AHO

Alle reviews

AHO

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

VitaePro merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

VitaePro

1 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en heb je interesse in voedingssupplementen? Dan kan het aanbod van VitaePro misschien iets voor jou zijn. ...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Flinndal

4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

Drogisterij.net merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Drogisterij.net

16 reviews

Drogisterij.net is een webwinkel met verschillende producten die u ook bij een drogisterij kunt vinden. Wilt u weten of u deze webwinkel kunt vertr...

Fitnesskoerier merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Fitnesskoerier

1 reviews

Wilt u gezonder leven en bent u op zoek naar een winkel waar ze hoogwaardige fitnessapparatuur verkopen? Of bent u een trainer en zoekt u materiaal...

AHO

Het aanbod aan voedingsmiddelen en supplementen blijft dagelijks groeien. Natuurlijk zijn er de grote merken die hun massa geproduceerde artikelen op de markt brengen maar er zijn ook steeds meer onafhankelijke bedrijven die gezonde en minder milieu belastende producten verkopen. Maar wat kun je verwachten als je online gaat winkelen? Welke producten worden door klanten als gezond en goed beschouwd? Welke mate van service mag je verwachten? Om hier meer over te weten te komen is het raadzaam om reviews van andere consumenten te lezen. We willen je het graag makkelijk maken en bieden je deze reviews daarom geheel vrijblijvend op onze website. Op die manier hopen we dat je over de juiste informatie zult beschikken om zorgeloos de producten te bestellen die je nodig hebt.

Over AHO
AHO is het idee van Alex en Jannis die door deelname aan een televisieprogramma de mogelijkheid kregen hun bedrijf te starten. Door gebruik te maken van een eeuwenoud recept produceren zij voedingsmiddelen met gekiemde granen. De producten die via de online shop aangeboden worden zijn allemaal biologisch en vegan. De grondstoffen voor de artikelen worden lokaal geproduceerd en de verpakkingen zijn plasticvrij. Je kunt het bedrijf bereiken door telefonisch of schriftelijk op werkdagen tussen 08.00 en 13.00 uur contact op te nemen met de klantenservice in Bad Münder, Duitsland. De website is beschikbaar in meerder talen en om producten te betalen kun je onder andere gebruik maken van Klarna, ApplePay of creditcard.

De producten van AHO
Bij AHO vind je voedingsmiddelen die door het bedrijf als superfoods aangeboden worden. Zo worden er met de eerder genoemde biologische grondstoffen crackers, pasta en meel geproduceerd en aangeboden. De gekiemde granen zijn ook los te bestellen net zoals producten die glutenvrij zijn en weinig histamine bevatten. De producten zijn uiteraard apart te bestellen maar worden ook aangeboden in bundels van meerdere artikelen. Bovendien kun je een eenmalige bestelling plaatsen of kiezen voor een abonnement. Je krijgt dan maandelijks dezelfde producten toegestuurd totdat je weer opzegt. Welke keuze je ook maakt, tijdens het bestellen staan de bezorgkosten en verwachte leverdatum duidelijk vermeld. AHO werkt samen met Eden Projects om voor elk verkocht product een boom te planten om klimaatverandering tegen te gaan.

Reviews over AHO
Koop jij als klant producten bij deze online winkel? Dan heb je daar vast een goede reden voor. Zou je die met ons en andere consumenten willen delen? Beschrijf waarom jij tevreden bent met de verkochte producten en de service die je van AHO krijgt en publiceer jouw review op onze website. Op die manier kun je laten zien welke voordelen deze webshop te bieden heeft. Natuurlijk willen we niet alleen positieve reviews laten zien. Als je ontevreden bent over de kwaliteit van de artikelen of de manier waarop je behandeld bent dan nodigen we je ook graag uit om dat kenbaar te maken. Op die manier zijn wij in staat om een realistisch beeld te laten zien over de manier waarop AHO met klanten omgaat. Door jouw beoordeling komen klanten er achter dat er ook nadelen kunnen zijn aan het winkelen bij deze online shop.