Crystal Colloidal

Alle reviews

Crystal Colloidal

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Fitnessmerken.nl
0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Yummygums merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Yummygums
0 reviews

Voedingssuplementen kunnen een goede manier zijn om je lichaam te wapenen tegen ziektes. Tegenwoordig moet alles zeer snel gaan en daardoor hebben ...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Body & Fit
0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Vitaminesperpost.nl
0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Crystal Colloidal

Producten en supplementen om je gezondheid te verbeteren zijn sinds de opkomst van het online shoppen eenvoudig te bestellen. Diverse aanbieders paaien klanten met mooie spreuken en beloven fantastische resultaten. Maar hoe zit het nu eigenlijk echt met de kwaliteit van al die online shops? Waar vind je de informatie die je nodig hebt om weloverwogen een aankoop te kunnen doen? Die vind je op onze website, waar we je de reviews van andere klanten aanbieden. Deze reviews zijn overzichtelijk gerangschikt zodat jij precies in de juiste categorie kunt zoeken. Met de commentaren en meningen van al deze klanten kun jij precies zien welke shops de best gewaardeerde producten verkopen.

Over Crystal Colloidal
Crystal Colloidal is in 1998 opgericht door Loek Stroeken. Zijn bedrijf biedt klanten een assortiment aan colloïdale zilverproducten. Om meer over dit soort producten te weten te komen kun je de website aandachtig doorlezen. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met het bedrijf. Je kunt op werkdagen tijdens kantooruren bellen of mailen met de medewerkers van het bedrijf dat in Roermond gevestigd is. De producten die je bij Crystal Colloidal bestelt worden nog dezelfde dag verzonden als je voor 14.00 uur bestelt. Het betalen van je bestelling doe je veilig en snel met veel gebruikte methodes zoals PayPal of creditcard. Normaal gezien krijg je de bestelde producten binnen 1 tot 2 werkdagen thuisbezorgd. Je krijgt na het verzenden een track & trace code om bij te kunnen houden waar je pakket zich bevindt.

De producten van Crystal Colloidal
Crystal verkoopt een ruim assortiment colloïdale mineralen in verschillende verpakkingen. Zo is er onder andere colloïdaal zilver verkrijgbaar in watervorm, als spray of als crème. Daarnaast zijn er ook andere mineralen in deze vormen verkrijgbaar waaronder goud, iridium, silica, zink en koper. Elk artikel heeft een eigen productpagina waar gedetailleerd beschreven staat wat de eigenschappen van de diverse producten zijn. In het resource centrum op de site vind je een uitgebreide bibliotheek met artikelen en blogs over de medische en spirituele eigenschappen van colloïdale mineralen. Er staan onder meer tips over hoe je meer energie krijgt en wat holistisch leven inhoudt.

Reviews over Crystal Colloidal
Heb jij ervaring met de producten van deze aanbieder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wees niet bang, we vragen je niet om persoonlijke gegevens met ons te delen. We willen je alleen maar uitnodigen om een review over Crystal Colloidal op onze website te plaatsen. Deze site verkoopt nogal bijzondere producten en daarom is het van belang dat klanten zoals jij andere consumenten kunnen informeren over wat hen te wachten staat. Door in jouw beoordeling in te gaan op de kwaliteit van de aangeboden producten en de effecten die ze hebben verschaf je nieuwe klanten extra inzicht. Natuurlijk kun je ook beschrijven hoe het zit met de levertijden, de behandeling van een klacht die je had en de algemene klantvriendelijkheid van de medewerkers. Alles wat jij belangrijk vindt om te delen is voor nieuwe klanten belangrijk om te weten.