ErvaringenSite

  Ervaringen SeniorenPassie

  Ongekend! Ontdek ook wat anderen vinden van Seniorenpassie.be. Seniorenpassie.be is een dating site voor ouderen. Het is een senioren dating site en wordt ook wel een 50 + dating site of 50 plus dating site genoemd. Doordat de site zich op een specifieke doelgroep richt is het voor veel senioren veel gemakkelijker om de juiste match te vinden. Een senior persoon zoekt vaak niet naar een groen blaadje, maar naar een persoon met heel wat levenservaring. Het is volop ontdekken van de mogelijkheden om te genieten van misschien wel een nieuwe relatie via Seniorenpassie.be. Wilt u weten wat anderen van deze site vinden? Lees dan de ervaringen, reviews en beoordelingen op ErvaringenSite. Op die manier is het mogelijk voor u om een goed beeld te krijgen van deze website.

  Over Seniorenpassie.be

  Seniorenpassie.be is een site die bedoeld is voor senioren van 50 jaar plus die een serieuze relatie of vriendschap zoeken te helpen. Het is gemakkelijk om op basis van de interesses, voorkeuren en eigenschappen een match te vinden. Misschien krijgt uw leven wel een nieuwe draai dankzij uw bezoek aan Seniorenpassie.be.
  Seniorenpassie.be is een site van Amazing Bits B.V.. Ze zijn gevestigd in Nederland en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer KvK-nummer: 09170750.


  Handige tips voor je eerste date!

  Diensten van Seniorenpassie.be

  Seniorenpassie.be is een website welke senioren en mensen van 50 jaar en ouder samenbrengt. Ze helpen mensen om een relatie, vriendschap of leuke tijd te krijgen. Het gaat om serieuze mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Aan de hand van zoekcriteria vind je al snel leuke profielen die voldoen aan jouw "eisen". Je vindt er heel wat leuke mensen die hetzelfde als jij zoeken. Wie weet heb je binnen de kortste keren wel de vis van je leven aan de haak geslagen!

  Klachten, tips en complimenten over en voor seniorenpassie.be

  Ben je ontevreden over Seniorenpassie.be? Dan is het goed om uw klachten kenbaar te maken. Dit kan via de site Seniorenpassie.be, per post en natuurlijk ook per email. Op de site van Seniorenpassie.be is helaas niet weer te vinden hoe de klachten worden afgehandeld. Je mag uiteraard een reactie van hen verwachten.

  Jouw mening over Seniorenpassie.be

  Ben je een klant of klant geweest van Seniorenpassie.be? Dan is het goed om uw reactie op ErvaringenSite. Op die manier kunt u anderen helpen om een goed beeld te krijgen van Seniorenpassie.be. Anderen kunnen sneller beslissen of het wel of niet verstandig is om gebruik te maken van de website.

  Ervaringen & reviews lezen over de datingsite Seniorenpassie.be? Hoe leuk is het en hoe goed doen is de site? Lees het op ErvaringenSite!

  SeniorenPassie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SeniorenPassie

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SeniorenPassie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SeniorenPassie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SeniorenPassie actief?

  SeniorenPassie is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Doelgroependating, Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SeniorenPassie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.