Ervaringen Relatieplanet

Wat vinden anderen van Relatieplanet? Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op Relatieplanet. Relatieplanet is een van de oudste datingsites van ons land. Het is dan ook niet vreemd dat er al zoveel uiteenlopende meningen over deze site zijn. Het is goed om ze allemaal te ontdekken op ErvaringenSite. ErvaringenSite verzamelt reviews en beoordelingen om anderen te helpen om een bedrijf beter in te kunnen schatten. Ontdek de mogelijkheden om een bedrijf op haar juiste waarde te schatten door te lezen wat anderen ervan vinden. Help ook anderen door een review achter te laten op ErvaringenSite.

Over Relatieplanet

In mei 2002 is Relatieplanet opgericht voor de singles en vrijgezellen van België. Dating is compleet verandert vanaf dat moment. De site is uitgegroeid tot een van de meest populaire datingsites in België en België. Het is een nuchtere, veilige en toegankelijke website waar men een goede klantenservice verwacht en krijgt. Een mooie en goede datingsite dus. Een verrijking voor alle alleenstaanden, singles en vrijgezellen welke in ons land (en ons buurland) wonen. Er zijn sinds 2002 vele duizenden singles welke een leuk contact hebben gehad en zelfs een mooie relatie. De aanhoudende stroom van succesverhalen tonen dit duidelijk aan.

De diensten van Relatieplanet

Relatieplanet helpt en stimuleert mensen om een relatie te krijgen, een goede vriendschap of een date. De website is hierbij een van de belangrijkste tools. Kwaliteit, gebruikersgemak en betrouwbaarheid zijn van groot belang bij Relatieplanet.

De relatieplanet singlefeesten, hoe dat in zijn werk gaat? bekijk dit filmpje en je weet het!


De website is een van de actiefste dating communities van het land. Mannen, vrouwen, singles, hoogopgeleiden, laagopgeleiden, jongeren, ouderen, hetero mensen, gays en alles wat hier binnen valt komt op de site om een relatie, date of vriendschap te vinden. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op deze website.

Iedere dag komen er duizenden leuke vrijgezellen op de site om op zoek te gaan naar hun betere wederhelft. Natuurlijk kan men de website ook via de mobiele telefoon bereiken of via een tablet. Ook is er een blog voor tips en een Facebook pagina voor meer sociale interactie. Naast de sites zijn er ook singlesfeesten in Zeeland, Raalte en in Hoofddorp ieder jaar. Ze worden goed bezocht en het is mogelijk om meer dan 1000 vrijgezellen op een feest te zien. Het is een ware aanvulling op het online deel van Relatieplanet.

Klachten over Relatieplanet

Natuurlijk streeft ook Relatieplanet naar een vlekkeloze dienstverlening. Ondanks dat kan er wel wat mis gaan. Het is daarom goed om hierover een klacht in te dienen. Per mail kan dit gemakkelijk. Er is zelfs een apart emailadres. Natuurlijk kun je jouw klacht ook telefonisch kenbaar maken of per post. Je krijgt dan snel een reactie op je klacht.

Wat vind jij van Relatieplanet?

Heb jij een persoonlijke ervaring met Relatieplanet? Dan zien we graag jouw reactie terug op de website van ErvaringenSite. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen om een goed beeld van deze website en dit bedrijf te krijgen. Al vast bedankt!

Succesverhalen, of slechte ervaringen? Lees onafhankelijke ervaringen over relatieplanet door daters die u voorgingen. Lees ze allemaal op ErvaringenSite.be

Relatieplanet
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

9
83% Zou hier weer kopen!

Bestellen

9,4

Service

9,4

Prijs

7,6

Leveren

9,4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Meteen raak bij Relatieplanet

Ik heb zelf al veel datingbureaus geprobeerd maar nooit echt met succes.

Bij Relatieplanet was het gek genoeg meteen raak! Ik kreeg een leuke reactie en daar ben ik nu al 4 maanden mee.
Het kan een gelukstreffer zijn geweest, maar dat maakt mij niet uit, ik ben zeer content!

Door: Liana09-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Relatieplanet goede manier om te daten

Voor mij is Relatieplanet een hele goede manier gebleken om te daten en ik heb nu zelfs iemand gevonden waarmee ik vele dates heb gehad. Het gaat hier makkelijk en ik voel me er veilig. Er zijn hier leuke mensen. Bedankt!

Door: Marinda07-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

leuke site voor dating


Hele leuke site voor dating. Ik heb mij aangemeld om dit jaar een nieuwe relatie te vinden, want ik word een dagje ouder en wil niet meer alleen zijn.

Door: annemarie21-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Nieuwe relatie in het nieuwe jaar!

Dit jaar gaat het me lukken, een nieuwe leuke relatie
Kwam toevallig bij Relatieplanet uit eigenlijk, maar vond het meteen een heel prettige website.
Aanmelden ging goed en ik heb al veel leuke mannen gezien hihi
Dus dat komt vast goed!!

Door: AnneMarie3704-01-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Jammer dat je zo weinig kan met een gratis account

Jammer dat je zo weinig kan met een gratis account, daar heb je dan eigenlijk niks aan. Je kunt alleen profielen kijken, maar niet reageren of foto;s kijken...

Door: Estele27-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Doen!

'stop met dromen, start met daten'. Dat sprak mij toch zó aan! Ik kan wel blijven dromen van die prins op dat witte paard, maar daarmee kómt hij nog niet! Dus toch maar die stoute schoenen aangetrokken en de stap gewaagd. En zowaar, daar was hij dan hoor, die Prins! Na een paar dates viel dat dan toch weer tegen, maar hé: ik heb een stap gezet en dat is al heel wat!

Door: Annie29-09-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Schrijf zelf een review over Relatieplanet

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)