SF.dating Secretflirt.dating

Alle reviews

SF.dating Secretflirt.dating

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating
50plusdating
5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating
Lexa
5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Dating easy merklogo voor beoordelingen van online dating
Dating easy
5 reviews

Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

SF.dating Secretflirt.dating

Bent u op zoek naar een betrouwbare datingsite waar u kunt chatten met echte mensen? Of vraagt u zich af, welke datingsites de profielen controleren? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Hier vindt u alle belangrijke informatie over de verschillende datingsites die beschikbaar zijn in de Benelux, verder kunt u de ervaringen lezen van onze andere bezoekers en hier vervolgens op reageren. Deze pagina gaat over Secret Dating, ook wel SF in het kort. Als u benieuwd bent of SF de juiste datingsite voor u is, dan raden we u aan om snel verder te lezen.

Over SF
SF is een online platform voor dating, waar u in contact kunt komen met mensen uit verschillende leefsituaties. Dus niet alleen singles, maar ook mensen die al een relatie hebben. Volgens SF hebben de meeste van haar leden een hogere opleiding gevolgd. SF controleert ook alle profielen, zodat u altijd aan het chatten bent met een echt persoon. De man-vrouw-ratio op SF is 3.2 mannen op 1 vrouw. SF beweert dat het nooit mogelijk zal zijn om een gelijke man-vrouw-ratio te hebben op een datingsite, aangezien vrouwen voorzichtiger zijn en zich minder inschrijven voor online datingplatforms. Verder wordt er beweert dat de vrouwen op SF regelmatig actief zijn, zelfs 300% meer actief dan de mannen. De kernwaardes van SF zijn anonimiteit en discretie. Ook de leden van SF vinden dit een belangrijke kernwaarde, de meeste leden van SF zijn hier ook bewust van. Naast de website sf.dating, is SF ook beschikbaar als app voor uw mobiele telefoon.

Diensten van SF  
SF is een online platform voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe connectie met iemand. Op het platform van SF kunt u terecht voor allerlei soorten relaties zoals vriendschap plus, open relatie, nieuwe liefde, romance of een nieuwe inspirerende connectie buiten uw huidige sociale kring. SF biedt 2 soorten diensten aan hiervoor.

Gratis member
Deze dienst is bedoeld voor degene die nog niet bekend zijn met SF en het eerst willen uitproberen. Met deze lidmaatschap kunt alle beschikbare profielen bekijken op de SF-website, maar u kunt één bericht sturen naar elke member.

Top Member
Als Top Member kunt u onbeperkt berichten sturen naar de andere profielen die beschikbaar zijn op de website en op de mobiele app. Verder kunt u verzoeken sturen voor foto’s en chats. Top Members betalen een maandelijks abonnement die uiteenloopt van 1 maand voor € 33,99 per maand tot 12 maanden voor €11,70 per maand.

Uw mening over SF
Bij de ErvaringenSite is het onze missie om al onze bezoekers te informeren als ze gebruik willen maken van een nieuwe dienst waar ze nog niet bekend mee zijn. Maar om dit waar te maken, is uw bijdrage van cruciaal belang. Dus als u weleens gebruik heeft gemaakt van de diensten van SF, willen we u zo vriendelijk mogelijk vragen om hierover een review te schrijven op deze pagina. Met uw bijdrage kunt u onze toekomstige bezoekers voorlichten wat ze kunnen verwachten bij deze datingplatform.