ErvaringenSite

  Ervaringen Dr. Sears Zone

  Ben jij op zoek naar een effectief dieetprogramma waarmee je overtollige kilo's kwijt kunt raken, je mentale welzijn en je fysieke prestaties kunt verbeteren? Misschien is het dan interessant om een kijkje te nemen op de webshop van Dr. Sears Zone. Dit bedrijf staat namelijk klaar voor jou als het gaat om dieetproducten, informatie en persoonlijk advies. Zo vind je er voedingsproducten, shakes en voedingssupplementen die in lijn zijn met The Zone Diet®. The Zone Diet® is een levenslang dieetprogramma dat meer dan 30 jaar geleden ontwikkeld is door Dr. Barry Sears om ontstekingen die door voeding veroorzaakt zijn te verminderen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit bedrijf en de producten van Dr. Sears Zone? Dan ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij namelijk reviews en beoordelingen van voorgaande klanten voor jou op een rijtje gezet, zodat je een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Tevens krijg je op deze pagina o.a. antwoord op vragen als "Wat is de kwaliteit van de producten van Dr. Sears Zone?", "Wat zijn de levertijden van Dr. Sears Zone?" en "Hoe gaat de klantenservice van Dr. Sears Zone om met mijn vragen?". Heb jij zelf al wel eens producten op de webshop van Dr. Sears Zone besteld? Vergeet dan niet om een review over het bedrijf achter te laten.

  Over Dr. Sears Zone

  Dit bedrijf is ontstaan door Dr. Sears. Hij heeft in totaal meer dan 40 jaar onderzoek gedaan naar de invloed van het voedsel dat we eten op onze hormonen. Op basis van dit onderzoek is uiteindelijk The Zone Diet® ontwikkeld. Het is bewezen dat je een langer en beter leven zult leiden wanneer je het dieet op een goede manier volgt, omdat je door voeding veroorzaakte ontstekingen onder controle houdt. Hierdoor kun je o.a. overtollig lichaamsvet verliezen, beter presteren op fysiek gebied en sneller nadenken.

  Op de webshop van Dr. Sears Zone vind je informatie en blogs over het dieet, het onderzoek, de producten, de supplementen en de lifestyle. Bovendien vind je er diverse andere informatieve bronnen en recepten die in lijn zijn met het dieet.

  Ben jij nieuwsgierig geworden en zou je graag meer willen weten over het bedrijf? Neem dan contact op met de klantenservice van Dr. Sears Zone door het online contactformulier op de website in te vullen of te bellen naar +1 978 539 0100. Vergeet niet om het bedrijf op de social media kanalen Facebook, Twitter en YouTube te volgen.

  Hoe verandert jouw dna door wat je moeder at? | DIEET

  Producten van Dr. Sears Zone

  Op de webshop van Dr. Sears Zone vind je diverse producten voor het volgen van The Zone Diet®. Denk aan olijfolie, Omega-3s, Polyphenols, andere voedingssupplementen en voedingsmiddelen, waaronder Zone shakes, Zone repen, Zone pasta en Zone ontbijtgranen.

  Bovendien vind je op de webshop ook tal van boeken geschreven door Dr. Sear en de Zone theorie.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Dr. Sears Zone

  Heb jij wel eens een producten van Dr. Sears Zone gekocht? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze webshop. Was jij tevreden met jouw producten van Dr. Sears Zone? Hoe heb jij het contact met de klantenservice van Dr. Sears Zone ervaren? Help anderen met het vinden van het beste dieetprogramma door jouw review en beoordeling over Dr. Sears Zone op deze pagina achter te laten.

  Dr. Sears Zone
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dr. Sears Zone

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dr. Sears Zone een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dr. Sears Zone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dr. Sears Zone actief?

  Dr. Sears Zone is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Afvallen, Voedingsadvies, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dr. Sears Zone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.