ErvaringenSite

  Ervaringen SafeDatingNetworks.com

  Niemand gaat graag alleen door het leven. Je wilt graag een partner waarmee je leuke dingen kunt doen, bouwen aan een relatie en eventueel een gezin stichten. Als je geluk hebt, kom je je ideale partner in levende lijve tegen ‘op straat’. Maar in de huidige maatschappij waarin iedereen een drukke baan heeft wordt dit wat moeilijker. Daarom kun je op het internet tegenwoordig ook zoveel datingwebsites vinden. Eén daarvan is SafeDatingNetworks.com. Wat de ervaring van anderen met deze site is lees je hier bij ErvaringenSite.

  Over SafeDatingNetworks.com

  Achter SafeDatingNetworks.com zit het bedrijf Amazing Bits BV. Zij zijn een bedrijf dat actief is in de online dienstverlening. Zij hebben een groot netwerk van ruim 100 datingsites in België en Nederland onder de handelsnaam Safe Dating Networks. Deze datingsites zijn over het algemeen onderverdeeld op doelgroep, zoals mensen met dezelfde hobby’s of kenmerken, maar alle datingsites van Safe Dating Networks zijn met elkaar gekoppeld, waardoor één grote database ontstaat. De datingsite SafeDatingNetworks.com richt zich niet op een bepaalde doelgroep. Bij hen vind je alle ‘smaken’.


  Veilig daten: 14 red flags of dating

  Diensten

  SafeDatingNetworks.com is er voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. Het maakt niet uit wat je precies zoekt, er staan ruim twee miljoen leden ingeschreven, dus er zit vast wel iemand voor je bij. Wanneer je lid bent van SafeDatingNetworks.com kun je eenvoudig in contact met anderen komen door in jouw profiel jouw interesses, eigenschappen en voorkeuren in te vullen. Inschrijven bij deze datingsite is geheel gratis, via een e-mail die ze je toesturen kun je vervolgens inloggen op de site. Als je bent ingelogd kun je meteen je profiel aanpassen, en gratis profielen van anderen bekijken. Ook kun je dan meteen gratis standaardberichten versturen. Wanneer je meer wilt, bijvoorbeeld chatten, persoonlijke berichten sturen of alle berichten wilt kunnen lezen, etc. dan heb je VIP toegang nodig. De prijzen hiervoor zijn op het moment van dit schrijven voor 1 maand € 24,99, voor 2 maanden € 19,99 per maand en voor 4 maanden € 14,99 per maand.

  Klachten

  Je hebt recht op een wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen. Heb je in die tijd echter al gebruik gemaakt van de betaalde dienstverlening van de datingsite dan zijn zij gerechtigd om een redelijk bedrag hiervoor in rekening te brengen. De wettelijke bedenktermijn start bij het ingaan van een betaald lidmaatschap. Verder kun je op de site een contactformulier invullen voor contact met de klantenservice, de meeste vragen worden echter al beantwoord op de pagina ‘Veelgestelde Vragen’.

  Laat ook jouw review over SafeDatingNetworks.com hier achter!

  Ben jij ook lid van deze datingsite, of ben je lid geweest? Wat zijn jouw ervaringen, positief of negatief? Heb je leuke mensen ontmoet, of heb je vervelende ervaringen opgedaan? Deel ze hier op ErvaringenSite! Zo leren wij er allemaal van, en weet een ander van tevoren wat deze of gene kan verwachten.

  Via SafeDatingNetworks.com kun je op zoek naar een date met iemand uit België of Nederland. Lees en vertel hier over de ervaringen met deze website!

  SafeDatingNetworks.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SafeDatingNetworks.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SafeDatingNetworks.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SafeDatingNetworks.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SafeDatingNetworks.com actief?

  SafeDatingNetworks.com is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SafeDatingNetworks.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.