ErvaringenSite

  Ervaringen Diet Direct

  Wil jij graag afvallen en ben jij op zoek naar voedingsmiddelen en supplementen waarmee jij gemakkelijk op een gezonde levensstijl kunt overgaan? Wellicht kun je dan eens op de webshop van Diet Direct kijken. Diet Direct is namelijk een online aanbieder van eiwitrijke voeding en supplementen, waaronder diverse shakes, eiwitrijke repen, snacks, desserts en warme en koude drankjes. Je kunt de producten los bestellen, maar het is ook mogelijk om één van de maaltijdvervangende WonderSlim dieet plannen van Diet Direct aan te schaffen. Maar hoe kom je er nou achter of Diet Direct betrouwbaar is? Of de producten en dieet plannen van Diet Direct wel effectief zijn? En hoe de klantenservice van Diet Direct met jouw vragen omgaat? Geen probleem! Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres! Op deze pagina hebben wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Diet Direct voor jou op een rijtje gezet, zodat jij alvast een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Hierdoor kun je dan uiteindelijk gemakkelijker beslissen of jij ook een bestelling op de webshop van Diet Direct wilt plaatsen. Bovendien vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over diverse bedrijven in verschillende sectoren.

  Over Diet Direct

  Diet Direct is gevestigd in Wilmington, een plaats in de Amerikaanse staat North Carolina. In de laatste jaren is Diet Direct uitgegroeid tot de toonaangevende online bron voor voedingssuplementen van medische kwaliteit die worden gebruikt door ziekenhuizen, artsen en diëtisten. Diet Direct geeft tevens aan veel waarde te hechten aan service en redelijke prijzen. Zo probeert het team van Diet Direct bijvoorbeeld om binnengekomen bestellingen nog dezelfde dag te verzenden.

  Wil jij graag door Diet Direct op de hoogte worden gehouden van nieuwe producten en gezondheidsadvies? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Facebook, Instagram en YouTube volgen. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina raadplegen of contact opnemen met de klantenservice van Diet Direct door gebruik te maken van de live chatfunctie of te bellen naar 1-800-567-3438.

  Lezing FODMaP-dieet

  De producten van Diet Direct

  Het assortiment van Diet Direct is onderverdeeld in de categorieën bars, shakes, drinks, snacks & desserts, meals & entrees, breakfast en vitamins & supplements. In de eerste categorie vind je producten als eiwitrepen, eiwit- en vezelrepen, eiwitwafeltjes en maaltijdvervangers. Tot de tweede en derde categorie behoren producten als eiwit shakes, smoothies, maaltijdvervangers, warme proteïnedranken, koude eiwitdranken, FastBoost energiedrankjes en vezeldrankjes. Daarnaast vind je op de website producten als ontbijtgranen, eiwitrijke maaltijden, soepen, havermout, pannenkoeken, omeletten en multivitamines.

  Diet Direct WonderSlim

  Ook kun je bij Diet Direct terecht voor dieet plannen van WonderSlim. Je kunt kiezen uit het Basic Essentials plan met 4 WonderSlim maaltijden per dag, het Core Classic plan met 5 WonderSlim maaltijden per dag en het Premium Complete plan met 7 WonderSlim maaltijden per dag.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Diet Direct

  Heb jij zelf wel eens eitwit shakes, proteïnedranken of vitamines op de webshop van Diet Direct besteld? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze webshop. Wat vond jij van de producten van Diet Direct? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren? Laat een review achter op deze pagina en help anderen met het vinden van geschikte producten op het gebied van afvallen en gewichtsbeheersing.

  Diet Direct
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Diet Direct

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Diet Direct een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Diet Direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Diet Direct actief?

  Diet Direct is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Diet Direct gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.