Afvallen met Nederland

Alle reviews

Afvallen met Nederland

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

FitChef merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

FitChef

0 reviews

Ben je op zoek naar een online platform dat je helpt fit te worden en te blijven? Neem gerust eens een kijkje bij Fitchef, want wie weet is dit net...

Gezondmarkt merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Gezondmarkt

0 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en ben je op zoek naar een online winkel die gezonde, lekkere en natuurlijke producten verkoopt? Dan zou he...

Foodies merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Foodies

0 reviews

Via het internet kun je tegenwoordig ook abonnementen op kranten, magazines en tijdschriften afsluiten. De verschillende bestelmethodes lijken eenv...

Afvallen met Nederland

Steeds meer jongeren in Nederland zijn te zwaar en kampen met overgewicht. Dezelfde trend kan je zien bij volwassen Nederlanders, bijna de helft van de bevolking heeft matig of ernstig overgewicht! Dat is niet best, en hierdoor gaan er veel mensen op zoek naar een “wonderdieet”, zoals bijvoorbeeld 3 maanden lang alleen maar gepureerd voedsel eten. De laatste tijd is er gelukkig een meer gezonde beweging in opkomst, waarbij mensen geen crashdieet moeten volgen maar wordt aangewezen om hun levensstijl aan te passen. Afvallen Met Nederland is een dieet/levensstijl programma met een bijhorende online community. Twijfel je of je überhaupt iets van gewicht kan verliezen met dit bedrijf? Lees dan zeker de beoordelingen van andere mensen hier op ErvaringenSite. Benieuwd of anderen echt hun levensstijl gezonder hebben kunnen maken met Afvallen Met Nederland? Ontdek het hier!

Over Afvallen Met Nederland
Afvallen met Nederland is een Nederlands bedrijf dat opgericht werd in 2009 en gevestigd is in Schiphol. Dit is geen bezoekadres, het bedrijf bevindt zich voornamelijk online, waar het naast de website ook een forum heeft. Een andere tak van dit bedrijf heet EenKiloPerWeek B.V..

Producten en diensten van Afvallen Met Nederland
Afvallen Met Nederland is een online dieetcommunity. Afvallen Met Nederland vertelt aan hun leden dat ze op 10 weken 7 tot 12 kilo kunnen afvallen op een gezonde manier, voornamelijk door goed te bewegen en gezond te eten. Hun programma is opgedeeld in tweemaal 13 weken. De eerste dertien weken volg je een eiwitdieet om af te vallen, en de tweede dertien weken doe je hetzelfde, maar hier richt je je meer op het stabiliseren van je gewicht.

Op hun website biedt het bedrijf informatie aan over afvallen, gezonder eten, meer bewegen, motivatie, omgeving, enzovoort. Als je lid bent, kan je die informatie bekijken op de website of downloaden als PDF/MP3s. Leden krijgen dagelijks nieuwe recepten. Afvallen Met Nederland heeft ook een online forum, waarop leden kunnen praten met elkaar en vragen stellen aan de diëtisten. Dat kan ook via de chat op de website, of via de gesloten Facebook groep. Bij aankoop van het 6 maanden programma krijg je een gratis boek. Op de website van Afvallen Met Nederland is er ook een online shop waar je eiwitshakes kan kopen, net als allerlei receptenboeken en hun dieetboek. Tot slot is er ook nog een Afvallen met Nederland app die je kan downloaden op je smartphone.

Klachten, complimenten en tips voor Afvallen Met Nederland
Als het gaat over afvallen met een bepaald dieet, gaat er bij veel mensen al meteen een alarmbelletje rinkelen. Er kan immers veel worden beloofd, en maar weinig worden waargemaakt. Hoe kan je nu in godsnaam iets dat echt werkt onderscheiden van de overgrote meerderheid van kwakzalverij die er op de markt te vinden is? Door alle reviews van Afvallen Met Nederland en de ervaringen van echte mensen te lezen, hier bij ons op ErvaringenSite. Heb je zelf gewicht verloren dankzij Afvallen met Nederland? Schreeuw het van de daken! Of was het maar niets, en voel je je bedrogen? Laat het horen, deel je mening en vertel anderen ronduit hoe jij erover denkt!