ErvaringenSite

  Ervaringen Alona Shechter

  Gezondheid kun je niet kopen! Wel kan de gezondheid bevorderd worden door het op na houden van een gezonde leefstijl. Goede verzorging van het lichaam helpt niet alleen elk individu er goed verzorgd voor de dag komen, maar leidt ook tot de nodige rust van ziel en geest. Van belang is om bij de aankoop van de producten voor de gezondheid en schoonheid te letten op het onderliggende productieproces van het product. Aan te bevelen zijn de biologisch vervaardigde producten. Maar waar online kunt u terecht voor deze biologisch vervaardigde producten? Welke certificering is vereist bij biologisch goedgekeurde producten? ErvaringenSite kan u hierbij op weg helpen. Als onderwerp vindt u op de reviewpagina de ervaringen van klanten met de online aanbieders van dergelijke producten. Bekijk de reviews.

  Over Alona Shechter
  Alona Shechter Ltd. is een bedrijf dat producten ter bevordering van de gezondheid aanbiedt. Het bedrijf produceert en verkoopt producten voor persoonlijke verzorging gemaakt van natuurlijke ingrediënten, kruiden en mineralen uit de Dode Zee. Dit cosmetisch bedrijf is opgericht in 1994 door Alona Shechter. Ze kocht de formules van de dermatoloog en ontwikkelde ze tot afgewerkte producten voor het gezicht, lichaam en haar. In 2010 ontwikkelde Alona Shechter een serie 'Premium Anti-verouderingsproducten' en in 2015 opende ze haar virtuele winkel.

  Producten en diensten van Alona Shechter
  De producten vanAlona Shechter omvatten crèmes en oliën voor het gezicht, lichaam, haar, baby’s en SPA. Het productassortiment van Alona Shechter is geschikt voor verschillende huidtypes en leeftijden. De producten van het bedrijf zijn niet op dieren getest en hebben een vergunning van het ministerie van Volksgezondheid in Israël en de CPNP in Europa. Al de producten zijn te vinden in Europese, Aziatische en Zuid-Amerikaanse landen. Daarnaast biedt dit bedrijf de mogelijkheid aan zijn klanten om deel te nemen in de VIP-clublid door zich gewoon te registreren op zijn website.

  Verzending, garantie & betaling bijAlona Shechter
  De verzending door Alona Shechter heeft 2 dagen plaats, na ontvangst van de betaling. In de meeste gevallen kunnen klanten hun goederen binnen 3 tot 7 werkdagen na betaling verwachten. Elke bestelling wordt verzonden via EMS Platimun-service, of per EMS-standaard, afhankelijk van de plaats van de ontvanger. Bij afwezigheid van iemand thuis, wordt de levering in de mailbox van de ontvanger gedaan. De virtuele winkel accepteert alle creditcards, zoals Visa, Mastercard, American Express en Diners. Betalen kan ook via PayPal. Problemen met de dienstverlening en/of product mogen worden gerapporteerd via info@alonashechter.com of op het telefoonnummer: +972-9-8656765. Het terugsturen van een product kan naar Postbus: 10410 Ramat Poleg Netanya 4265029, Israël.

  Complimenten, klachten en tips voor Alona Shechter
  Hebt u al gebruik gemaakt van de service van Alona Shechter? Wat vindt u van hun producten? Hoe was de dienstverlening en de informatie over de producten? Heeft u complimenten en tips of juist klachten voor Alona Shechter? Maak gebruik van ons reviewplatform om ons te informeren over uw ervaring met dit cosmetisch bedrijf.

  Bent u nog niet bekend met het productassortiment van Alona Shechter? Met de reviews op ErvaringenSite, bent u een heel eind verder geholpen. Breng ons maar een bezoek!

  Geen ADHD meer door het RED-dieet: kinderen en ouders vertellen...

  Alona Shechter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Alona Shechter

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Alona Shechter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Alona Shechter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Alona Shechter actief?

  Alona Shechter is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Apotheken & Drogisterijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alona Shechter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.