Celltrient

Alle reviews

Celltrient

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

Celltrient

De een heeft meer moeite met ouder worden dan de ander, maar niemand ontkomt er aan. Er zijn verschillende manieren om zo lang mogelijk fit en gezond te blijven. Gezond eten, genoeg bewegen en zorgen dat je niet te veel stress hebt zijn drie manieren die daarbij helpen. Er zijn tegenwoordig ook de nodige voedingssupplementen te vinden die zeggen te helpen bij het ouder worden. Celltrient is een bedrijf die dit soort supplementen aanbiedt. Maar hoe komt u er als consument nou achter of de producten van Celltrient betrouwbaar zijn? Hier op ErvaringenSite bent u aan het juiste adres. Niet alleen leest u over de betrouwbaarheid van de producten, u kunt eveneens ervaringen en meningen van anderen achterhalen. In reviews over Celltrient leest u wat u moet lezen om een gedegen besluit te nemen met betrekking tot haar producten.

Over Celltrient
Celltrient is een onderdeel van Nestlé en richt zich op voeding dat leeftijdsgebonden cel afbraak aanpakt. Met andere woorden voeding dat op cel niveau de juiste voedingstoffen afgeeft aan je cellen om ze optimaal te laten functioneren. Naarmate mensen ouder worden kan het voor komen dat, zonder deze extra aanvulling, cellen te weinig voedingsstoffen binnen krijgen en bepaalde processen op cel niveau afnemen. Hierdoor voelt men zich minder fit en / of lekker dan eigenlijk zou kunnen. Als onderdeel van Nestlé heeft Celltrient het voordeel gebruik te kunnen maken van de kennis en kunde van meer dan zevenduizend wetenschappers verspreid over meer dan veertig landen ter wereld. Daarnaast hebben ze drieëntwintig research en development centra verspreid over de wereld waar meer dan honderd miljoen dollar ieder jaar aan gespendeerd wordt voor voedingsstoffen en productontwikkeling. Vooralsnog levert Celltrient haar producten per 2021 alleen nog producten in de Verenigde Staten. In Nederland en België zijn ze nog niet verkrijgbaar, dit kan echter in de toekomst veranderen.

Producten en Diensten Celltrient
De producten van Celltrient zorgen voor voedingsstoffen voor je cellen en zijn te verdelen in drie productgroepen, te weten Celltrient Protect, Celltrient Energy en Celltrient Strenght. Celltrient Protect zijn voedingssupplementen die bestaan uit een gepatenteerd mengsel die uw cellen van voeding voorzien voor de productie van glutathion, een antioxidant. Dit alles om je afweersysteem te verhogen. Celltrient Energy helpt bij het aanvullen van bepaalde voedingsstoffen om zo je cellen beter in staat te laten zijn om voeding om te zetten in energie. Als laatste in de groep Celltrient Strength worden voedingssupplementen aangeboden die zorgen voor een betere werking van onze mitochondriën wat weer belangrijk is voor uithoudingsvermogen en spierkracht en als men ouder wordt.

Mening, beoordeling, klachten en ervaringen Celltrient
Heeft u in het verleden producten van Celltrient genuttigd? Heeft u in uw dagelijkse voeding supplementen van Celltrient opgenomen? Heeft u ervaringen met Celltrient? Dan horen we u graag. Op Ervaringsite.be willen we u vragen om een review achter te laten en daarmee anderen te helpen een betrouwbaar beeld te vormen over het bedrijf Celltrient. Uw ervaringen en meningen, samen met misschien wel klachten die u heeft over het bedrijf zijn erg interessant voor anderen om te lezen. Alleen afgaan op informatie van een bedrijf is vaak niet voldoende om vertrouwen te krijgen in bepaalde producten en daadwerkelijk over te gaan tot een aankoop. U kunt hierbij helpen en daarvoor alvast onze dank.