ErvaringenSite

  Ervaringen Celltrient

  De een heeft meer moeite met ouder worden dan de ander, maar niemand ontkomt er aan. Er zijn verschillende manieren om zo lang mogelijk fit en gezond te blijven. Gezond eten, genoeg bewegen en zorgen dat je niet te veel stress hebt zijn drie manieren die daarbij helpen. Er zijn tegenwoordig ook de nodige voedingssupplementen te vinden die zeggen te helpen bij het ouder worden. Celltrient is een bedrijf die dit soort supplementen aanbiedt. Maar hoe komt u er als consument nou achter of de producten van Celltrient betrouwbaar zijn? Hier op Ervaringensite.be bent u aan het juiste adres. Niet alleen leest u over de betrouwbaarheid van de producten, u kunt eveneens ervaringen en meningen van anderen achterhalen. In reviews over Celltrient leest u wat u moet lezen om een gedegen besluit te nemen met betrekking tot haar producten.

  Over Celltrient

  Celltrient is een onderdeel van Nestlé en richt zich op voeding dat leeftijdsgebonden cel afbraak aanpakt. Met andere woorden voeding dat op cel niveau de juiste voedingstoffen afgeeft aan je cellen om ze optimaal te laten functioneren. Naarmate mensen ouder worden kan het voor komen dat, zonder deze extra aanvulling, cellen te weinig voedingsstoffen binnen krijgen en bepaalde processen op cel niveau afnemen. Hierdoor voelt men zich minder fit en / of lekker dan eigenlijk zou kunnen. Als onderdeel van Nestlé heeft Celltrient het voordeel gebruik te kunnen maken van de kennis en kunde van meer dan zevenduizend wetenschappers verspreid over meer dan veertig landen ter wereld. Daarnaast hebben ze drieëntwintig research en development centra verspreid over de wereld waar meer dan honderd miljoen dollar ieder jaar aan gespendeerd wordt voor voedingsstoffen en productontwikkeling. Vooralsnog levert Celltrient haar producten per 2021 alleen nog producten in de Verenigde Staten. In Nederland en België zijn ze nog niet verkrijgbaar, dit kan echter in de toekomst veranderen.

  5 Mogelijke Gevaren van een Extreem Koolhydraatarm Dieet

  Producten en Diensten Celltrient

  De producten van Celltrient zorgen voor voedingsstoffen voor je cellen en zijn te verdelen in drie productgroepen, te weten Celltrient Protect, Celltrient Energy en Celltrient Strenght. Celltrient Protect zijn voedingssupplementen die bestaan uit een gepatenteerd mengsel die uw cellen van voeding voorzien voor de productie van glutathion, een antioxidant. Dit alles om je afweersysteem te verhogen. Celltrient Energy helpt bij het aanvullen van bepaalde voedingsstoffen om zo je cellen beter in staat te laten zijn om voeding om te zetten in energie. Als laatste in de groep Celltrient Strength worden voedingssupplementen aangeboden die zorgen voor een betere werking van onze mitochondriën wat weer belangrijk is voor uithoudingsvermogen en spierkracht en als men ouder wordt.

  Mening, beoordeling, klachten en ervaringen Celltrient

  Heeft u in het verleden producten van Celltrient genuttigd? Heeft u in uw dagelijkse voeding supplementen van Celltrient opgenomen? Heeft u ervaringen met Celltrient? Dan horen we u graag. Op Ervaringsite.be willen we u vragen om een review achter te laten en daarmee anderen te helpen een betrouwbaar beeld te vormen over het bedrijf Celltrient. Uw ervaringen en meningen, samen met misschien wel klachten die u heeft over het bedrijf zijn erg interessant voor anderen om te lezen. Alleen afgaan op informatie van een bedrijf is vaak niet voldoende om vertrouwen te krijgen in bepaalde producten en daadwerkelijk over te gaan tot een aankoop. U kunt hierbij helpen en daarvoor alvast onze dank.

  Celltrient
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Celltrient

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Celltrient een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Celltrient. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Celltrient actief?

  Celltrient is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Celltrient gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.