ErvaringenSite

  Ervaringen Seksbuddy

  Het is gewoon goed! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Seksbuddy is een datingsite voor singles en vrijgezellen. Het is natuurlijk leuk om te daten. Tegenwoordig is het ook mogelijk om via het internet te daten. Iets wat steeds meer gebeurt en waar steeds meer mensen voor kiezen. Het is niet vreemd, aangezien het zo gemakkelijk is. Je kunt tegenwoordig zelfs al via je mobiele telefoon het internet op gaan en dus vanaf daar ook een seksbuddy gaan zoeken. Een leuke date met een knipoog is natuurlijk altijd spannend en leuk. Misschien ken je Seksbuddy nog niet? Dan is het goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op deze website. We weten zeker, dat je geen spijt krijgt van een bezoek aan deze website. Wacht niet langer en neem gewoon een kijkje.

  Ken je de site Seksbuddy al wel en heb je al ervaring met het krijgen van een leuke seksbuddy? Dan zouden we het waarderen wanneer je een review op onze website achter zou laten. En dat kan natuurlijk gewoon anoniem, of onder een geheime naam! Het maakt het mogelijk om volop te genieten van je eigen mening en hoe deze ook op het internet gepubliceerd wordt. ErvaringenSite helpt je hier graag bij. Wacht niet langer en kies voor het achterlaten van jouw positieve of negatieve review over Seksbuddy. Alvast bedankt!

  Over Seksbuddy

  Seksbuddy is een website waar mensen elkaar kunnen ontmoeten voor een spannende afspraak. De naam laat hierbij eigenlijk weinig over aan de verbeelding. Kies ook voor de mogelijkheden om te ontdekken waar het allemaal om draait en bezoek de site Seksbuddy. Je kunt het gratis uitproberen en hoeft nergens op te wachten.


  Zie hier de spannendste datingverhalen!

  Diensten van Seksbuddy

  Seksbuddy is een datingsite. De dienst welke ze bieden is dus het koppelen van de verschillende singles aan elkaar. Het begint allemaal heel gemakkelijk door jezelf te registreren. Het is in een handomdraai gebeurt. Hierna kun je credits kopen in een betrouwbare en veilige omgeving. Op het bankafschrift komt trouwens niets van Seksbuddy te staan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iemand opeens een vreemde naam op je bankafschrift ziet staan.

  Hierna is het tijd om een afspraakje te maken. Stuur berichtjes, flirts en andere fonken om een date te maken en iets af te spreken. Leuk toch!

  Klachten, tips en complimenten over Seksbuddy?

  Als je een klacht hebt over Seksbuddy dan kun je Seksbuddy een mail sturen of een reactie via de website. Het is mogelijk om te ontdekken welke verschillende manieren er zijn om je ongenoegen te uiten. Tenminste als je dat wilt.

  Heb jij ervaring met Seksbuddy?

  Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review.

  Lees hier de ervaringen van echte klanten met Seksbuddy, de seksdatingsite. Is dit een betrouwbare locatie om een profiel aan te maken, zijn de pagina€™s wel echt en is het echt gratis?

  Seksbuddy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Goede site

  Prima site. Je weet waar je aan toe bent. Geen romantische dates en opzoek naar de ware liefde, maar gewoon oppervlakkige seks. Top!

  Door: Anoniem13-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Seksbuddy wil alleen maar seks

  Op de website staat dat je hier terecht kunt voor een echte date en misschien meer, maar de vrouwen die ik ontmoet hebben, willen alleen maar seks. Ik wil mensen eerst fatsoenlijk leren kennen voor ik met ze het bed in duik. Niks voor mij dus!

  Door: Dhr. Reins01-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Seksbuddy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Seksbuddy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Seksbuddy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Seksbuddy actief?

  Seksbuddy is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Seksbuddy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.