Maatjemeer-Match.be

Alle reviews

Maatjemeer-Match.be

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

V
VolleVrouw56
Fijn dat er een plek is voor mensen met een "maatje meer". Op andere datingsites word ik nooit serieus genomen en maken mensen ongepaste opmerkingen als ze mijn foto zien, maar hier gaat ...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keurige datingplaats

  Fijn dat er een plek is voor mensen met een "maatje meer". Op andere datingsites word ik nooit serieus genomen en maken mensen ongepaste opmerkingen als ze mijn foto zien, maar hier gaat het beter.


Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating
50plusdating
5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating
Lexa
5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Dating easy merklogo voor beoordelingen van online dating
Dating easy
5 reviews

Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

Maatjemeer-Match.be

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Dit bedrijf is eigenlijk een site. Het gaat om Maatjemeer-match.be, wat een dating site is voor singles en vrijgezellen. De Maatjemeer-match.be valt dus onder de datingsites. Het is goed om te weten dat ze ook een goede dating app hebben. Hiermee kun je volop genieten van de verschillende mogelijkheden om een date te krijgen via je mobiele telefoon, smartphone, iPhone, tablet of iPad. Ken je ze nog niet? Dan moet je zeker een keer bezoeken. Lees ook de rest van deze review om een goed beeld van ze te krijgen. Wanneer je ze al wel kent is het natuurlijk goed om ons ook te laten weten, wat jij van ze vindt. Heb jij een goed beeld van ze? Of juist niet? En wat kan er nog beter? Laat je mening en je review achter op ErvaringenSite om anderen zo te helpen. Ze zullen je zeker dankbaar zijn, omdat het voor hun nu gemakkelijker wordt om van een onafhankelijke bron te vernemen wat ze van deze site vinden. Een M

aatjemeer-match.be is natuurlijk voor mensen met een maatje meer of mensen welke vallen op mannen of vrouwen met juist een maatje meer.  

Over Maatjemeer-match.be
De Maatjemeer-match.be website is een ontmoetingsplek voor volslanke mensen welke een vriendschap zoeken, een date of een serieuze relatie. ER zijn ongeveer 50 mensen welke zich iedere dag aanmelden op Maatjemeer-match.be. Hierdoor is het een grote site geworden voor volslanke mensen om te gaan daten. 


Deze site biedt volslanke singles de kans om ook de ware liefde te vinden. In een wereld waar mensen tegenwoordig allemaal een maatje meer hebben is het uiterlijk van minder belang. Zo is de gedachte van deze site. Natuurlijk helemaal terecht. Het is zo, dat het innerlijke uiteindelijk het belangrijkste is. Het is daarom goed en slim om te kijken naar de mogelijkheden om via deze site een leuke date te vinden. Een date welke je de mogelijkheid biedt om je liefde voor anderen te tonen en te ontdekken.  Het aantal nieuwe deelnemers groeit gemiddeld met 35 iedere dag. Het is een grote datingsite en community geworden voor volslanke mensen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. 

Obesitas en overgewicht vormen een steeds groter probleem voor onze wereld. In 2015 hebben 40 procent van de Belgische mensen overgewicht of obesitas. In de leeftijdsgroep van 65 jaar tot 75 jaar is deze groep zelfs groter dan 60 procent. Meer dan de helft van ons land kampt men overgewicht. Natuurlijk kunnen we onze ogen hiervoor sluiten. Het is echter zo, dat het de waarheid is. 

Niet vreemd, dat er steeds meer afslankproducten op de markt komen. Of, zoals in dit geval dating sites welke zich richten op singles. Het is heerlijk om soortgelijke mensen aan elkaar te koppelen en om zo mogelijk een relatie te krijgen. De liefde! 

Enkele voordelen van deze site zijn, dat iedereen zich kan inschrijven, de site zich speciaal richt op volslanke mensen, je gemakkelijk berichten kunt sturen naar andere leden,  je foto’s kunt plaatsen, veilig kunt daten en ook dat er al meer dan twee miljoen deelnemers voor je waren bij Safe Dating Networks.  

Je kunt je gemakkelijk inschrijven en er zijn ongeveer 50 inschrijvingen per dag. De laatste maand waren er meer dan 1300 nieuwe leden. Alle profielen worden handmatig nagekeken. Het is natuurlijk specifiek voor de wat dikkere mensen. Het is gemakkelijk om een profiel aan te maken en ook om foto’s te plaatsen. Je kunt ook veilig daten door een anonieme box. Er zijn al meer dan twee miljoen mensen welke je voorgingen bij Safe Dating Networks (het bedrijf achter maatjemeer-match.be)

Maatjemeer-Match.be is een site van:
Amazing Bits B.V.
Kerkenbos 1057c
NL-6546 BB Nijmegen
België

Diensten van Maatjemeer-match.be
Mensen worden steeds wat dikker. Vier op de tien mensen kampt met wat overgewicht en een te hoge BMI (Body Mass Index). Mannen boven de 21 jaar zijn bij elkaar al alleen al goed voor 38 miljoen kilo aan overgewicht en de vrouwen boven de 21 jaar zijn goed voor 34 miljoen kilo overgewicht. Het is ongekend. Het is ondanks dat nog steeds een drempel voor mensen om te gaan daten. Er zijn immers genoeg gelijke mensen om ook mee te daten. Op de maatjemeer-match.be website kunnen ze elkaar vinden. Iets wat natuurlijk wel goed is. Toch!

Deze site is natuurlijk een platform voor de wat dikkere mensen in ons land. Het platform biedt de mogelijkheid om een leuke date te scoren en om mogelijk zelfs een relatie te vinden. Het is geweldig! 
Klachten, tips en complimenten over Maatjemeermatch.be


Ben je ergens niet tevreden over of wil je graag iets anders zien? Dan is het goed om je klacht in te dienen bij deze site. Het is dan mogelijk om samen naar een passende oplossing te zoeken. Iets wat natuurlijk wel fijn en ook geweldig is. Toch?

De site is voor mensen van 18 jaar en ouder welke op zoek zijn naar een vriendschap, een relatie of een date. Het is gemakkelijk om met elkaar in contact te komen via de site.  

Klachten, tips en complimenten over maatjemeer-match.be
Ben je ergens niet tevreden over of heb je een klacht? Of juist een compliment? Dan kun je de website via een mailtje of telefoontje benaderen. Ook per post kun je jouw brief versturen om daar dan snel een reactie op te krijgen. 

Heb jij ervaring met maatjemeer-match.be?
Waarom zou ook jij niet je mening geven over dit bedrijf? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op ErvaringenSite. Je helpt er vele mensen mee! 

 

Lees hier de ervaringen van echte klanten van Maatjemeer-Match.be, de grootste datingsite voor volslanke singles. Is dit een goede ontmoetingsplaats voor jouw ware liefde?