Botanic Choice

Alle reviews

Botanic Choice

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

Botanic Choice

Ben jij op zoek naar een online webshop waarop jij jouw vitamines, mineralen en andere voedingssupplementen kunt bestellen? Misschien is Botanic Choice dan wel een partij voor jou! Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het online aanbieden van voedingssupplementen, vitamines en cosmetica. Maar hoe weet je nou of de kwaliteit van de producten wel goed genoeg is? Of de klantenservice je kan helpen met deskundig advies? En of het bedrijf eigenlijk wel te vertrouwen is? Om jou te helpen met het uitzoeken van een geschikt bedrijf, hebben wij reviews en beoordelingen op ErvaringenSite verzameld. Zo kun jij een eerste indruk opdoen van diverse bedrijven. Op deze pagina behandelen wij het bedrijf Botanic Choice, maar op ErvaringenSite vind je ook reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren. 

Over Botanic Choice
Botanic Choice is een familiebedrijf dat al sinds 1910 betaalbare gezondheidsproducten aanbiedt. Het bedrijf is opgericht door Joseph E. Meyer. Samen met zijn gezin begon hij in 1910 met het kweken, oogsten en verpakken van vers gekweekte kruiden om deze vervolgens te verkopen. Tegenwoordig is Botanic Choice bekend als leverancier van hoogwaardige vitamines, supplementen en milieuvriendelijke cosmetica. Het bedrijf heeft miljoenen klanten over de hele wereld en vandaag de dag runnen Tim Cleland en Tammy Cleland, de achterkleinzoon en achterkleindochter van Joseph, het bedrijf. 

De missie van Botanic Choice luidt als volgt: "het produceren en op de markt brengen van natuurlijke gezondheidsoplossingen voor iedereen." Tevens kom je op de webshop van Botanic Choice o.a. de volgende merken tegen: Xlear, Vitality Works, Pure Medicanna, Kole Imports, Indigo Wild, Health Support, Essential Source, Future Pharm, FresHair Company, CV Sciences, Bela, Body Verde en Amazing Herbs. 

De producten en diensten van Botanic Choice
Op de webshop van Botanic Choice vind je producten voor zowel mannen als vrouwen. Ze bieden vitamines en supplementen aan die speciaal zijn ontwikkeld voor o.a. gewichtsverlies, de ogen, de spijsvertering en het hart. Daarnaast vind je in de categorie "Essential Oils" diverse sterk geconcentreerde vloeistoffen die gemaakt zijn van verschillende delen van planten, waaronder stengels, bladereren, wortels, de schors of de bloemen. Deze oliën zijn speciaal gemaakt voor ontspanning en een positieve stemming. Ten slotte vind je in de categorie "Beauty Care" natuurlijke huidcrèmes en schoonheidssupplementen voor je haar, je huid en je nagels.

Heb jij een vraag voor het bedrijf? Neem dan een kijkje op de veelgestelde vragen pagina of neem contact op met de klantenservice van Botanic Choice door te bellen naar +1-800-644-8327 of gebruik te maken van de live chatfunctie op de website.  

Klachten, Complimenten en Tips voor Botanic Choice
Heb jij wel eens vitamines, huidcrèmes, serums, mineralen of oliën van Botanic Choice geprobeerd? Dan zouden wij het erg waarderen als jij jouw ervaring met deze webshop op deze pagina achterlaat. Wat vond jij van jouw producten van Botanic Choice? Had jij jouw bestelde producten snel in huis of moest je lang wachten voordat je er gebruik van kon maken? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Botanic Choice ervaren? Laat het ons en de bezoekers van ErvaringenSite weten!