Dofasting

Alle reviews

Dofasting

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DrDetoxBox merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

DrDetoxBox

0 reviews

Voel je je de laatste tijd niet zo energiek of heb je last van je stoelgang? Dan is een detox misschien juist net wat je nodig hebt! Aan de hand va...

Afvallen met Nederland merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Afvallen met Nederland

0 reviews

Steeds meer jongeren in Nederland zijn te zwaar en kampen met overgewicht. Dezelfde trend kan je zien bij volwassen Nederlanders, bijna de helft va...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

FitChef merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

FitChef

0 reviews

Ben je op zoek naar een online platform dat je helpt fit te worden en te blijven? Neem gerust eens een kijkje bij Fitchef, want wie weet is dit net...

Dofasting

Ben jij op zoek naar de ideale manier om af te vallen en wil je daar misschien DOFASTING voor proberen? Lees dan verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over deze service. En mocht jij diegene zijn die al gebruikmaakt van deze dienst dan willen we je vragen om jouw ervaring met ons en anderen te delen door een review achter te laten. Door die te delen met anderen kun je veel vragen en twijfels bij anderen wegnemen. 

DOFASTING is een platform waar je als lid kunt kiezen voor de afslank- of dieetmethode die het beste bij jou past. Die methode bestaat uit maaltijdplannen, work-outs en tips om gezond te leven. 

Wij zijn heel benieuwd of jij met deze dienst en de bijbehorende app jouw afvaldoelen hebt weten te behalen. We zijn daarnaast benieuwd wat de reden is dat het wel of niet heeft gewerkt. En dan de belangrijkste vraag, zou je het anderen aanraden om deze service te gebruiken? 

Over DOFASTING
DOFASTING is een bedrijf uit Litouwen die een app heeft ontwikkeld om af te vallen. De afvalmethodes zijn geen crash diëten, maar routines die je jezelf snel eigen kan maken. De bedoeling is dat de maaltijden lekker, gezond, en makkelijk klaar te maken zijn. 

Naast de gezonde maaltijden geven ze aan dat voor een goede balans en het behalen van je afvaldoelen het noodzakelijk is om lichte mate van sport te beoefenen en oefeningen te doen. Om te zorgen dat je deze fysieke oefeningen ook opneemt in je dagelijkse routine is het belangrijk dat die oefeningen niet te zwaar zijn en te veel tijd in beslag nemen. 

Om je te motiveren krijg je regelmatig een berichtje om jou aan te moedigen om vooral door te zetten en niet op te geven. 

Producten en diensten van DOFASTING
Bij DOFASTING kun je een abonnement nemen op een dienst die jou helpt met het ontwikkelen van een afvalplan. Afhankelijk van je geslacht, je doelen, en je voorkeuren kun je kiezen uit verschillende opties.

Nadat je het afvalplan gekozen hebt dat bij jou past leer je gezonde maaltijden klaar te maken en ontvang je work-outs voor je dagelijkse routine. Het is niet de bedoeling dat je strikt op dieet gaat. De maaltijden zijn voornamelijk gezond en horen goed te smaken zodat je ze ook daadwerkelijk zal eten. In de app zie je precies hoeveel calorieën een bepaalde maaltijd bevat zodat je per dag de juiste hoeveelheid kunt kiezen. De maaltijden zijn gekozen door een professionele voedingsdeskundige en zijn aan te passen op eventuele allergieën. 

Ervaringen, klachten en tips over DOFASTING
We willen jou vragen om op deze pagina je ervaring met ons te delen zodat anderen kunnen ontdekken wat het platform inhoud, en of aansluit bij hun wensen. Het is één ding om een website te bekijken en de adverterende teksten van een bedrijf te lezen, maar ervaringen van anderen zijn overduidelijk objectiever. Ze kunnen je meer informatie geven dan welke websitetekst dan ook.