ErvaringenSite

  Ervaringen Dofasting

  Ben jij op zoek naar de ideale manier om af te vallen en wil je daar misschien DOFASTING voor proberen? Lees dan verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over deze service. En mocht jij diegene zijn die al gebruikmaakt van deze dienst dan willen we je vragen om jouw ervaring met ons en anderen te delen door een review achter te laten. Door die te delen met anderen kun je veel vragen en twijfels bij anderen wegnemen.

  DOFASTING is een platform waar je als lid kunt kiezen voor de afslank- of dieetmethode die het beste bij jou past. Die methode bestaat uit maaltijdplannen, work-outs en tips om gezond te leven.

  Wij zijn heel benieuwd of jij met deze dienst en de bijbehorende app jouw afvaldoelen hebt weten te behalen. We zijn daarnaast benieuwd wat de reden is dat het wel of niet heeft gewerkt. En dan de belangrijkste vraag, zou je het anderen aanraden om deze service te gebruiken?

  Over DOFASTING
  DOFASTING is een bedrijf uit Litouwen die een app heeft ontwikkeld om af te vallen. De afvalmethodes zijn geen crash diëten, maar routines die je jezelf snel eigen kan maken. De bedoeling is dat de maaltijden lekker, gezond, en makkelijk klaar te maken zijn.

  Naast de gezonde maaltijden geven ze aan dat voor een goede balans en het behalen van je afvaldoelen het noodzakelijk is om lichte mate van sport te beoefenen en oefeningen te doen. Om te zorgen dat je deze fysieke oefeningen ook opneemt in je dagelijkse routine is het belangrijk dat die oefeningen niet te zwaar zijn en te veel tijd in beslag nemen.

  Om je te motiveren krijg je regelmatig een berichtje om jou aan te moedigen om vooral door te zetten en niet op te geven.

  Producten en diensten van DOFASTING
  Bij DOFASTING kun je een abonnement nemen op een dienst die jou helpt met het ontwikkelen van een afvalplan. Afhankelijk van je geslacht, je doelen, en je voorkeuren kun je kiezen uit verschillende opties.

  Nadat je het afvalplan gekozen hebt dat bij jou past leer je gezonde maaltijden klaar te maken en ontvang je work-outs voor je dagelijkse routine. Het is niet de bedoeling dat je strikt op dieet gaat. De maaltijden zijn voornamelijk gezond en horen goed te smaken zodat je ze ook daadwerkelijk zal eten. In de app zie je precies hoeveel calorieën een bepaalde maaltijd bevat zodat je per dag de juiste hoeveelheid kunt kiezen. De maaltijden zijn gekozen door een professionele voedingsdeskundige en zijn aan te passen op eventuele allergieën.

  Ervaringen, klachten en tips over DOFASTING
  We willen jou vragen om op deze pagina je ervaring met ons te delen zodat anderen kunnen ontdekken wat het platform inhoud, en of aansluit bij hun wensen. Het is één ding om een website te bekijken en de adverterende teksten van een bedrijf te lezen, maar ervaringen van anderen zijn overduidelijk objectiever. Ze kunnen je meer informatie geven dan welke websitetekst dan ook.

  Lignavita Dieet DJYM.be - Deel 3

  Dofasting
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dofasting

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dofasting een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dofasting. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dofasting actief?

  Dofasting is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Afvallen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dofasting gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.