ErvaringenSite

  Ervaringen AHO

  Het aanbod aan voedingsmiddelen en supplementen blijft dagelijks groeien. Natuurlijk zijn er de grote merken die hun massa geproduceerde artikelen op de markt brengen maar er zijn ook steeds meer onafhankelijke bedrijven die gezonde en minder milieu belastende producten verkopen. Maar wat kun je verwachten als je online gaat winkelen? Welke producten worden door klanten als gezond en goed beschouwd? Welke mate van service mag je verwachten? Om hier meer over te weten te komen is het raadzaam om reviews van andere consumenten te lezen. We willen je het graag makkelijk maken en bieden je deze reviews daarom geheel vrijblijvend op onze website. Op die manier hopen we dat je over de juiste informatie zult beschikken om zorgeloos de producten te bestellen die je nodig hebt.

  Over AHO

  AHO is het idee van Alex en Jannis die door deelname aan een televisieprogramma de mogelijkheid kregen hun bedrijf te starten. Door gebruik te maken van een eeuwenoud recept produceren zij voedingsmiddelen met gekiemde granen. De producten die via de online shop aangeboden worden zijn allemaal biologisch en vegan. De grondstoffen voor de artikelen worden lokaal geproduceerd en de verpakkingen zijn plasticvrij. Je kunt het bedrijf bereiken door telefonisch of schriftelijk op werkdagen tussen 08.00 en 13.00 uur contact op te nemen met de klantenservice in Bad Münder, Duitsland. De website is beschikbaar in meerder talen en om producten te betalen kun je onder andere gebruik maken van Klarna, ApplePay of creditcard.

  The Green Happiness - Zondag met Lubach (S05)

  De producten van AHO

  Bij AHO vind je voedingsmiddelen die door het bedrijf als superfoods aangeboden worden. Zo worden er met de eerder genoemde biologische grondstoffen crackers, pasta en meel geproduceerd en aangeboden. De gekiemde granen zijn ook los te bestellen net zoals producten die glutenvrij zijn en weinig histamine bevatten. De producten zijn uiteraard apart te bestellen maar worden ook aangeboden in bundels van meerdere artikelen. Bovendien kun je een eenmalige bestelling plaatsen of kiezen voor een abonnement. Je krijgt dan maandelijks dezelfde producten toegestuurd totdat je weer opzegt. Welke keuze je ook maakt, tijdens het bestellen staan de bezorgkosten en verwachte leverdatum duidelijk vermeld. AHO werkt samen met Eden Projects om voor elk verkocht product een boom te planten om klimaatverandering tegen te gaan.

  Reviews over AHO

  Koop jij als klant producten bij deze online winkel? Dan heb je daar vast een goede reden voor. Zou je die met ons en andere consumenten willen delen? Beschrijf waarom jij tevreden bent met de verkochte producten en de service die je van AHO krijgt en publiceer jouw review op onze website. Op die manier kun je laten zien welke voordelen deze webshop te bieden heeft. Natuurlijk willen we niet alleen positieve reviews laten zien. Als je ontevreden bent over de kwaliteit van de artikelen of de manier waarop je behandeld bent dan nodigen we je ook graag uit om dat kenbaar te maken. Op die manier zijn wij in staat om een realistisch beeld te laten zien over de manier waarop AHO met klanten omgaat. Door jouw beoordeling komen klanten er achter dat er ook nadelen kunnen zijn aan het winkelen bij deze online shop.

  AHO
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AHO

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AHO een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AHO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AHO actief?

  AHO is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AHO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.