ErvaringenSite

  Ervaringen DISOLUT

  Heeft u een voedingsintolerantie en bent u op zoek naar een online winkel voor supplementen? En vraagt u zich af, hoe effectief deze supplementen zijn? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over DISOLUT, een online winkel voor supplementen tegen voedingsintolerantie. Verder kunt u op deze pagina de ervaringen lezen van onze andere bezoekers die weleens gebruik hebben gemaakt van DISOLUT en hier vervolgens op reageren. Als u last heeft van voedingsintolerantie en u bent nog niet bekent met DISOLUT, dan raden we u aan om snel verder te lezen.

  Over DISOLUT
  In 2008 was DISOLUT opgericht door Remko Hiemstra, als een oplossing voor mensen met een voedingsintolerantie. Hiemstra was namelijk zelf ook intolerant voor lactose, destijds was er ook nog geen betaalbaar en goed werkend lactase supplement op de markt. Dus DISOLUT begon met het ontwikkelen en verkopen van haar eigen product genaamd DISOLACT, een goed betaalbaar lactase supplement. Tegenwoordig produceert DISOLUT nog steeds het merendeel van de supplementen die ze aanbieden. DISOLUT heeft hiervoor gespecialiseerde personeel in dienst. Haar producten wordt geproduceerd in de Friese stad Donkerbroek. Daarnaast heeft DISOLUT twee diëtisten in dienst, die u om persoonlijk advies kunt vragen over alles wat te maken heeft met voedingsintoleranties en het gebruik van supplementen. Tenslotte is de slagzin van DISOLUT “Dietary Solutions That Make You Smile”, vertaalt in het Nederlands is het “dieetoplossingen die u blij maken”. De missie van DISOLUT is om mensen met een intolerantie weer te laten genieten van eten. Naast de Nederlandse website, is DISOLUT ook beschikbaar in Australië, Nieuw-Zeeland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.

  Diensten van DISOLUT
  Als u last heeft van intolerantie voor voedsel, kunt u terecht bij DISOLUT voor verschillende supplementen die hiertegen werken
  . Op haar website disolut.com, vindt u supplementen voor intolerantie tegen lactose, fructose en histamine. Verder zijn er diverse supplement beschikbaar FODMAP (Fermenteerbare Oligosachariden, Disachariden, Monosachariden en Polyolen). In de online winkel van DISOLUT vindt u een assortiment van meer dan 190 verschillende supplementen voor diverse voedingsintoleranties. De producten die worden aangeboden door DISOLUT zijn niet geclassificeerd als sterke medicijnen, dus u kunt ze gewoon bestellen zonder doktersrecept.

  Klantenservice
  In het geval dat u niet zeker weet welke producten u nodig heeft voor uw voedingsintolerantie, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Ze zijn te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur op elke werkdag (woensdag gesloten) via e-mail en telefoon. Verder kunt u ook informatie opdoen via de sociale media van DISOLUT (Facebook, Instagram, YouTube), bijvoorbeeld op haar YouTube-kanaal is er een rijk aanbod aan video’s waar alles wordt uitgelegd.

  Uw mening over DISOLUT
  Heeft u recent een aankoop gedaan op disolut.com? Of heeft u weleens gesproken met de klantenservice? Dan willen we u graag uitnodigen om hierover een review te schrijven op deze pagina. Het is onze missie om iedereen op onze website te informeren, als ze gebruik willen maken van een nieuwe dienst. Hierbij is uw aanvulling van cruciaal belang, hiermee kunt u onze andere bezoekers informeren wat ze kunnen verwachten bij de diensten van DISOLUT.

  Het Metabolisme Dieet - Alles Wat Je Moet Weten

  DISOLUT
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DISOLUT

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DISOLUT een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over DISOLUT. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DISOLUT actief?

  DISOLUT is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DISOLUT gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.