ErvaringenSite

  Ervaringen Tindl

  Het gaat bij het vinden van de liefde natuurlijk om iemands persoonlijkheid. Tenminste, dat is wat iedereen je altijd verteld. Het uiterlijk heeft er echter toch heel veel mee te maken. Daarom zijn er steeds meer datingsites waarop je singles kunt ontmoeten aan de hand van een simpele foto. Het begon allemaal met Tinder, maar het is nu uitgegroeid tot een populaire manier om mensen te ontmoeten. Ook de datingsite Tindl heeft dit idee toegepast. Singles in België en België kunnen op basis van foto’s een match vinden. Werkt het systeem ook echt voor singles? Je leest het in de recensies op ErvaringenSite.

  Over Tindl

  De datingsite van Tindl wordt beheert door de Didio Internet BV. Deze beheerder van datingsites heeft veel ervaring op het gebied van veilig online daten en heeft meerdere datingsites in het beheer, zoals Nieuwerelatie en Datebord. Alle datingsites van Didio Internet hebben hun eigen specialisaties en proberen ieder op een unieke manier singles met elkaar in contact te brengen. Tindl doet dit aan de hand van matching op basis van foto’s. De slogan van de datingsite is dan ook: Finding beautiful people.

  Heb je een date met jouw match op Tindl? Kijk dan dit filmpje om de perfecte eerste date te plannen!

  Hoe werkt het?

  Schrijf je in bij de datingsite en maak een profiel aan met een foto. Je kunt nu meteen aan de slag. Bekijk de verschillende profielen en kies aan de hand van een foto of je iemand een duimpje omhoog of omlaag geeft. Zodra jij een foto van iemand een duimpje omhoog geeft en zij ook met jou matchen, kun je beginnen met chatten.


  Voordelen Tindl

  Omdat er op dit moment veel datingsites zijn die op basis van foto’s singels proberen te matchen, wil Tindl zich natuurlijk onderscheiden. Ze bieden klanten daarom verschillende voordelen. Je kunt je bij Tindl namelijk gratis inschrijven, zonder extra verplichtingen. Je kunt daarna meteen de verschillende profielen bekijken en beoordelen. Je bent helemaal vrij om zoveel profielen te bekijken als je zelf wilt. Zodra je een match vindt en iemand jou een bericht stuurt, kun je deze meteen lezen. Ook zelf berichten sturen gaat eenvoudig. Tindl is overigens geschikt voor alle leeftijden.

  Klachten Tindl

  Voor iedereen die contact wil opnemen met de datingsite is een contactformulier bij de servicedesk op de website te vinden. Laat de datingsite altijd meteen weten of je bepaalde problemen tegenkomt. Ging er bijvoorbeeld iets mis met de inschrijving? Of ben je bang dat één van de profielen waarmee je aan het chatten bent een nep profiel is? Stuur dan altijd direct een bericht met het contactformulier. Heb jij het contactformulier ingevuld? Laat andere singles dan weten hoe Tindl omgaat met klachten.

  Jouw ervaringen met Tindl

  Heb jij een profiel bij Tindl? Andere singles willen dan graag weten wat jij vindt van Tindl. Is de datingsite betrouwbaar? Kun je veilig met andere singles chatten? Heeft de datingsite ook neppe profielen? Schrijf een review en vertel alles over jouw ervaringen met de website. Heb jij jouw ware liefde gevonden bij Tindl, vertel dan jullie verhaal. Nieuwe singles zijn benieuwd naar jouw ervaringen en mening.

  Lees de reviews van singles die daten op Tindl. Kun je op de datingsite jouw ware liefde vinden? Is de site betrouwbaar? Zijn er neppe profielen?

  Tindl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tindl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tindl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tindl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tindl actief?

  Tindl is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tindl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.