ErvaringenSite

  Ervaringen Wekiss

  Ben je op zoek naar de man of vrouw van je dromen? Wil je graag op date met een leuke persoon? Kijk eens op WeKiss! Wie weet loop je hier wel de man of vrouw van je leven tegen het lijf! Wat klanten vinden van de service lees je hier op ErvaringenSite!
  Heb je zelf al ervaring met WeKiss? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina!

  Over WeKiss

  WeKiss is een datingsite die gevestigd is in Eindhoven, Nederland. Op de site kan je gemakkelijk een date vinden die aan jouw zoekcriteria voldoet. Je kan een potentiële date zoeken op geslacht, leeftijd, regio, woonplaats en of het profiel al dan niet een profielfoto heeft. Op de site zal je geen geblurde foto's vinden die je pas kan zien als je betaalt want WeKiss wil zo transparant mogelijk zijn. Je kan je gratis inschrijven en onbeperkt profielen bekijken. Je kan ook gratis je berichten bekijken het is pas als je zelf een bericht wil sturen dat je betaalt. 1 bericht sturen is 1 credit en die kan je aankopen via de telefoon of overschrijving. WeKiss heeft een grote database met honderden mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie en daar komen dagelijks profielen bij. Dat maakt het vinden van een geschikte match eenvoudig en leuk. Op de website bevinden zich er zowel echte profielen als entertainment profielen. Entertainment profielen zijn fictieve profielen waar geen fysiek contact mee mogelijk is.


  Goede tips voor je eerste date!

  Diensten van WeKiss

  Op WeKiss kan je de liefde van je leven ontmoeten, dat kan je door op bepaalde criteria te zoeken. Je kan ook gratis berichten lezen die je ontvang en om een berichtje te sturen gebruik je credits, 1 bericht is 1 credit en een credit heb je al vanaf 1 euro of minder, dat hangt af van de hoeveelheid credits je in één keer koopt. Op de grote database van WeKiss vind je honderden mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

  Vragen of klachten voor WeKiss

  Heb je vragen of een klacht over WeKiss? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier. WeKiss heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met WeKiss? Heb je er de partner van je leven gevonden? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van WeKiss, op die manier help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om de dienst van WeKiss te gaan gebruiken? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Of wil je een reis boeken bij een organisatie waar je nog nooit van gehoord hebt? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op ErvaringenSite!

  Wekiss
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wekiss

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wekiss een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Wekiss. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wekiss actief?

  Wekiss is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wekiss gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.