vele verschillende singles in de buurt. Zo kunt u zich aanmelden en in de lijst gaan zoeken wie er allemaal bij u past en als jullie beiden elkaar leuk of aantrekkelijk vinden, zelfs gezellig chatten. Misschien groeit het wel uit tot een date? Alles is mogelijk en dat maakt het zo leuk. Ook biedt LoveMatch te chatten op verschillende platformen. U kunt bijvoorbeeld gewoon op uw eigen pc chatten en zoeken, op uw mobieletelefoon of zelfs uw tablet. Bovendien zit je hier niet vast aan een abonnement en kan je stoppen wanneer je wilt. LoveMatch biedt een van de meeste singles in België en België in verschillende leeftijdsklassen. Dit bedrijf is betrouwbaar en is zeker veilig.

  Diensten van LoveMatch
  Zoals u er zeker al van uit heeft kunnen halen, is LoveMatch bedoeld voor het vinden van singels bij jou in de buurt. De website biedt een ruime keuze uit verschillende singles die zich hebben ingeschreven. U kunt als het waren ‘’Matchen’’ met een persoon als u haar of hem ziet zitten. Zo kunt u het profiel van diegene bekijken en daaruit besluiten. Het is dan ook aangeraden om een leuke/enthousiaste profielfoto te plaatsen dat een andere een goed beeld van u kunnen krijgen. Bovendien worden de interesses en of plaatsen van woonst getoond zodat er zeker van zult zijn dat het de juiste keuze is. Wees niet bang om eens gezellig te chatten en wie weet loopt het uit tot een van je beste momenten van je leven. Praat met elkaar en leer meer over elkaar kennen. 

  Klachten
  Heeft u vragen of opmerkingen over LoveMatch? Dan kunt u eenvoudig een contact-formulier invullen waarbij zo spoedig mogelijk een antwoord wordt gegeven. Dit wordt door verzonden naar de mail.

  Heeft u ooit weleens  een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld over dit bedrijf? Graag zouden we hier meer over willen weten met uw eigen ervaringen en mening.

  Succesverhalen en do's & don'ts. Dat leest u bij ErvaringenSite.be van daters die u voorgingen. Meldt u alleen aan na het lezen van deze ervaringen!

  LoveMatch.nu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5,8
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,4

  Service

  5,6

  Prijs

  6

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Verwijderen gegevens

  Bruno Van Sompel19-06-2017

  Dit bedrijf wil mijn gegevens niet verwijderen uit hun bestanden;

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  let op: fake profielen!!

  ko01-10-2016

  volgens mij zijn deze profielen fake, ik zag elders precies dezelfde foto's. let op dus

  Bruno Van Sompel19-06-2017

  LoveMatch is een zeer louche bedrijf. Mijn gegevens wil men niet verwijderen!!! Aanrader!Klacht neerleggen bij Testaankoop/bevoegde instanties!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  betrouwbaar met leuke profielen

  elster11-06-2016

  je moet even de weg vinden op deze datingsite maar volgens mij is het verder wel betrouwbaar er zijn leuke profielen en het chatten is altijd wel leuk ;)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Elkaar gevonden op internet

  Hanne11-06-2016

  Mijn vriend Bas en ik hebben elkaar leren kennen via LoveMatch!

  We vonden elkaar op elkaars profielpagina, en begonnen al gauw te chatten. Van chatten kwam daten en dat ging eigenlijk net zo makkelijk als op de chat.

  Nu zijn we heel gelukkig samen en allebei heeel blij dat we ooit dat profiel hebben aangemaakt op LoveMatch!

  Het kan dus echt gewoon, je grote liefde op internet tegenkomen!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Weer begonnen met daten

  Francine07-06-2016

  Na een paar mislukte relaties wilde ik toch weer beginnen met daten en omdat een vriendin van mij succes had via LoveMAtch ben ik ook daar naartoe gegaan. Profiel gemaakt en dat ging best makkelijk. Ik heb wel het idee dat er meer vrouwen dan mannen op zitten, maar dat is volgens mij meestal wel zo. Tot nu toe heb ik al een aantal gesprekjes gehad met meerdere mannen en zefls al een keer een date gehad. Misschien spreken we nog een keertje af. Het was nog geen liefde op het eerste gezicht, maar de gesprekjes die we eerst hadden waren wel heel leuk, dus wie weet. Het is voor mij in ieder geval een leuke website waar ik mooi kan daten enzo. Groetjes, Francine

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  de Hr.

  Bert Sluijer13-04-2016

  Lovematch, het is geen eerlijke dating site, het is bedriegerij, ik heb er zelf mijn bevinding ervan, ik ben opgelicht !

  Bruno Van Sompel19-06-2017

  Bij mij wil men niet mijn gegevens verwijderen uit hun bestand.

  Bruno Van Sompel19-06-2017

  Maak een klacht/melding van de knoeierij van LoveMatch bij de consumentenbond!!!

  bruynseels02-10-2017

  kan Mijnheer hierboven geen ongelijk geven,hun praktijken laten de wensen over.Zelf over sms te sturen naar iemand moet een code ingeven op hun formulier. dan gaat u naar persoon waar u tekst wit heen sturen,dan gaat het gewoon niet.bedrieglijke praktijken.De pas en te onpas verdwijnen credits waar zijn die heen. En werken volgens mij met verschillende site's ,ik heb testen gedaan,en ge moet elke site credits aankopen.Je kan niet verder werken met credits van een andere site.Als u bericht verstuur zijt dubbel credits kwijt. want een bericht dat men terug stuurt pikt men credits af. Ze denken dat geld op de mensen hun rug groeit.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over LoveMatch.nu

  Uw beoordeling